Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 070
  • 983
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
Бях на преглед, нищо не се видя на 13 дни закъснение. Пращат ме на ЧХГ и утре. Нито вътрематочна, нито извънматочна-всичко огледаха. Единият яйчник е по- голям от другия. В шок сме къде е тази бременност…. Втори път чувам, че по скоро съм пред цикъл, обаче нито зацапване, нито кървене, едни големи ц*ц*и само… и почожителни тестове. Възможно ли е в деня, когато трябваше да ми дойде, т.е преди 13 дни, да е имало имплантация, защото ми зацапа за ден и спря…. Така се усетих, че нещо странно се случва…

Редактирам- днес 10.09 стойност на чхг 2940...... нараства, но не май както трябва...

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 12:07 от Maria Dimova

# 751
Бях на преглед, нищо не се видя на 13 дни закъснение. Пращат ме на ЧХГ и утре. Нито вътрематочна, нито извънматочна-всичко огледаха. Единият яйчник е по- голям от другия. В шок сме къде е тази бременност…. Втори път чувам, че по скоро съм пред цикъл, обаче нито зацапване, нито кървене, едни големи ц*ц*и само… и почожителни тестове. Възможно ли е в деня, когато трябваше да ми дойде, т.е преди 13 дни, да е имало имплантация, защото ми зацапа за ден и спря…. Така се усетих, че нещо странно се случва…

Редактирам- днес 10.09 стойност на чхг 2940...... нараства, но не май както трябва...

Мария, за съжаление тази стойност на ЧХГ е много ниска за 13 дни закъснение, би трябвало да е петцифрено число вече. А каква беше предишната стойност и през колко дни/часа е изследвана? Ходете редовно на лекар, защото такива ниски стойности или леко покачващи се, падащи или задържащи се често водят към извънматочна. А тя много трудно се открива, дори и при такива стойности. Имате ли кървене, болки в Я или болка в гърба, рамото, единия крайник?

# 752
  • Стара Загора
На 5 септ-862, на 10 септ-2940…. Съмненията са ясни, тази вечер пак съм на преглед при друг лекар. Дано да видят къде е, защото ще се побъркам…. Съмненията са още, че цикълът ми не е на 28 дни, не е засичана овулация, може да е рано, може да е извънматочно, нарастването не е толкова зле, смятах го на някакъв калкулатор- 2,8 дни удвояване.  Притеснителни болки нямам, кървене нямам… цял ден съм под хипноза…

# 753
Да, покачването е на 68 ч, което е в нормите засега. А коя г.с. се водиш?

# 754
  • Стара Загора
Да, покачването е на 68 ч, което е в нормите засега. А коя г.с. се водиш?

6-та седмица. На 26 авг трябваше да ми идва-не дойде, чаках…. На 29 авг кафяво зацапване, което на 30 авг спря само. От тогава кръвен тест на 3 септ- 534, на 5 септ- 862, на 10 септ- 2940. Нараства 2,9 дни-2,8 дни.
Това зацапване ме съмнява да не е имплантация….като не помним с мъжа ми какво кога сме правили и не сме засичали нищо, е така става- седиш и се чудиш и се молиш….

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 18:36 от Maria Dimova

# 755
Здравейте. Днес направих чхг след 2 дни закъснение и евентуално зачеване на 21.08. или ден след това най-късно. Чхг-то е 783. Моля ви кажете ми дали това е добре като стойност? В четвъртък ще си правя второ ЧХГ. Благодаря ви и поздрави. 🥺

# 756
  • На изток от Ада
Биби добре е

# 757
Здравейте. Днес направих чхг след 2 дни закъснение и евентуално зачеване на 21.08. или ден след това най-късно. Чхг-то е 783. Моля ви кажете ми дали това е добре като стойност? В четвъртък ще си правя второ ЧХГ. Благодаря ви и поздрави. 🥺

Здравейте, стойността е добре, но за да е показателна е хубаво да се повтори изследването 48 часа след последното. Simple Smile

# 758
Здравейте, при овулация на 25-26.08 днес направих ЧХГ, стойността ми се струва ниска за 15-16 дни след овулация - 151. Твърде ниска ли е за 3-4 дни закъснение според вас?
Със сигурност ще повторя в петък, но малко ми е напрегнато, очаквах по- висока стойност!
Благодаря!

# 759
Здравейте, при овулация на 25-26.08 днес направих ЧХГ, стойността ми се струва ниска за 15-16 дни след овулация - 151. Твърде ниска ли е за 3-4 дни закъснение според вас?
Със сигурност ще повторя в петък, но малко ми е напрегнато, очаквах по- висока стойност!
Благодаря!

Мож да е станало зачеване на 27. Май  добре е още едно чхг след 48 часа както посъветваха и мен по-горе.

# 760
Така са ми обяснявали, като съм питала за първото дете,  получавало се от млякото, такъв спомен имам, беше отдавна Simple Smile

# 761
Здравейте какво мислите за този резултат зачеването е около 29,30 август утре трябва да ми дойде

# 762
Здравейте какво мислите за този резултат зачеването е около 29,30 август утре трябва да ми дойде

Не го чакай значи да дойде, защото изглежда, че си бременна. Утре по същото време пусни пак ЧХГ да видиш дали се покачва правилно. Желая ти всичко да е наред и да имаш здраво бебенце! 😌🐣

# 763
Благодаря! Аз с предната бременност имам дете на 3 бях пускала май през 2 дни не съм сигурна проблема е че бях на фракси ама късно го хванаха че трябва да съм чак 5ти месец ма слава богу вс е ок и се чудя дали трябва да започна агто не ми вдига запусах си час при др Ковачев за 19ти

# 764
Честито. Не пускай ЧХГ днес, а утре, трябва да е 48 ч. след първия, за да видиш дали има удвояване.

Общи условия

Активация на акаунт