Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 374
  • 983
  •   1
Отговори
# 960
Ами може да е било и късна овулация, ако не сте следили с ленти или ехограф.. Ниски са доста стойностите и не се удвояват правилно, но силно стискам палци да няма повод за притеснение и всичко да е наред. Нека по-запознатите от мен дадат също мнение. Успех!

Дата на последен МЦ? Редовен ли е? На колко дни закъснение е първото ЧХГ от 17ти? Наистина се покачва бавно.

Здравейте Simple Smile Малко съм притеснена, а имам час за лекар чак в сряда.
Миналата седмица разбрах, че съм бременна. В момента съм в 5та г.с. Пуснах на 17ти чхг и излезе 36, на 19ти беше 45, на 21ви беше 75, а днес е 185. Притеснява ме ниската стойност и бавното покачване...Вие какво мислите? Бях на преглед на 21ви, но нищо не се видя, тъй като явно беше рано, а и стойностите са прекалено ниски. Предполагам, че и в сряда няма да се види нищо. Наистина съм притеснена. Благодаря предварително за мненията.
На 5ти ден от закъснението. Редовен е.... 😞

# 961
  • Варна
Лошото е, че не се удвоява правилно. Дано не се окаже извънматочна бременност. Имаш ли някаква болка в ляво или дясно ниско долу?

# 962
За съжаление и мен ми намирисва на извънматочна. Ако беше биохимична щеше ЧХГ да почне да пада, а то хем расте, хем е бавно. За 5 дни закъснение е много ниска тази стойност, а и не се удоява правилно. Дано греша де....
ЧХГ трябва да е над 1000 - 1500 за да се види нещо

# 963
Благодаря за отговора.
За съжаление притесненията ми се засилват,защото единствения полов контакт, който имах миналия месец беше на 29ти.
Много са ниски и не се удвояват нормално...
Selestra, нямаше ли доктора да установи на 21ви, ако е извънматочна според теб?
Нели, боли ме леко от време на време. Не е силно.
Благодаря ви предварително за отговорите.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 20:49 от bubanka

# 964
  • Варна
При извънматочна в началото не боли силно, а от време на време тъпо от едната страна, понякога целия корем. Ако се появи кървене с остри болки, или да препаднеш, веднага в спешното.
Дано се окаже кухо яйце.
При тази стойност няма да се види на ехограф.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 18:42 от Neli___

# 965
Викс, ИМБ се хваща много трудно, особено с такова ниско ЧХГ. А понякога може и болки да няма, въпреки че задължително се следи за болка в единия яйчник, гърба, рамото и крайник. Също така ако има черна или тъмнокафява кръв. И да, при болки и кървене веднага в спешното. Понякога докторите при ИМБ виждат псевдо сак в матката, но това не е истински плоден сак. Въобще трябва си следене на АГ и пускане на ЧХГ през 48 ч. Ако тръгне да пада е добър знак, но ако стои на едно място или така слабо расте се следи задължително.

# 966
Благодаря, момичета 😞
Ще изчакам прегледа в сряда и ще пиша....

# 967
  • Варна
Стискаме палци всичко да е наред.

# 968
  • Благоевград
viksss, може да е кухо яйце като при мен. Моите стойности от 7 до 14 ден се покачваха неправилно, след това изведнъж започна бурно почти двойно покачване и на 2200 видяхме малък плоден сак в матката. За 4 дни чхг се покачи до 5500, потвърдиха, че е кухо яйце, но имах още един преглед след 3 дни, за да сме сигурни.
Желая ти късмет!

# 969

Момичетата, мислех че резултата е добре , какво ще кажете, в понеделник беше 133,700
Сега е двойно повече, явно съм била с късна овулация и притесненията че е извънматочна бременност са ми биле излишни

Как се развива ЧХГ при вас, в петък пуснахте ли ?

# 970

Здравейте, чета ви от много време и истински се възхищавам на търпението и добронамереността ви. Въпросът ми е следният :
Последен Ц на 05.10, продължителността последните месеци е 28 дни,заковани.
Имах положителен тест за О на 17.10. температура този месец не съм мерила, но да речем,че овулацията е била на 18.10. Днес пуснах ЧХГ и прогестерон . Бременност няма, но дали е много рано да се каже ? Кога според вас да направя пиклив тест или да повторя кръвния? Също- прогестеронът обещаващ ли е според вас? Благодаря предварително на отзовалите се и бъдете здрави 💐

# 971
  • На изток от Ада
Аз имах МЦ на 4 10 , положителен тест за овулация на 18. Около 31 или 1.ноември ще направя тест

# 972

Здравейте, чета ви от много време и истински се възхищавам на търпението и добронамереността ви. Въпросът ми е следният :
Последен Ц на 05.10, продължителността последните месеци е 28 дни,заковани.
Имах положителен тест за О на 17.10. температура този месец не съм мерила, но да речем,че овулацията е била на 18.10. Днес пуснах ЧХГ и прогестерон . Бременност няма, но дали е много рано да се каже ? Кога според вас да направя пиклив тест или да повторя кръвния? Също- прогестеронът обещаващ ли е според вас? Благодаря предварително на отзовалите се и бъдете здрави 💐

Аз лично изчаках и направих ранен уринарен тест 3дни преди цикъл, абсолютно отрицателен, после направих пак един ден преди цикъл с бледа втора черта, в деня на цикъла пуснах ЧХГ ...мисля, че е редно да ичакате още малко

# 973
А какво казват за нарастващото ЧХГ?
За сега се видя едно сакче, така че остават на версията че съм загубила едното, а другото е останало. За тях това не беше опция, но след като го видяха сега вече е опция 😀

# 974
А какво казват за нарастващото ЧХГ?
За сега се видя едно сакче, така че остават на версията че съм загубила едното, а другото е останало. За тях това не беше опция, но след като го видяха сега вече е опция 😀

И при мен се получи така. При мен видяха и мястото, където се беше захванало другото ембрионче. Така е било писано! Според една моя колежка, едното е помогнало другото! Всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт