Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 50 167
  • 742
  •   2
Отговори
# 705
  • там, където ми харесва
Така работи уредът, след първоначални процедури начесто, после се минава на такива на един месец:

Да така е , но в приложението не ми напомня за процедури, стои на extended in 30 days  , в календара не мога да задам дата , не ми позволява и трябва да помня!!!

# 706
Не ползвам приложението, преди беше бъгаво.Отбележете си в календара на тел. и си действайте.

# 707
И аз не съм го ползвала никога. То и да ми напомни... аз ако не съм планирала да отделя време и да се наканя, никаква полза Grinning Че тия смешни минутки дето ги цитират като време за процедура, всички знаем колко са верни, иска си време тая работа.

# 708
Здравейте
Споделям резултати от Philips Lumea
След 2 години ползване, като втората пропускам по няколко месеца имам около 95% по малко на краката и подмишници, около 70% на интим, но както казах последната година не бях много сериозна.
За мен лично беше добра инвестиция, купих го за 500лв. и е много удобно, бързо и дори безболезнено ( е тук там напарва, но е поносимо )
Дано съм била полезна за хората, които се колебаят Simple Smile

# 709
И аз го имам от 2-3 години, в началото бях стриктна, сега се святкам от дъжд на вятър. По краката почти не ми останаха косми. Забравих за грапавата кожа и подкожните косъмчета. Това беше една от най-добрите покупки в живота ми, ако съм знаела, съм щяла да взема заем преди години и да си купя епилатора. А не чак сега да имам перфектно гладки крака, на 40+, когато вече не върви да тръгна с късите поли Grinning

# 710
  • там, където ми харесва
И аз съм много доволна и продължавам да го ползвам.

# 711
  • София
Аз също съм доволна. Честно казано най-бавен ефект и най-минимален такъв виждам на лицето. Краката не съм ги светкала от 2 месеца и половина и виждам тук таме някое косъмче. Доволна съм.

# 712
Аз ефект виждам по-забележителен, когато започнах да се святкам по-често от описаното.

# 713
Здравейте. За Коледа си взех Braun silk expert pro 5, след като четох много положителни отзиви и в чуждестранни сайтове.. надявам се да има ефект.. имам някои въпроси.
Понеже съм ходила досега на лазер, космите на краката ми например са супер редки и растат бавно така че предполагам се святкам когато поникнат, не по схема?
Също така на лазера ме минаваха по няколко пъти на едно и също място, мога ли така и с фотоепилатора? Примерно имам 4- 5 косъма на лицето, да ги светна по няколко пъти, не веднъж?
След фотоепилация пак ли опадат космите след няколко дни като лазера, или просто по - бавно растат? Какво са очаквам сега, че днес се правих за първи път , пък хич не съм наясно каква е разликата с лазерната епилация..
А, и очила носите ли, защото мен светлината много ме дразни, в момента ми е още синьо зелено пред очите... някакви специални ки трябва да са или слънчеви?

# 714
Опадват си тези които са се повлияли, че все пак не всички ще са точно тогава в подходящата за това фаза.
За минаване повече от веднъж по-добре виж какво препоръчва който го е произвел. За Лумеа не се препоръчва такова повтаряне но твоят е друга марка и виж за него какво казват.
Очила също не са ти нужни, освен ако изрично за твоя не се препоръчват. Гледай да работиш в силно осветена стая -  колкото по-светло е наоколо, толкова по-малко ярко ще се откроява светкането от епилатора, има си разлика.

# 715
Не опадат космите след , а умрелите кожата ги избутва след време.Минавайте ги по схемата, а не като поникнат.Космите имат фази на растеж и никога не са в еднаква фаза всички, затова се правят процедурите по схема, не дали растат или не.След време вече може да разреждате процедурите според Вашето усмотрение.

# 716
Хайде и аз в клуба. След дълги размисли и проучвания, поръчах най обикновен SC 1998.
Епилацията винаги е била много важна за мен и всяка неделя така или иначе отделям време за епилация с епилатор. Много обичам чувството за гладка кожа. Казах си - така и така имам тази рутина и не ме мързи всяка седмица да се епилирам, защо да не инвестирам в нещо, което значително ще намалее окосмяването, щом съм стриктна. Кожата ми е светла, а космите тъмни. Напоследък от епилатора забелязвам, че се накъсват космите по ръцете и се надявам с фотоепилатора на гладки ръце. Нямам търпение да пристигне, онлайн поръчах.

# 717
  • София
Със здраве да си го ползвате. От опит казвам, че се свиква с гладката кожа и после домързява дори светкането веднъж в месеца 😆

# 718
Подкрепям за домързяването! Аз също всяка събота или неделя бръмчах цяло тяло с епилатор, мислех си,че ще бъда редовна като взема фотоепилатор... Дрън дрън. След 4-5месеца стриктна употреба по часовник едва ли не, вече не мога да го гледам, а за големи зони ми се реве 😂 Вече не си рисувам зоните по краката и ръцете, святкам на усет.

# 719
Всички сме така, то голяма досада, особено за по-големите зони. Аз на краката спирам малко над коляното че нагоре са супер тънки и според мен е загуба на време... И пак голям зор да се наканя.

Общи условия

Активация на акаунт