Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 274
  • 983
  •   1
Отговори
# 345
  • На изток от Ада
Следи прогестерона!
Дуфастон е мн слаб ..

# 346
Интересни твърдения. Може ли научни данни за това? Преди малко проверих няколко рисърча, които казват точно обратното. Може да бъркам аз.

# 347
  • На изток от Ада
Дуфастон е 10мг утрогестан 100 мг а циклогест 400 мг .
Дуфастон не е ок за хора с тромбофия...
Това Знам от форума..

# 348
Наси е права. То не е само от форума информация. Утрогестан специално е най-близък до естествения прогестерон, освен че е по-силен естествено, поставян вагинално при 90% от жените не дава странични ефекти. Отделно дуфастон не е ок за тромбофилия наистина.

# 349
Интересни твърдения. Може ли научни данни за това? Преди малко проверих няколко рисърча, които казват точно обратното. Може да бъркам аз.

Попитай АГ да замениш дуфастона с утрогестан. По добър вариант е и освен това ти трябва почивка най добре да лежиш докато спре зацапването

# 350
Здравейте мами
На 27 май ми беше последния цикъл на 27 юни трябваше да ми доиде цикала след като не доиде в продължение на една седмица аз си направиш 4 5 теста на две различни марки които нито един не показа втора черта след това решавам да отида при моя гинеколог да ме види какво ми има нали той казва че съм бремена аз му казах как е въжмно да съм и тестовете да не показват нали тои ме изпрати да пусна чхг изледвания и там бяха 700000 мисля че беше и каза че това значи бременост но как е възмоно да не покаже на теста днес пак си направих тест пак не ми показа положителен а на кръвния преди 3 4 дни показа положителен това възможно ли е или имам някък проблем
Качвам и резултати помагайте има ли бебе или няма

# 351
  • На изток от Ада
Има бременност

# 352

Но защо уринарните дават отрицателн значи ли че има проблем

# 353
  • На изток от Ада

Ами има некачествени тестове. Има д изтекъл срок. Може да слагате мн урина. Тестове не показват проблем

# 354

Ами има некачествени тестове. Има д изтекъл срок. Може да слагате мн урина. Тестове не показват проблем
за пръв път ми се случва такова нещо до сега винаги ми показваха положителни на двете ми бремености но знам че чхг няма как да излъже нали

# 355
  • На изток от Ада
Чгх не лъже!

# 356

Това е снимка от ехограф доктора веднага като ме видя каза че вижда бременост
Значи не се подвеждайте на уриналните тестове само кръвен

# 357
Lambazova снимката в коя седмица е?

# 358
Lambazova снимката в коя седмица е?
Не знам на 8 дни закъснение ходих да ме видят и каза че вижда бремност

# 359
Здравейте , момичета. Пуснах втори ЧХГ тест, само че 96 часа след първия, защото събота и неделя нямаме отворени лаборатории. Погледнах един калкулатор и май покачването е добре, но ме притесни падането на прогестерона. В 5 г.с. съм.

Общи условия

Активация на акаунт