Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 49 022
  • 983
  •   1
Отговори
# 150

В сряда (5 юни) се видя плоден сак с едва забележима "точка" в него. ЧХГ беше 3570.
Моля ви кажете ми този резултат значи ли, че ще се развива???
Също така прогестерона е по-нисък, а го приемам (Утрогестан)?

# 151
Моля за вашето мнение! Последният ми цикъл беше на 06.05. Вчера пуснах ЧГХ, тези стойности нормални ли са или са много ниски? В четвъртък ще пусна пак

# 152
Всяка една жена е различна, може да си имала късна овулация и стойностите да са абсолютно нормални. Бременност има, дано да се развие и всичко да е наред Simple Smile

# 153
  • На изток от Ада
Моля за вашето мнение! Последният ми цикъл беше на 06.05. Вчера пуснах ЧГХ, тези стойности нормални ли са или са много ниски? В четвъртък ще пусна пак
утре пусни   и прогестерон.

# 154
Момичета, нова съм в темата, но бих искала мнение от вас, защото имам още 9 дена до преглед с лекаря. След ембриотрансфер съм, на 5 дневен ембрион. Ето го прогреса на чгх последните дни:
- 7 ден - 111
- 9 ден - 260
- 14 ден - 1100

Като чета по разни статии, има вероятност да са близнаци, вие какво мислите по въпроса, имало ли е някоя дама с подобни показатели?

# 155

Здравейте , имах О на 30ти , днес излезна това ЧХГ, нормално ли е?
Очаквам МЦ утре.

# 156
  • София
TheDarling - моите стойности бяха по-високи, а си е едно. ЧХГ се синтезира различно във всеки организъм.

Posaranka - добра е стойността.

Следете прогестерон.

# 157
TheDarling с дъщеря ми имах по-високо ЧХГ (545 на 10-ти ден), отколкото с близнаците (620 на 12-ти ден). Аз поне имам база за сравнение с 2 бременности. Ако не знаех, че е 1 при втората бременност (ин витро са), щях да помисля, че отново са близнаци.

# 158
Момичета има ли надежда в моят случай? По календара съм 8с+4дни. Преди една седмица бях на преглед, видяхме жълто мехурче и малко ембрионче, но нямаше сърдечна активност. Лекарят каза да видим след седмица, да дадем шанс. Вчера бях за кръвни изследвания ЧХГ е 109448. Утре имам час при Гинеколога..Страхувам се..

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 12:17 от Арияария

# 159
  • На изток от Ада
Момичета има ли надежда в моят случай? По календара съм 8с+4дни. Преди една седмица бях на преглед, видяхме жълто мехурче и малко ембрионче, но нямаше сърдечна активност. Лекарят каза да видим след седмица, да дадем шанс. Вчера бях за кръвни изследвания ЧХГ е 109448. Утре имам час при Гинеколога..Страхувам се..
успех, чгх не знам дали показва нещо? Разбирам ви , аз съм с няколко спонтанни аборти.

# 160
успех, чгх не знам дали показва нещо? Разбирам ви , аз съм с няколко спонтанни аборти.
Установиха ли каква е причината за абортите при вас?

# 161
TheDarling мойте стойностти също бяха доста високи -4000 на 3 ден закъснение и имам 1 дъщеря , мисля че не е показател , но това чхг 9 ден 260, 14ден 1100 не е ужасно високо покачването , хипотетично на 11 ден трябва да ти е околко 520 и нагоре , а на 13 ри 1040 и нагоре и тн .Така че мисля че вс си е в норми

# 162

Днес пуснах пак ЧХГ+прогестерон както ме посъветвахте, кажете мнение за резултатите, според мен прогестерона е малко нисък и ЧХГ не е точно двойно

# 163
  • На изток от Ада
Чгх трябва до 72ч да се удвоява

# 164
Чгх трябва до 72ч да се удвоява

А за прогестерона какво ще кажете? Не е ли нисичко, иначе и аз горе долу съм доволна от резултатите ама съм много притеснена. Не знам как да сваля този стрес от плещите си. На преглед съм чак на 23 😔
Миналия месец имах спонтанен аборт. Много ме е страх да не стане същото..

Общи условия

Активация на акаунт