Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 47 861
  • 983
  •   1
Отговори
# 945
Коя минута се появи чертичката?

Момичета вчера направих тест на който ясно се вижда втората черта днес пуснах ЧХГ който беше 0,60 как е възможно това? 

Веднага за това се зарадвах не съм чакала изобщо.

# 946
Аз бих направила 1-2 теста на други марки, но при това ЧХГ.. дано е лабораторна грешка.

Коя минута се появи чертичката?

Момичета вчера направих тест на който ясно се вижда втората черта днес пуснах ЧХГ който беше 0,60 как е възможно това? 

Веднага за това се зарадвах не съм чакала изобщо.

# 947

Здравейте и от мен! По мой изчисления трябваше МЦ да е на 1.10 , но по някога ми се е случвало да ми закъснее най много 6,7 дни! На 6.10 си правих шура чек, но си беше категорично отрицателен!
Преди два дни си направих тест отново , поради голямото закъснение, и беше положителен, но със втора бледа черта, на сутринта, с първата урина, втори тест и вече си се виждаше доста по добра чертичка, по доло ще ги прикача! Вчера ходих на гениколог от нетърпение, но не видя нищо в матката, държа се отвратително, каза ми че тестовите ми са отрицателни, но ме прати на кръвен тест, дори ми каза че и кръвния ми тест ще е отрицателен,да но не кръвния тест е 133,700 Записала съм си час при моята гениколожка но чак за 6 ти ноември! Предполагам и се надявам просто да съм била с късна овулация и всичко да е наред!
Моля за вашите мнения🙆🫶🫶🫶

# 948
Пуснете още един кръвен утре. Според мен е нисък резултатът за 20 дни закъснение. И 7 дни закъснение да имате излиза, че овулацията ви е била на 8.10, когато е трябвало да дойде цикъла.  Просто направете още един кръвен утре. Ако сте с нередовен цикъл всичко е възможно.

# 949
Здравейте! Не знам дали някой може да помогне в моя случай, но все пак, ако има някой с подобен опит, моля да сподели. След инвитро на 10-ти ден ЧХГ- 520, на 12-ти ден -1341 и след два дни страшна кръвозагуба. Пуснаха ми пак чхг -2300 (15ден). Провериха за сак нищо не видяха и ме викат след два дни отново за тест. Единия ми лекар казва че няма надежда, а другия казва че нищо още не е свършило. Не искам да се обнадеждавам напразно, но не искам и да се предавам още.

# 950
Възможно ли е да са се хванали двечки? На 15-ти ден след трансфер няма как да видят все още сак. Понякога и лекарите в опит да ни предпазят от напразна надежда, ни отчайват. На 15 ти ден ми се вижда доста високо ЧХГ. Според мен, направи още един тест да видиш расте ли. Дано на следващия преглед видите сакчето или сакчетата 🙂.

# 951
И ние мислехме, че са две но понеже цели съсиреци и много кръвозагуба имах, докторите тук ( в Англия) направо я отписаха тази бременност. Втора бременност ми е това, но толкова кръв не съм виждала, честно казано се паникьосах особено като причина никаква не дават освен опцията спонтанен аборт.

# 952
А какво казват за нарастващото ЧХГ?

# 953

Момичетата, мислех че резултата е добре , какво ще кажете, в понеделник беше 133,700
Сега е двойно повече, явно съм била с късна овулация и притесненията че е извънматочна бременност са ми биле излишни

# 954
Изглежда като да са билЕ, да. Защо си поствате личните данни в интернет?

# 955

момичета не разбирам но е отрицателен нали?

# 956
  • На изток от Ада
Севги да отрицателен е

# 957
Здравейте Simple Smile Малко съм притеснена, а имам час за лекар чак в сряда.
Миналата седмица разбрах, че съм бременна. В момента съм в 5та г.с. Пуснах на 17ти чхг и излезе 36, на 19ти беше 45, на 21ви беше 75, а днес е 185. Притеснява ме ниската стойност и бавното покачване...Вие какво мислите? Бях на преглед на 21ви, но нищо не се видя, тъй като явно беше рано, а и стойностите са прекалено ниски. Предполагам, че и в сряда няма да се види нищо. Наистина съм притеснена. Благодаря предварително за мненията.

# 958
Дата на последен МЦ? Редовен ли е? На колко дни закъснение е първото ЧХГ от 17ти? Наистина се покачва бавно.

Миналата седмица разбрах, че съм бременна. В момента съм в 5та г.с. Пуснах на 17ти чхг и излезе 36, на 19ти беше 45, на 21ви беше 75, а днес е 185. Притеснява ме ниската стойност и бавното покачване...Вие какво мислите? Бях на преглед на 21ви, но нищо не се видя, тъй като явно беше рано, а и стойностите са прекалено ниски. Предполагам, че и в сряда няма да се види нищо. Наистина съм притеснена. Благодаря предварително за мненията.

# 959
Дата на последен МЦ? Редовен ли е? На колко дни закъснение е първото ЧХГ от 17ти? Наистина се покачва бавно.

На 5ти ден от закъснението. Последен цъкъл имах на 17ти септември. Редовен е.... 😞

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 17:03 от viksssss

Общи условия

Активация на акаунт