Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са шансовете да запазите бременността и колко голямо може да бъде отлепването? Защо седмицата не е 7 седмици, както трябва да бъде, а 6 седмици?
На коя седмица отговаря стойността на бета ЧХГ от 4142?
Как се определя седмицата на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са шансовете да запазите бременността и колко голямо може да бъде отлепването? Защо седмицата не е 7 седмици, както трябва да бъде, а 6 седмици?
Шансовете за поддържане на бременност са индивидуални и зависят от различни фактори, включително размера на отлепването. Отлепването може да варира значително в зависимост от обстоятелствата. Седмицата на бременността се определя въз основа на последната менструация, а не въз основа на датата на прегледа.
-
На коя седмица отговаря стойността на бета ЧХГ от 4142?
-
Как се определя седмицата на бременността?
-
Какво може да доведе до различни резултати при едно и също изследване в две лаборатории?
-
Какви са нормалните стойности на бета ЧХГ и прогестерона по време на бременност?
ве различни марки които нито един не показа втора черта след това решавам да отида при моя гинеколог да ме види какво ми има нали той казва че съм бремена аз му казах как е въжмно да съм и тестовете да не показват нали тои ме изпрати да пусна чхг изледвания и там бяха 700000 мисля че беше и каза че това значи бременост но как е възмоно да не покаже на теста днес пак си направих тест пак не ми показа положителен а на кръвния преди 3 4 дни показа положителен това възможно ли е или имам някък проблем