На море в Гърция 2024 - II

• 60 961
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Как е водата там? В събота пътуваме към Агиос Николаос, Ситония 🙂

# 511
Здравейте на всички. За първи път ще почиваме в Гърция с мъжа ми. Бих си била много благодарна, ако ми помогнете с избора на място. Тъй като го решихме в последният момент нямам и на идея къде да търся. Ще пътуваме с кола и ни се иска да е някъде по-наблизо , но ако си заслужава можем и малко повече километри да минем. Да има хубав плаж, хубава храна, чисто море и гледка, разбира се, ако може. Без определен бюджет. Мислим за тръгване тази събота или неделя. Благодаря още веднъж предварително на всички за съветите и препоръките! Хубаво лято и много красиви и спокойни почивки!

# 512
но този плаж винаги си е бил с тясна ивица.
О, не, нищо общо няма. Наистина в свободната зона на места бе тясно, но в централната беше минимум 20 метра широк.

# 513
Към ходилите на Лефкада - ако имате възможност да посетите и видите само един плаж, кой би бил той - Егремни, Гиалос или Порто Кацики?

# 514
Егремни или Милос. Но и до двата си е яко ходене, освен ако не сте с лодка.

# 515
  • София
Eгремни.

# 516
Егремни! Заради него се върнахме втори път на Лефкада Simple Smile

# 517
Егремни и от мен, отидох там малко преди залез слънце и беше вълшебно.

Аз тази година май ще се наложи да пропусна Гърция поради невъзможност да организирам отпуските навреме, но ви чета и преживявам летуванията заедно с вас Blue Heart

# 518
Егремни Blue Heart И Мегали Петра, ако имам две опции.

# 519
Благодаря, Егремни ще е.
Ще спим една вечер във Василики преди ферибота за Кефалония. Гледах най-близките плажове, защото ще пристигнем, в най-добрия случай, около 16-17 ч.там и няма да има време за повече от един плаж.

# 520
  • София
По-близо до Василики е един друг любим плаж - Агиофили. Не може да се мери с Егремни по мащаби, но ако нямате много време - може да го обмислите като възможност.

# 521
През Егремни може да минете отивайки към Василики. Стълбите ще са добро раздвижване след дългото седене в колата Wink Ще постоите на плажа колкото времето позволява, после настаняване, вечеря, разходка и готово.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 20:07 от Mur

# 522
Здравейте! За пръв път ще почиваме в Гърция, ще сме в Лептокария. Плажът е каменист и искаме да си вземем аква обувки заради таралежите. С каква подметка ползвате вие? Гледах в декатлон има аква обувки 100, 120 и прочие

# 523
  • СОФИЯ
За Кефалония за мен е Петани.
Утре летя за Корфу, първо исос, после ще разсъждавам.

# 524
  • София
Здравейте! За пръв път ще почиваме в Гърция, ще сме в Лептокария. Плажът е каменист и искаме да си вземем аква обувки заради таралежите. С каква подметка ползвате вие? Гледах в декатлон има аква обувки 100, 120 и прочие
Не е чак толкова каменист плажът там - има ивица ситни камъчета на прибоя, неприятно е малко за ходене, но не е кой знае какво. Ние не сме ползвали там акваобувки, но ако държите на тях и тези от Джъмбо и Лидл ще свършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт