Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 032
  • 983
  •   1
Отговори
# 915
  • На изток от Ада
Добре е Тони

# 916
Здравейте,

Днес ми е 14 ден от овулацията. Пуснах кръвни изследвания. Как ви се струват ?

# 917
Малко е ниско за този ден, как е доказана овулацията? Със сигурност трябва да се повтори след 48ч. да се види дали нараства. Прогестеронът е добре.

Здравейте,

# 918
Малко е ниско за този ден, как е доказана овулацията? Със сигурност трябва да се повтори след 48ч. да се види дали нараства. Прогестеронът е добре.

Здравейте,

Бях на преглед, следена е с УЗ. Правих и тестове. Ще направя друг тест след 48 ч
Благодаря!

# 919
Здравейте, някои има ли опит в разтълкуването на по-високи стойности на ЧХГ. На 8.10 (18ти ден след ЗЕТ на 5 дневни ембриони) ЧХГ е 2550.
На 14.10 (24ти ден след ЗЕТ) ЧХГ е 12500.

На 10ти бях на преглед и се видя малък плоден сак (5+2 г.с.)

Преди 5 месеца имах спонтанен аборт (кухо яйце) отново след ЗЕТ и сега се опитвам да разбера какво става, дали всичко е наред, но сякаш ми се струва малко покачването на чхг за 6 дена….

# 920
Супер е ЧХГ, всичко е наред, то се забавя по някое време. След седмица ще видите и ембриончето, всичко ще е наред.

# 921
Супер е ЧХГ, всичко е наред, то се забавя по някое време. След седмица ще видите и ембриончето, всичко ще е наред.

Ох, дай Боже, само за това се моля 🙏🙏🙏. Благодаря за куража 🫶

# 922
Здравейте момичета включвам се за вашето мнение за следния казус. Днес ми е 15 ден след инсеминация, вчера пуснах чхг ще го прикача тук стойностите ми бяха 136.79  (рамус) много се зарадвахме. Днес отидохме при доктора и той ми пусна чхг в неговата лаборатория и стойността ми е 0. Вече нз какво да мисля, някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?

# 923
  • Благоевград
Утре пуснете пак в различна от тези две лаборатории. В една от двете лаборатории със сигурност има грешка. Дано имате положителен резултат.

# 924
Здравейте момичета включвам се за вашето мнение за следния казус. Днес ми е 15 ден след инсеминация, вчера пуснах чхг ще го прикача тук стойностите ми бяха 136.79  (рамус) много се зарадвахме. Днес отидохме при доктора и той ми пусна чхг в неговата лаборатория и стойността ми е 0. Вече нз какво да мисля, някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?
Аз съм имала химическа бременност и при мен се получи така

# 925
Аз съм имала химическа бременност и при мен се получи така

За един ден, възможно ли е от 136 да спадне на 0? Когато аз имах биохимична, на 48 часа спадаше наполовина. Затова е интересно как е било при другите.
Аз лично мисля, че една от двете лаборатории е сгрешила. Нека кажат и други момичета, как е било при тях.

# 926
Няма как стойностите да паднат за един ден.

# 927
Здравейте, някои има ли опит в разтълкуването на по-високи стойности на ЧХГ. На 8.10 (18ти ден след ЗЕТ на 5 дневни ембриони) ЧХГ е 2550.
На 14.10 (24ти ден след ЗЕТ) ЧХГ е 12500.

На 10ти бях на преглед и се видя малък плоден сак (5+2 г.с.)

Преди 5 месеца имах спонтанен аборт (кухо яйце) отново след ЗЕТ и сега се опитвам да разбера какво става, дали всичко е наред, но сякаш ми се струва малко покачването на чхг за 6 дена….

Малко ъпдейт и молба ако има запознати с подобни случаи да се включат:
Днес бях на преглед и се видя пораснал, но празен сак, отново кухо яйце. Док предложи да пусна ЧХГ и резултатът от днес е 22500.

Има ли логика чхг да расте сравнително нормално, а да няма ембрион?

# 928
Вагинално ли те гледат с първата б през корема точно така ми изкараха кухото яйце което е сега се събуди...

# 929
Вагинално ли те гледат с първата б през корема точно така ми изкараха кухото яйце което е сега се събуди...

Не, с вагинален

Общи условия

Активация на акаунт