Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 984
  • 983
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте на всички, нова съм по темата, но вълнението е голямо. Ще се радвам да споделите мнение по случая ми.

Днес ми е 28ми ден от МЦ (дойде ми на 7ми май последно). Правехме опити 1 година, но без успех последните 2 месеца посещавам репродуктивен специалист и приемах Кломифен по 5 дни преди О. Миналия месец ми дойде на 30тия ден (като никога, цикъла ми е бил поне 32-33 дни). Този месец на 27ми ден (вчера) имах бледа розова черта на теста (правила съм мнооого тестове никога не съм виждала дори изпарителна). Днес 28ми ден пусках ЧХГ излезе 196.000 IU/L. Ако правилно съм следила темата - бременна съм. И този резултат показва че съм в 4г.с. (въпреки че технически днес ми е 3г.с. е 6дни), но нормално ли е още преди закъснение да са такива резултатите или понеже са в IU/L e по-различно?

Сряда отново ще пусна ЧХГ и прогестерон, а четвъртък може би ще отида при лекарката. Благодаря предварително на отзовалите се! Heart

П.П: дълго стана, извинете ме.

# 121
3+6 си е 4та г.с. Съвсем нормален резултат е.

# 122
Права си Лютиче, не се бях замисляла по този начин. Благодаря !

# 123
Здравейте дами. На 11.05 правихме инсеминация и трябваше да си направя тест 14 дни след нея на 25.05 , теста беше уринирен(лейди тест ленти) и отрицателен . След 2 дни повторих и отново същият отрицателен резултат и спрях дуфастона . На 31.05 отново се тествах и пак теста беше отрицателен .Да ,но цикъл няма и до днес. Вчера направих отново тест  на марката билийв и има бледа чертичка , днес си направих кръвен тест и резултата е 43.90 miu . Според мен този резултат е нисък за 24 дни след инсето. Не знам дали е възможно след инсето за е порастнал друг фоликул и с него да се е получило . Моля за мнение .

# 124
  • София
А АГ какво казва?

Може да се касае за биохимична, но е важно какво казва АГ.

# 125
Казват в четвъртък да повторя теста за да видим дали се удвоява чгх.

# 126
  • София
Стискам палци да се удвоява!

# 127
  • На изток от Ада
Дано се удвоява!
Аз вчера се учи щях да казвам ,че е мн бледа черта зац23 дни инсе! Но да не съм черногледа

# 128
  • София
Здравейте, на 29ти пусках ЧХГ и беше 15.44, прогестерон 20.
Това са резултатите от днес. ЧХТто расте добре. Обаче не разбирам от нива на прогестерон - според вас ниско ли е като стойност сега? На преглед съм следващата седмица.

# 129
  • София
Не е ниско. Нормално е в момента. Вече АГ ще прецени има ли нужда в някакъв момент от допълнителна терапия.

# 130
Здравейте, момичета! След 2 години ходене по мъките най-после и аз видях заветните две чертички. Тъй като всеки път когато съм правила домашен тест за бременност негативния резултат страшно много ме депресираше, този път реших да пусна първо кръвен тест /реших, че ниските стойности няма да ме травмират толкова, колкото пустата една черта /. Та... след 14 дена закъснение резултата беше положителен,  ама страх лозе пази... тук чета, там гледам- високите стойности на чхг не били на хубаво. Правих два кръвни теста и въпреки, че съм в референтните стойности и четох, че когато са високи не се удвояват на 48 часа, все пак моля за коментари. На доктор съм другата седмица, а знаете как е с чакането и притеснението 😟

P.S. казах в лабораторията да отбележат, че съм в 6 г.с, ама явно тц..

# 131
Мими, с тези стойности не очаквай удвояване на 48 часа.
Вече и пулс има. И утре може да отидеш на преглед. Честито Simple Smile

# 132
Това ЧХГ ми се струва мнооооого високо. Отивай на преглед да видят как е положението. Няма как да не се види при тия стойности.

# 133
Може да са две с тези стойности 🧚🏽♂

# 134
Здравейте, момичета! След 2 години ходене по мъките най-после и аз видях заветните две чертички. Тъй като всеки път когато съм правила домашен тест за бременност негативния резултат страшно много ме депресираше, този път реших да пусна първо кръвен тест /реших, че ниските стойности няма да ме травмират толкова, колкото пустата една черта /. Та... след 14 дена закъснение резултата беше положителен,  ама страх лозе пази... тук чета, там гледам- високите стойности на чхг не били на хубаво. Правих два кръвни теста и въпреки, че съм в референтните стойности и четох, че когато са високи не се удвояват на 48 часа, все пак моля за коментари. На доктор съм другата седмица, а знаете как е с чакането и притеснението 😟

P.S. казах в лабораторията да отбележат, че съм в 6 г.с, ама явно тц..

На коя дата ви беше последния цикъл? За 14 дни закъснение, поне 7-8 г.с. би трябвало да сте. Още утре може да отидете на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт