Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 009
  • 983
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Момичета, какво ще кажете за моето нарастване :

Изследвани са на 1ви,3ти и 5ти ден закъснение. Записах час за АГ за  другата седмица и се моля да е на правилното място🙏

# 856
  • Благоевград
Момичета, ето и моят казус. На 07.09.24 г. трансфер на 1 5 дневно ембрионче. Чхг не се удвоява правилно първата седмица, после дръпна доста. Имаха съмнения за извънматочна бременност, лежах 3 дни под наблюдение и ми спряха лекарствата. В понеделник, 23 дни след трансфер и чхг 2011 се видя малък плоден сак в матката и ме изписаха. Пак ми включиха всички лекарства и ме викат в петък на преглед. Докторката ми каза, че няма нужда да пускам пак чхг, но аз ще пусна да видим как върви.
Това са ми по дни. Мислите ли, че изобщо има някакъв шанс да е било късна имплантация и първите две чхг да са останки от хориомон 10 000?

# 857

13дни след доказана овулация. Да се надявам ли?

# 858
Здравейте,
Кога започва да се забавя покачването на ЧХГ
на 30.09 беше - 6534
След 48 часа - 9985
Нормално ли е това , преди 4 дни се удвояваше на 30 часа

# 859
Здравейте,
Кога започва да се забавя покачването на ЧХГ
на 30.09 беше - 6534
След 48 часа - 9985
Нормално ли е това , преди 4 дни се удвояваше на 30 часа

Да, след определена стойност покачването не е двойно.

# 860
Мацки, пак съм аз с лудия казус. Днес пуснах ЧХГ в друга лаборатория (20 часа след предното) и резултатът вече е 11800. 😳
Минавам само да ви кажа, не че можете да направите нещо. 🥲

# 861
GM, кога си на преглед? Твоят казус е много интересен, пиши да кажеш какво се случва. Heart

# 862
  • На изток от Ада
GM иди на доктор

# 863
Утре в 8 съм при местния ми гинеколог, че от клиниката ми дадоха час чак за след 2 седмици. Ще пиша след това,  че наистина е много необичайно.

# 864
На мен ми звучи като моларна бременност. Дано не съм права.

# 865
GM, съгласна съм с Лютичето, за съжаление звучи като моларна бременност. Не е нормално това. Дано утре открият какво е.

Sigrnora tina, виждам че повечето тестове си ги пускала през 3 дни (72 ч), а не през 2 дни ( 48 ч) и за съжаление не вървят добре. Наскоро имаше подобен странен случай с Радост Константинова, не беше ИМБ ( за което се съмняваха), но завърши зле. При д-р Калчев и д-р Чучумишев ходеше, а там УЗ-то им е извънземно. Е, пожелавам ти ти да си изключението.

# 866
Добро утро!
Току що се връщам от доктора. В матката не се вижда нищо, освен, че е удебелена малко повече, отколкото е обичайно за този период, но то на 20ти ден от МЦ и на 9 дни от ОВУ, не съм и очаквала да се види друго. Една киста на единия яйчник и толкова.

Коментирахме и докторът ми обясни, че е рядкост, но понякога се случва изкуствено да се повишава ЧХГ от прогестероновите препарати, особено след като е поставена и инжекция Хориомон.

Всъщност същото ми каза и доктора от клиниката онзи ден, да си продължавам терапията с прогестерони и че понякога, макар и изключително рядко, се случва.

Нямам полезен ход в момента, освен да чакам. Лошото е, че снощи вдигнах и температура и направо съм парцал.

Нищо не сме коментирали за моларна бременност и изобщо за каквато и да е бременност на този етап, но и не посмях да попитам. След 2 седмици съм на преглед в клиниката и ще видим какво ще стане. Лошото е, че с това ЧХГ дори да се получи бременност, няма как да разбера. 😁

Стискайте палци все пак да излезе нещо хубаво от цялата работа. 🤞🏻

# 867
  • Благоевград
GM, съгласна съм с Лютичето, за съжаление звучи като моларна бременност. Не е нормално това. Дано утре открият какво е.

Sigrnora tina, виждам че повечето тестове си ги пускала през 3 дни (72 ч), а не през 2 дни ( 48 ч) и за съжаление не вървят добре. Наскоро имаше подобен странен случай с Радост Константинова, не беше ИМБ ( за което се съмняваха), но завърши зле. При д-р Калчев и д-р Чучумишев ходеше, а там УЗ-то им е извънземно. Е, пожелавам ти ти да си изключението.

И мен това ме притеснява, че в началото имаше мнооого бавно показване на ЧХГ. Не знам каква е била причината. Изведнъж започна да се усвоява без проблем. Първите дни реално след имплантацията вървеше с бавни темпове. Пациентка съм от 4 години на доктор Калчев. Утре първо съм в Надежда на преглед да ме види доктор Чапанова, след това съм на преглед при доктор Калчев. Според доктор Стаменов, който ме преглежда 3 пъти, има големи шансове за успешна бременност. Ще разберем до към 9 г.с. как ще се развие. Ако този сак от понеделник се развива и вътре се види ембрион, ще следим за пулс. Това чакане 3 седмица вече е просто кошмар. Молех се ЧХГ в началото да расте, после се молех да не расте, сега вече и аз не знам за какво да се моля.

# 868
  • София
GM, дано си е бременност. Стискам палци!

# 869
  • Варна
Здравейте, отново!
Днес 14 ден след трансфера отново пуснах ЧХГ  - 224,5. Сигурна съм, че не върви добре, но не знам какво да правя... Не ми се е случвало нещо такова и не знам какъв е пътя. До кога се чака да спре развитието си, не може ли да го стопираме за да продължа наново с опитите(имам още 2 замразени ембриона)? Disappointed

Здравейте, момичета!
Трансфера ми беше на 19 септември. На 8 ден след трансфера пуснах ЧХГ - 45,88. Днес 11 ден от трансфера е 83,6. Виждам, че се увеличава, но не както трябва.... Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт