Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 035
  • 983
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря! Аз с предната бременност имам дете на 3 бях пускала май през 2 дни не съм сигурна проблема е че бях на фракси ама късно го хванаха че трябва да съм чак 5ти месец ма слава богу вс е ок и се чудя дали трябва да започна агто не ми вдига запусах си час при др Ковачев за 19ти

Аз започнах от положителния тест с Фраксипарин, заради мутации и по препоръка на хематолог. Може да пишеш на хематолог за онлайн консултация през Healee. Веселина Иванова и Миглена Стайкова са хематолози и дават консултации там. Има и в приложението Medrec добър хематолог - Тончев. Зависи заради какво сте слагали първата бременност НМХ. Аз при първата пих аспирин до 32 г.с., а при тази знаех че имам тромбофилия и пиех аспирина още преди забременяване всеки месец по две седмици.

# 766
Благодаря пиех зарадии уж нискорискови ама според мен трябва още от сега не съм сигурна... ще потърся консултация с хематолог

# 767
Здравейте, в понеделник изследвах ЧХГ и беше 2516 днес го изследвах отново и излезе 7295. Последната менструация беше на 07 август. Утре ще отида на преглед дали ще се види ембрионче и правилно ли е покачването.

# 768
  • Варна
Здравейте,
Последен МЦ 14.08
11.09 ЧХГ 20.0       mIU/ml
13.09. ЧХГ 18.4       mIU/ml
Прогестерон 30.58       nmol/l

Това е трета биохимична за тази година, ако вобще е бременност.
Правени са генетични изследвания за тробмбофилия - всичко наред с малка Забележка:1) Риск за нарушена плацентарна антикоагулация.
Моля за насоки, каква може да е причината? Не съм първа младост и думите на АГ "щом веднъж си забременяла - ще се случи пак" не са ми утеха.

# 769
Обърни внимание на прогестерона. С такива стойности шансът за бременност е микроскопичен.

# 770
Сметнете АГ със репродуктивен специалист. Пробвайте първо с медикаменти, ако не стане преминете към процедура...  При второто ми желание да имам дете, имах само една биохимична и то след три години опити с перфектни хормони и изследвания. От стрес или не знам, започна да се развива бързо растяща киста, преминах към лапароскопска, отстраниха яйчника и нещата се случиха. Не спирайте да търсите причината...

# 771
Ох,момичета...Вълнувам се и ме и страх след биохимичната..Знам,че тези стойности не са нищо преди 2то чхг,но то ще е чак в понеделник.Първото ми чхг...ПРМ 19.08.Ову засечено с ленти на 30-31.08-беше късно вечерта.

Колко поне трябва да е 2та стойност в понеделник живот и здраве?
Този прогестерон добре ли е?
Виждам,че тук го коментирате в друго мерни единици.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 13:53 от zvunch

# 772
  • Варна
Звънч, супер са. Успех. И аз съм в подобна ситуация.

# 773
Ох,момичета...Вълнувам се и ме и страх след биохимичната..Знам,че тези стойности не са нищо преди 2то чхг,но то ще е чак в понеделник.Първото ми чхг...ПРМ 19.08.Ову засечено с ленти на 30-31.08-беше късно вечерта.

Колко поне трябва да е 2та стойност в понеделник живот и здраве?
Този прогестерон добре ли е?
Виждам,че тук го коментирате в друго мерни единици.

Ако се удвоява на 48 часа, това означава, че в неделя по същото време ще трябва да е около 200, а във вторник около 400, респ. в понеделник около 300 Simple Smile

# 774
Здравейте, при овулация на 25-26.08 днес направих ЧХГ, стойността ми се струва ниска за 15-16 дни след овулация - 151. Твърде ниска ли е за 3-4 дни закъснение според вас?
Със сигурност ще повторя в петък, но малко ми е напрегнато, очаквах по- висока стойност!
Благодаря!

Момичета, при мен излезе и втория резултат- 389, ще потретя във вторник и дано всичко е наред Simple Smile

# 775
Честито шеф мама и аз после ще ходя да си пусна не знам дяли има проблем че ги пускам вечер ама не мога да излезна от работа.. моят беше 101.3 дано е поне 200

# 776
Честито шеф мама и аз после ще ходя да си пусна не знам дяли има проблем че ги пускам вечер ама не мога да излезна от работа.. моят беше 101.3 дано е поне 200

Благодаря, хариом Simple Smile Ако не се лъжа при предишната ми бременност пак бременеехме заедно (синът ми е набор 2021). Не е проблем да е вечер. Стискам палци да е над 200 Simple Smile

# 777
Здравейте. 11 ден от инсеминация пуснах тест, според вас положителен ли е ?

# 778
  • На изток от Ада
Здравейте. 11 ден от инсеминация пуснах тест, според вас положителен ли е ?
нисък е . Пусни втори след 48ч

# 779
Момичета на 11ти резултата ми беше 101.3
На 13ти 245.9
Питането ми е,запазила съм час за 19ти за преглед по мои сметки яко всичко се развива както трябва ще е към 2000 чхг дали ще се чуе и ще се види нещо

Общи условия

Активация на акаунт