Алкохолици ли сте?

• 2 295
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
Бивши, бивши  Blush

# 16
  • Резерват "Северозапад"
Пия почти всеки ден - вечер, докато вечерям бирата присъства на масата Mr. Green.
Това, според общоприетите представи, ме класифицира към групата на битовите алкохолици Mr. Green.

# 17
  • При хората, които обичам
Не вкусвам. Три пъти в годината си поръчвам коктейл, за да се изглезя, не защото ми е кеф. Утре ще ми е сефтето за тази година Crazy

# 18
Бивша - По около 15 бутилчици на месец

# 19
Много обичам бира, зиме, лете, на Коледа...потъва ми като вода в пясък!

# 20
Или бивши? Не
Или битови? Пия вкъщи, но не съм алкохоличка

Защо го правите? Заради удоволствието. Пияна никога не съм била и не бих го допуснала и в бъдеще.

# 21
Това скоро нали го бистрихме  Tired

# 22
Алкохолици ли сте? Би могло да се каже,по скоро пияница съм!
Или бивши? В играта съм все още..
Или битови? Не пия в битова,домашна и роднинска обстановка..Там се наливам с кола..
Или не пиете? Тва е шега,нали?
Защо го правите? Харесва ми и хората около мен ми харесват още повече..

# 23
Да.
Всъщност защо питаш? Искаш да ни включиш в някакво програма? Всеки ден изпивам около 300 г.

Някои пият от радост, други от мъка.
Ние - от сутринта.

# 24
  • Paradise
Моля, дефинирайте определението алкохолик.

# 25
Веднъж преди време четох някакви изследвания в зависмост от това колко питиета се пият седмично дали си алкохолик или не. Със сигурност излизах алкохолик тогава  newsm78

Сега нямам възможност да се развихрям в тази насока - през деня работя, вечер съм с децата и не ми е до пиене. Но уикендите задължително излизам и си пийвам. Не обичам никакъв твърд алкохол. но 2-3 чаши вино или 2 бири определено ми идват добре. Не знам за каква степен на алкохолизъм говори това...сигурно за средна  Mr. Green

# 26
  • До хладилника, който обичам
Не пия особено много последните 5 години Rolling Eyes Нямам и нужда твърде да го сторвам.
Нинам къв отговор да дам от тъй предложените.

# 27
Между 50 и 100 грама всяка вечер със салата пред телевизора за разтоварване на напрежението. В минало време.
Това какво означава - битов и бивш алкохолик ли съм?

# 28
Бивш може да се каже Embarassed, преди можех да нося на пиене, сега не - и затова по 100гр твърдо или две чаши вино или 1-2 бири. Ако прекаля много се излагам Embarassed

# 29
  • Пловдив
50 до 100гр водка,2-3 пъти в седмицата, зимата по чаша червено вино на вечеря (туй щото съм с ниско кръвно и свекъра вика, че помагало) и лятото 3-4 бири седмично.
Това е ли алкохолизъм?

П.П. Мъжът ми вино не близва и става така, че аз пия по-често от него - малеееей срам. Та по този повод ми вика "пиянде" представете си!

Общи условия

Активация на акаунт