Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 054
  • 983
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета! На 10 дневно закъснение чхг-то ми беше 1151 mIU, а след 48 часа се покачи на 2285 mIU. Всичко се развива нормално нали така?

# 691
Здравейте, момичета! На 10 дневно закъснение чхг-то ми беше 1151 mIU, а след 48 часа се покачи на 2285 mIU. Всичко се развива нормално нали така?

Да, можете спокойно да идете на преглед вече. Тихичко честито!

# 692
Като по учебник е. Честито

# 693
Здравейте.
Имам нужда да споделя…
1 мисед в 9 гс Sad през цялото време нисък прогестерон.
И сега отново бременна. 4 ++++ гс, 5 дни закъснение) , бледи черти на уринарните, чхг 84… прогестерон 5. Днес един читав аг ми назначи утрогестан, крионон, алеракт, плебодия ( нискорискова тромбофилия има за капак).
При мисед-а беше подобно- 1во чхг -77, падна на 65, после 150… и след седмица 2500.. и така просто пулсът спря в 9 гс.
Опитвам се да имам надежда, в Неделя пак ще се пуска чхг, прогестерон и естрадиол и може да се наложат инжекции.
Само се моля, да не минаваме пак през същото и това лечение да помогне.

# 694
Момичета, в 6+6 съм но още не се чува сърце, едвам се вижда и нещо в сака, днес пуснах чхг и е 11034, но ми се струва нисък. Мнения? Утре съм на лекар...

# 695
jalana, как е изчислена седмицата? Има ли вероятност просто да си по-ранна седмица?

# 696
jalana, как е изчислена седмицата? Има ли вероятност просто да си по-ранна седмица?

Изчислена е на база последен цикъл. Казват, че може да съм с късна овулация и затова, но просто нещо не ми е ок по всички параметри и смятам, че чхг трябваше да е доста по високо ...

# 697
Ако не знаете кога точно е била овулацията, вероятно сте по-ранна седмица и всичко си е съвсем наред. На ултразвука трябва да са казали/написали спрямо размера на коя седмица отговаря, вероятно е около седмица назад.

# 698
Ако не знаете кога точно е била овулацията, вероятно сте по-ранна седмица и всичко си е съвсем наред. На ултразвука трябва да са казали/написали спрямо размера на коя седмица отговаря, вероятно е около седмица назад.

Ами казаха че отговаря на шеста, но не се вижда ясно ембрион , а са го описали като "вижда се ембрионална структура", общо взето казват, че може да в рано, но чхг преди седмица беше 6800 сега седмица по късно е едва 11000, да не говорим че не ми се гади, общо взето нямам никакви симптоми, знам че не е належащо да имам, но цялата тази липса на нещо почва да ми се отразява емоционално...

# 699
Не се безпокойте относно гаденето ,при всеки е различно.При мен започна от около 10-та неделя.Желая Ви успех!

# 700
Аз и през двете бременности не съм имала никакви симптоми. Първата миналата година за съжаление приключи в 8г.с. заради аномалия, сега съм в 25г.с. и също не съм имала никакво гадене. Липсата на симптоми не значи нищо. Късмет.

Ами казаха че отговаря на шеста, но не се вижда ясно ембрион , а са го описали като "вижда се ембрионална структура", общо взето казват, че може да в рано, но чхг преди седмица беше 6800 сега седмица по късно е едва 11000, да не говорим че не ми се гади, общо взето нямам никакви симптоми, знам че не е належащо да имам, но цялата тази липса на нещо почва да ми се отразява емоционално...

# 701
    Момичета, в 6+6 съм но още не се чува сърце, едвам се вижда и нещо в сака, днес пуснах чхг и е 11034, но ми се струва нисък. Мнения? Утре съм на лекар...
    Jalana, как се развиват нещата при теб? Мина ли прегледа днес?

# 702
    • София
    Здравейте, момичета!

Отдавна ви чета, но за първи път вече се включвам тихичко и аз. Innocent
    Ситуацията е следната:
    ПРМ - 27.07.
    Овулация, засечена с лентички - 11.08. (15-ти ден), като положителния LH тест беше на 10.08.
    Трябваше да ми дойде на 22.08 (26-ти ден). Още същия ден, както и следващите няколко правих тестове за бременност вкъщи и бяха с много бледи черти, които до 26.08. се понаситиха повечко.

Пусках два пъти ЧХГ + прогестерон през 3 дена, но в различни лаборатории, тъй като нямах възможност да бъдат в една и съща:

Първо изследване - 24.08. (2-ри ден закъснение):
    ЧХГ - 63.5 IU/L
    Прогестерон - 34.14 nmol/L

Второ изследване - 27.08. (5-ти ден закъснение):
    ЧХГ - 157 IU/L
    Прогестерон - 36.1 nmol/L

Моля за коментар на тези от вас, които са запознати повече. ЧХГ се е удвоило за 54.7 часа. Най-вече прогестеронът ме притеснява. Коментирах с АГ по телефона, но ще отида на преглед едва следващата или по-следващата седмица, тъй като сега е рано. За протестеронът ми каза, че сега в началото са най-неуточнените стойности, да дишам и да чакам прегледа. Явно ми личеше по телефона, че съм притеснена. По календара на приложението ми днес съм 5г.с. + 4 дни.

Благодаря ви предварително! Hands Pray

# 703
    За да се прецени как са резултатите пусни трети тест 48 часа след втория , но в същата лаборатория в която е втория тест. Иначе прогестеронът е доста нисък, моят в твоите седмици , пак на 5 дни закъснение, в същата мерна единица беше 105. И ЧХГ беше около 720, овулация на 14-ти ден.
    Сигурна ли си , че овулацията ти е била на 11.08, а не е била по-късно?

# 704
    • София
    За да се прецени как са резултатите пусни трети тест 48 часа след втория , но в същата лаборатория в която е втория тест. Иначе прогестеронът е доста нисък, моят в твоите седмици , пак на 5 дни закъснение, в същата мерна единица беше 105. И ЧХГ беше около 720, овулация на 14-ти ден.
    Сигурна ли си , че овулацията ти е била на 11.08, а не е била по-късно?

И аз обмислях да пусна още едно ЧХГ все пак. Ще проверя как ще бъде утре, дано всичко е наред...
    Относно овулацията, след положителния LH тест на 10.08., на 11-ти и 12-ти вече бяха отрицателни и спрях да тествам след това. Около тези дни бяхме и активни, след това не сме, затова и смятам, че ако е станало нещо, е било тогава.

Общи условия

Активация на акаунт