Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 999
  • 983
  •   1
Отговори
# 135
Лютиче, както казах и аз... това ми е грижата - високите стойности. Обаче защо са посочени за стойности в 6 г. с. ? На мен ми пасват точно на седмици и резултати от изследванията. Имам час за 12.06 , обаче... това чакане ...
Salsera, на 23.04 беше последния ми цикъл.

# 136
Здравейте, момичета. Преди два дни разбрах, че съм бременна. ЧХГ се удвоява добре - от 817 на 1700 за 48 ч. Прогестеронът обаче пада - беше 22 ng/ml, а сега е 19,60. ПРМ - 01.05. Вероятно съм в пета седмица.

Може ли мнения? Нисък ли е този прогестерон и да се притеснявам ли?

# 137
  • На изток от Ада
Може да идете на лекар вече.
Прогестерона е добре . Той варива

# 138
  • София
Съвсем лека нужда има от прогестерон. Може да продължи да пада. Посетете АГ задължително при първа възможност. Моят падаше и ми назначиха добра терапия. Лекарят ми каза, че може да варира, но не с много големи отклонения.

# 139
Лютиче, както казах и аз... това ми е грижата - високите стойности. Обаче защо са посочени за стойности в 6 г. с. ? На мен ми пасват точно на седмици и резултати от изследванията. Имам час за 12.06 , обаче... това чакане ...

ЛеМими, извинявам се, ако цикъла е бил на 23.04 значи си в 6+2 г.с, правилно са го изчислили. Но стойностите са много високи за тази седмица, въпреки че рядко, но има жени с много високо ЧХГ. Другата вероятност е близнаци. За последната вероятност не искам да казвам, тя рядко се среща. Иди на лекар, ще се види при това ЧХГ.

# 140

ЛеМими, извинявам се, ако цикъла е бил на 23.04 значи си в 6+2 г.с, правилно са го изчислили. Но стойностите са много високи за тази седмица, въпреки че рядко, но има жени с много високо ЧХГ. Другата вероятност е близнаци. За последната вероятност не искам да казвам, тя рядко се среща. Иди на лекар, ще се види при това ЧХГ.

Мда... знаех си, че ще се стресирам допълнително... какво означава това високо ЧХГ?

# 141
  • На изток от Ада
Селсера е обеснила. Третото е моларна бременност.
Идеите на док

# 142
Благодаря, момичета! Обадих се в клиниката веднага след положителния резултат/ в понеделник/, но ми дадоха час чак за другата седмица, в сряда.  Естествено тези стойности започнаха да ме глождят и хоп... тук при вас. Каквото и да е, дано е с положителен изход. Хубава вечер!

# 143
  • Варна
Здтавейте, възможно ли е 7 дни след трансфер на 5 дневен бластоцист чхг да бъде 0 и след това опита да се окаже успешен ?

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:57 от Neli___

# 144
Благодаря, момичета! Обадих се в клиниката веднага след положителния резултат/ в понеделник/, но ми дадоха час чак за другата седмица, в сряда.  Естествено тези стойности започнаха да ме глождят и хоп... тук при вас. Каквото и да е, дано е с положителен изход. Хубава вечер!

Според мен не си вкарвай излишни притеснения!
Моят последен цикъл беше 19.04 и миналия четвъртък ЧХГ беше 20 000, мога само да предположа, че днес, седмица по-късно може да е дори по-висок от твоя резултат. Днес не съм пускала тъй като ми беше направо часа за лекар, видяхме ембрионче с пулс и вместо 6 гс. и 6 дни е 7 г.с. и 2 дни.

# 145
  • София
Здтавейте, възможно ли е 7 дни след трансфер на 5 дневен бластоцист чхг да бъде 0 и след това опита да се окаже успешен ?

Не.

# 146
Здравейте. Може ли някой да ми припомни при какви стойности и в коя седмица най-рано се вижда ембрионът?

В четвъртък ЧХГ ми беше 1700, а в петък видяхме плоден сак.

Благодаря!

# 147
След ЧХГ 1000 може да се види на видеозон. Това е около 5 г.с. Около 7-10 дни по-късно може да се чуе сърдечен ритъм със стандартен видеозон. Или в 6-7 г.с.

# 148
Благодаря, но аз питам съвсем друго.
Плодният сак се вижда над 1000 и ние го видяхме. Аз питам за ембриона конкретно, защото не мога да си спомня, а не за плодния сак, нито за сърдечната дейност.

# 149
Една от най-важните първоначални диагностики е именно сърдечната дейност. Ембрион без такава е загубен. Затова пиша конкретно за нея. Аз досега винаги съм ходила в 6-7 г.с. на преглед и ясно се виждаше ембрион и туптящо сърчице. Преди това могат само да видят позиционирането дали е в матката.

Общи условия

Активация на акаунт