На море в Гърция 2024 - II

• 60 984
  • 786
  •   2
Отговори
# 465
  • Варна
Освен в Booking, кеде другаде бих могла да резервирам студио в Гърция.

смята се че в Booking има не повече от 30% от възможните места за настаняване
Във всяко по голямо градче има турагенции и брокери отдаващи имоти .
За Сарти вижте https://www.sarti.gr/en/sithon-travel-agency-halkidiki.html
te предлагат около 180 места за настаняване
Също в крайграничните бг.градове - Сандански , Петрич , Гоце Делчев , Златоград , Свиленград всички туристически агенции и за недвижими имоти предлагат  студия в Гърция.

# 466
Здравейте,бихте ли ми препоръчали  готино  място  с пясък и чиста вода, спряла съм се на Неа Перамос но и други предложения приемам

# 467
  • софия
Идеално е. Няма да се притеснявате от нищо, дори езикът няма да е затруднение - всичко е на български, около вас все българи.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 13:12 от zvаnchе

# 468
Здравейте,бихте ли ми препоръчали  готино  място  с пясък и чиста вода, спряла съм се на Неа Перамос но и други предложения приемам
Много силно е да се каже, че Перамос има плаж - за пясък, пясък е, но е буквално два метра широк и пясъкът не се вижда от чадъри и шезлонги. Ходи се на плаж малко извън градчето, на Амолофи, където също е претъпкано и с шумни бийчбарове, но поне плажът е широк и просторен.

# 469
Много силно е да се каже, че Перамос има плаж - за пясък, пясък е, но е буквално два метра широк и пясъкът не се вижда от чадъри и шезлонги. Ходи се на плаж малко извън градчето, на Амолофи, където също е претъпкано и с шумни бийчбарове, но поне плажът е широк и просторен.

А къде да търся хотел или квартири или предложете друго готино място

# 470
Че на това какво му е? Просто ще ходите на плаж с колата.

Освен това, при започнал сезон хотел или квартири ще намерите където има, не където искате. По-хубавите и популярни места отдавна са резервирани. Ако имате нужда от по-конкретна информация, можете да започнете от 1-ва страница на темата.

# 471
  • софия

А къде да търся хотел или квартири или предложете друго готино място
С подобни въпроси и неориентираност, нежелание да се чете, бих препоръчала да се насочите към ТА.

# 472
Здравейте!
Аз с един малко по-различен въпрос, ако някой може да удари едно рамо.
Искам да отскочим за 3-4 дни до Гърция, наблизо - района на Неа Перамос, Кавала.
Тъй като съм бременна, исках да попитам някой знае ли болница, ако не дай Боже, ми се наложи, да имам някаква насока.
Надявам се да няма проблеми и не би трябвало.., но да съм подготвена за всеки случай.

# 473
В Кавала има болница, разбира се.
https://maps.app.goo.gl/KeqstKpqH96wt8Ru8

# 474
Благодаря, Параход! ❤️

# 475
  • Бургас
milena12345, дано да си изкарате хубава и безпроблемна почивка във всяко отношение, но ако не е нещо супер неотложно, по -добре да се придвижите до България, не е чак толкова далеч.

# 476
Благодаря!
Със сигурност ще предпочета да се придвижим до България, дано не се наложи.
Затова и търся близка дестинация  като Кавала
Ако се сетите за друго място, ще съм благодарна.
Не съм запозната със Северна Гърция, ходим все надолу по островите.
Халкидики не е вариант, защото е по-далеч а и чета че стават страхотни тапи заради ремонта на Околовръстното в Солун
Търсим хубав пясъчен плаж, спокойно място..

# 477
  • София
За спокойно е малко под въпрос в Северна Гърция, но за пясъчни плажове около Кавала ще е ОК - Амолофи или Керамоти. Най-малкото болницата в Гоце Делчев ви е на час и нещо, дано не се налага, разбира се.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 07:01 от yovanka

# 478
Загледах се в Ставрос, не сме ходили никога?
Какво ви е мнението? Плаж и заведения, разходка? Или да си остана на вариант Неа Перамос?

# 479
Момичета, Крит пропадна, свършили са каютите, които можеш да ползваш за нашите дати. Параход даде някои препоръки за дестинация, ама домашните дружно решиха друго - няколко дни на Закинтос и няколко около Метони/Корони/Кипарисия. Ние и миналата година бяхме до Пелопонес и много ни хареса, има още много, което не сме видяли там.
Така. Къде да търся настаняване на Закинтос, стратегически кое място е най-подходящо за база? Че наистина много закъснях и от останалите свободни места да си заплюя едно и да приключва тазгодишната сага. За тамошния ферибот поне няма нужда да мисля от сега, просто ако не няма място на единия, ще се качим на следващия, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт