Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 085
  • 983
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря на всички за отговорите. Понеделник си записах час за лекар. Междувременно ми излезе и резултата да ЧХГ - 86180miu/ml.
Последния тест правих на 09.08,т е преди 14 дни и резултата беше 8891 miu/ml.
Според калкулатора се удвоява на 102 часа........!!!, което май не е добре.
Преди 09.8, бях пуснала на 07.08, точно с 48 часа разлика и тогава беше добре нарастването. Не знам какво да мисля, едвам ще дочакам понеделник.

# 676
След определени стойности спира да се удвоява на 48ч. Важното е, че чхг расте 😇
Благодаря на всички за отговорите. Понеделник си записах час за лекар. Междувременно ми излезе и резултата да ЧХГ - 86180miu/ml.
Последния тест правих на 09.08,т е преди 14 дни и резултата беше 8891 miu/ml.
Според калкулатора се удвоява на 102 часа........!!!, което май не е добре.
Преди 09.8, бях пуснала на 07.08, точно с 48 часа разлика и тогава беше добре нарастването. Не знам какво да мисля, едвам ще дочакам понеделник.

# 677
  • София
То в един момент спира дори и да расте, затова не е показател след установяване на вътрематочна бременност и наличие на сърдечна дейност.

# 678
То реално, аз сравнявайки го с резултат от преди  14 дни не получавам никаква информация, няма как да знам дали преди 3-4 дни не е бил по - висок и сега да спада. Притесненията ми са заради зацапване, но още тази вечер че започна утрогестан вагинално по 300мг, и сутрин ще слагам, поне до прегледа в понеделник.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 16:40 от rozi4ka222

# 679
  • София
Имах предвид чхг, иначе прогестеронът ти е много нисък и сигурно от него е зацапването.
Трябва да го следиш и лекарят да ти изпише каква доза да слагаш. И не се спира рязко, а по схема.
При такива стойности вероятно ще ти изпишат 2х300 Утрогестан минимум на ден (на мен са ми добавяли и инжекции Пролутекс).
Успех и бързо да спре зацапването!

# 680
Момичета,моля за помощ. Според вас какво става? Бях на лекар ,но едва една седмица имам закъснение. Имам зацапване. Пуснах чхг беше 133 и след 49 часа е това : Накъде вървят нещата, АГ каза ще ми дойде скоро....

# 681
Както са ти казали в друга тема, за съжаление не изглеждат добре нещата. Най-вероятно биохимична бременност. Съжалявам. 

Момичета,моля за помощ. Според вас какво става? Бях на лекар ,но едва една седмица имам закъснение. Имам зацапване. Пуснах чхг беше 133 и след 49 часа е това : Накъде вървят нещата, АГ каза ще ми дойде скоро....

# 682
При биохимична бременност така ли изглежда нещата? Някой знае ли кога да очакваме МЦ? Извинявам се предварително,че досаждам от няколко дена ,но за първи ми се случва.

# 683
  • София
Имало е бременност, но е приключила на съвсем ранен етап. Т.нар. биохимична.
Ще ти дойде до няколко дни.
Чхг спада наполовина на всеки 48 до 72 часа. Стигне ли около 0, ще ти дойде.
Ако се забави с повече от седмица, иди на лекар.

# 684
Благодаря ви много! Ще изчакам една седмица,дано не е извънматочна нещо от това се притеснявам.

# 685
  • София
При извънматочната няма спад на чхг.

# 686
Ама то е било 133, а после 173… все още не е тръгнало надолу. Или аз нещо обърках постовете?
Ако не съм - по-добре да се проследи още малко.

# 687
Не е тръгнало надолу, да, качва се бавно,но според АГ е фалшива бременност и няма да я има.

# 688
  • На изток от Ада
има при ИМб има спад после се покачва ,не правилно..

# 689
  • София
Ооо, от телефона видях 17, а не 173.
И все пак, с такова бавно покачване пак вероятно е биохимична. Направи тест след още 48 часа и виж как върви.

Общи условия

Активация на акаунт