Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 47 993
  • 983
  •   1
Отговори
# 870
DM, при кой доктор каза, че си? На 11800, че може би днес е и още повече да не виждат нищо в матката......не знам. Това за Хориомона са пълни глупости, той се изчиства за макс 10 дни от кръвта, имала съм няколко трансфера с такава инжекция, правила съм и кръвни и уринни тестове, докато се изчисти и логиката на Хориомона е че той спада с времето, т.е. се чисти, а не се качва. Прогестерон пък абсурд да даде ЧХГ отклонение. Тези доктори може да си скъсат дипломата. Или си била бременна преди инсе и е останало нещо, което не се е изчистило и то още произвежда ЧХГ ( това може да не е сак, а съсирек който все още съдържа чХГ)  или е моларна, или има още една причина, но не искам да я казвам. Отиди при д-р Калчев или д-р Чучумишев, кажи че е спешно и точно какъв е случая и може да те мушнат някъде по спешност, по-скоро д-р Чучумишев може да те приеме. Другия вариант е МЦ Марковс.

Олеандър, ЧХГ, но много бавно и неравномерно, следи го през 48 ч, защото може да се касае и за изънматочна.

# 871
  • Варна
DM, при кой доктор каза, че си? На 11800, че може би днес е и още повече да не виждат нищо в матката......не знам. Това за Хориомона са пълни глупости, той се изчиства за макс 10 дни от кръвта, имала съм няколко трансфера с такава инжекция, правила съм и кръвни и уринни тестове, докато се изчисти и логиката на Хориомона е че той спада с времето, т.е. се чисти, а не се качва. Прогестерон пък абсурд да даде ЧХГ отклонение. Тези доктори може да си скъсат дипломата. Или си била бременна преди инсе и е останало нещо, което не се е изчистило и то още произвежда ЧХГ ( това може да не е сак, а съсирек който все още съдържа чХГ)  или е моларна, или има още една причина, но не искам да я казвам. Отиди при д-р Калчев или д-р Чучумишев, кажи че е спешно и точно какъв е случая и може да те мушнат някъде по спешност, по-скоро д-р Чучумишев може да те приеме. Другия вариант е МЦ Марковс.

Олеандър, ЧХГ, но много бавно и неравномерно, следи го през 48 ч, защото може да се касае и за изънматочна.

Възможно ли е при трансфер да има извънматочна, още повече че аз съм с прекъснати тръби? Rolling Eyes

# 872
Привет от АГ отделението! 😁
Тази вечер ме приеха със силни болки вляво и диагноза извънматочна бременност. Видя се нещо в лявата тръба, сутринта ще ме прегледа и завеждащия на отделението и ми предстои втората операция за отстраняване на ИМБ за тази година.

Не съм мислила, че ще го кажа, но се вълнувам и съм доволна, че не се оказа нещо много по-лошо. Да минава и да заминава и поне да знаем, че преминаваме към инвитро и да си действаме, защото животът си върви.

Oleander Simple Smile , според мен последните две стойности нарастват добре на този етап. Отпусни се и му дай малко време.

# 873
Привет от АГ отделението! 😁
Тази вечер ме приеха със силни болки вляво и диагноза извънматочна бременност. Видя се нещо в лявата тръба, сутринта ще ме прегледа и завеждащия на отделението и ми предстои втората операция за отстраняване на ИМБ за тази година.

Не съм мислила, че ще го кажа, но се вълнувам и съм доволна, че не се оказа нещо много по-лошо. Да минава и да заминава и поне да знаем, че преминаваме към инвитро и да си действаме, защото животът си върви.

Oleander Simple Smile , според мен последните две стойности нарастват добре на този етап. Отпусни се и му дай малко време.
GM, в коя болница те приеха?

# 874
  • Благоевград
GM, стискам ти палци да мине за теб възможно най-безболезнено и щадящо! Дръж ни в течение как си!

# 875
GM, бързо възстановяване и следващия път всичко да е наред!
А тази ИБ от предходния цикъл ли е, че с тези стойности на ЧХГ и дните, които писа, някак не съответства.

# 876
Дани 82, в Tyтракан при Бoйчeви.

Anigo, според лекарите бременността в тръбата е била вече факт по време на инсето, тоест да, от предния МЦ е, просто явно съм сбъркала кървенето около датата на МЦ с реална менструация.

Благодаря ви за милите пожелания, момичета! Бъдете здрави!

# 877
Здравейте момичета да попитам кога след полов акт може да се направи ЧХГ

# 878
Здравейте! Чувствам се объркана. На някой случвало ли му се е? Имам 6г дете. Имам изключително редовен и кратък цикъл на всеки 26 дни с продължителност 3 дни
Последен цикъл на 3.09
Трябваше да ми дойде на 28.09 но цикъл няма. Имам всички симптоми на бременност+ два отрицателни теста с урина+ два отрицателни кръвни, НОООО плоден сак след преглед. На 10.10 отново съм на преглед. Имате ли идея какво се случва...

# 879
Имам приятелка, на която тестовете за Б изобщо не отчетоха, а когато отиде на преглед и пулс имаше, но пък кръвен да не отчете за първи път чувам. Този лекар сигурен ли е какво вижда. Второ мнение?

# 880
Имам приятелка, на която тестовете за Б изобщо не отчетоха, а когато отиде на преглед и пулс имаше, но пък кръвен да не отчете за първи път чувам. Този лекар сигурен ли е какво вижда. Второ мнение?

Каза, че е сигурен. Извика в кабинета и друг колега и той също е сигурен, че е плоден сак. Какво друго може да е в матката? Иначе и с първата бременност до 6г.с ЧХГ отчиташе, че няма бременност при мен

# 881
  • На изток от Ада
Ева . Колко ти са чгх тестовете ?
Отриц тест за първи път чувам

# 882
Много интересно, а по принцип симптомите се появяват заради ЧХГ. Може би има някакво научно обяснение! Стискам палци всичко да е наред! Hug
Тук напоследък чета много странни ситуации, които затвърждават мнението ми, че невъзможни неща няма.

# 883
  • София
Колко показваха кръвните тестове? Каква стойност и на кой ден от закъснението?

# 884
Ева . Колко ти са чгх тестовете ?
Отриц тест за първи път чувам
4ти и 6ти ден от закъснението 0.1 mUl/ml

Общи условия

Активация на акаунт