Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 374
  • 983
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
Поискайте второ мнение.

# 931
  • Благоевград
На 22 000 чхг вече трябваше да са чули пулс.

# 932
На 22 000 чхг вече трябваше да са чули пулс.
Това не е много вярно, винаги има изключения. При мен на 18000 чхг, се видя сак с жълтъчно мехурче, все още не се виждаше ембрион дори.

# 933
Здравейте,
Искам да ви попитам следното: ако първият резултат ЧХГ е 123, след 48 часа е 492, нормално ли е след още 48 часа да е 908? Притеснявам се, че първоначално нарастна четири пъти, а сега малко по-малко от двойно. Датата на последния цикъл е 19.09., Овулацията ми беше по-ранна /засечена с тестове/ - на 12 ден, т.е. на 30.09. се пада. Би трябвало сега да съм 4 седмица и 1 един ден.

# 934
Не е задължително да се удвоява на 48 часа, пак добре ти се е покачило ЧХГ. Направи още един тест след 48 часа, ако имаш възможност.

# 935
Не е задължително да се удвоява на 48 часа, пак добре ти се е покачило ЧХГ. Направи още един тест след 48 часа, ако имаш възможност.
Стойността като че ли не ме притеснява толкова, защото е почти двойна, по-скоро това че първоначално скочи четворно, а сега не. Доколкото четох, в началото расте много бързо. За жалост мога да повторя в понеделник, когато ще са минали 72 часа, защото в неделя лабораторията не работи. Дано всичко е наред, много ми е притеснено и едва ще дочакам понеделник.

# 936
Да, при някои в началото нараства бързо, после забавя, но пак се удвоява, важно е удвояване да има, нормално е. Сега бъди спокойна, така или иначе, няма какво друго да правиш на този етап. Повече почивка, витамини, лекарства, ако имаш предписани и чакаме хубави новини в понеделник ❤️.

# 937
Да, при някои в началото нараства бързо, после забавя, но пак се удвоява, важно е удвояване да има, нормално е. Сега бъди спокойна, така или иначе, няма какво друго да правиш на този етап. Повече почивка, витамини, лекарства, ако имаш предписани и чакаме хубави новини в понеделник ❤️.
Много благодаря за успокоителните думи! В понеделник ще пиша, като си пусна още едно ЧХГ. Дано всичко е наред!

# 938
Здравейте,

Имам следното питане - след много странно слабо зацапване около датата на Ц (14-16.10) направих тест, който се оказа положителен. Тъй като по това време бях в чужбина нямаше как да посетя лекар, но веднага след като се прибрах в Бг и направих теста посетих спешен кабинет (с първата ми бременност имах отлепяне на сакчето в 7гс и това ме уплаши и този път). Слава Богу тогава нещата се стабилизираха и имах прекрасна бременност.
Лекарят ме прегледа, но каза че е твърде рано да се види нещо. Водят ме 5+1гс, но тъй като съм с по-дълъг Ц, вероятно дори нямам 5гс. Изписа ми 3х1 Дуфастон и но шпа и кръвен ЧХГ, и преглед след 10тина дни, когато вече трябва да се види.
Резултатите от кръвния са 968.60. Възможно ли е при тази висока стойност все още да не се вижда нищо, дори с вагинален ехограф?
Благодаря на отговорилите!

# 939
Абсолютно нормално е да не се види. С най-най-добрите ехографи се вижда на 1000-1500. С по-обикновен поне 2500 трябва да е, има случаи чак над 5000 да се визуализира.

# 940
Ох, благодаря за успокоението! ❤️
Значи ще си налягам парцалите, ще си пия лекарствата и ще си чакам прегледа. И дано поне това зацапване спре, че няма да имам мира...

Абсолютно нормално е да не се види. С най-най-добрите ехографи се вижда на 1000-1500. С по-обикновен поне 2500 трябва да е, има случаи чак над 5000 да се визуализира.

# 941
Здравейте отново,
След като в петък изпаднах в паника, че ЧХГ не се е удвоило напълно, реших вместо в понеделник, да пусна още едно в събота. Добре, че го направих, защото това ми спести два дни напрежение. И така, в петък стойността беше 908, а в събота /след 24 часа/ беше нарастнало до 1570. Повече няма да го проследявам, а ще си чакам прегледа в другия понеделник.

# 942
Момичета вчера направих тест на който ясно се вижда втората черта днес пуснах ЧХГ който беше 0,60 как е възможно това? 

# 943
Коя минута се появи чертичката?

Момичета вчера направих тест на който ясно се вижда втората черта днес пуснах ЧХГ който беше 0,60 как е възможно това? 

# 944
За съжаление и на мен ми се е случвало, два пъти, виждам двете черти и хуквам да правя кръвен, като кръвния е 0. И аз съм се чудела, как е възможно, но явно има фалшиви тестове. Разбирам те, много е гадно, за съжаление кръвния е най-точен.
Разбира се, винаги има шанс да има лабораторна грешка, но шанса е минимален.

Чачи, какво се случи при теб? Прави ли друг тест?

Общи условия

Активация на акаунт