Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 034
  • 983
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря! Нека на всички ни се случи щастието да станем мами на здрави бебчета! HeartBlush

# 736
Здравейте. Пия противозачатъчни от почти година, но този месец, на 20-ти август, бях с повръщане, като се поуспокоиха нещата, взех второ хапче, на 26 август имах полов контакт , не е свършвал е мен. Реших да си направя кръвен тест вчера 8-дни след това, понеже тези дни ми предстои цикъл и съм в 7-дневна пауза. Кръвния тест ми показа 0.24, рано ли е било за него

# 737
Здравейте, 13 ден след трансфер ми е на 2 5-дневни ембриона. Някой случвало ли му се е да има грешки в лабораторните резултати? На 10 ден правих тест - чхг и прогестерон. Проверих го след няколко часа чкх 607, прогестеронът - неготов. Проверих пак след 30 мин и вече беше готов, но чкх беше 1030. Добре,че си направих скрийншоти, понеже щях да помисля,че съм луда. след 48 часа повторих теста - в същата лаборатория, въпреки странния резултат, уж за да не сменям и да имам по-добра видимост дали се развива правилно. Резултат 1576. И сега ще се побъркам от преитеснения - ако е 607 първоначалната стойност се удвоява добрее на 36 часа, ако е втората е забавено на 78. Много съм притеснена изчетох всичко и ако е втория вариант е или забавено развитие или по-лошото извънматочна Sad нямам симптоми за извънматочна уж (естествено като прочетох вчера почнах да си втълшявам), но е и рано ако изчислявам правилно съм 4седмица и 4 дни. Утре отново ще правя тест по препоръка на лекаря ми и др седмица ще ходя на преглед. Дано се види нещо, уж при добра апаратура и чкх над 1500 се виждало. Благодаря предварително

# 738
  • София
Какво обяснение ти дадоха от лабораторията, когато ги попита?

# 739
Честна да бъда не съм питала - мислех си, но вариантите са 2 - ами имало е грешка (но кое и дали е вярно според мен няма как да знаят) или ще ми кажат вторият последен резултат е верен. Реално ако бях проверила резултатите само по-късния път въобще нямаше да съм видяла и стойността 607. Утре ще пускам пак чхг и сигурно ще имам своя отговор , но от вчера не си намирам място

# 740
Честна да бъда не съм питала - мислех си, но вариантите са 2 - ами имало е грешка (но кое и дали е вярно според мен няма как да знаят) или ще ми кажат вторият последен резултат е верен. Реално ако бях проверила резултатите само по-късния път въобще нямаше да съм видяла и стойността 607. Утре ще пускам пак чхг и сигурно ще имам своя отговор , но от вчера не си намирам място

Задължително се обадете в лабораторията да ги питате кой резултат е валиден. Аз така имах съмнение за мое ЧХГ, звъннах им и те провериха. Като цяло за 10-ти ден е по-вероятен резултат 607, другия вече идва супер висок , освен ако не са се хванали две, или да са три, ако се е разделил. Така че ако е 607 удвояването е нормално, но ако е второто трябва да се разбере, защото наистина не е добре покачването. Обадете се и ги питайте, те са длъжни да ви кажат. То така и прогестерона може да объркат и да станат големи грешки.

# 741
  • Стара Загора
Здравейте,

Включвам се с въпрос: според вас нормално ли е във вторник чхг да е 534, а в петък 862. Кръв ми взеха по едно и също време- около 8 сутринта. Прогестерон 47,67.
Не са се удвоили, но и не са намалели, не знам как да го разбирам.... сами разбирате, че щом пиша тук, явно нямам АГ, което да ме изслуша...Поздрави!

# 742
За миналата седмица ли говорите, защото ако е за тази днес е четвъртък, а не петък? Не се удвоява  добре, но е добре да пуснете още един тест 48 часа след последния.

# 743
  • Стара Загора
За миналата седмица ли говорите, защото ако е за тази днес е четвъртък, а не петък? Не се удвоява  добре, но е добре да пуснете още един тест 48 часа след последния.

Съжалявам, иска ми се да е петък вече Simple Smile Вторник и четвъртък тази седмица. Мога да пусна в понеделник, да видим... понякога се случват и чудеса ...

# 744
По-добре че не е петък, защото тогава часовете между двата теста щяха да са 72, а удвояването щеше да е още по-зле. Има случаи с по-бавно покачване, но без трети тест няма как да разберете.  В понеделник трябва да е минимум 3000, че и малко повече, около 3400. Успех!

# 745
  • Стара Загора
При какви стойности може да се види сак?

# 746
  • На изток от Ада
При какви стойности може да се види сак?
1000 , но има случаи в които се вижда при повече

# 747
Повечето казват над 1500, но при мен на 3000 не се видя и лекарката ме наплаши с извънматочна. Чак на 8800 се видя при мен, на 11-ти ден закъснение на цикъла.

# 748
Повечето казват над 1500, но при мен на 3000 не се видя и лекарката ме наплаши с извънматочна. Чак на 8800 се видя при мен, на 11-ти ден закъснение на цикъла.

При мен на 4000 се видя много малко плодно сакче, едва 5 мм. И реално беше под въпрос. Така че при всеки е индивидуално.

# 749
Привет в понеделник 13 дни след инсеминация изследвах ЧХГ беше 125.54
Днес го изследвах отново вече е 598.96 нормално ли се покачва. Докторката ми каза да отида на 13ти септември на преглед. Дали ще се види нещо тогава.

Общи условия

Активация на акаунт