Наддаване на бебето

• 5 467
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
Не става дума да го изтеглиш, това е ясно, слагаш го и готово. Казвам го от гледна точка, че се почва - яде само 30 грама, яде само 80 и т.н., а “трябвало” според таблиците еди колко си. Толкова му се е хапвало и това е. В началото го мерих и аз след всяко хранене почти и се притеснявах, че е малко, след като почнах да го слагам често на гърда се нормализира.

# 46
Храненето по график е проблема според мен, заради това нямаш и кърма, няма достатъчно стимулация. Кърми на поискване и дохранвай с АМ. Тази схема, която са ти дали за кърмене на новородено само по 8 пъти на денонощие ми се вижда абсурдна. Моето бебе и кърмените бебета на приятелките ми се хранеха по-често първият месец. С АМ също трябва да се храни на поискване.

За увеличаване на кърмата моят АГ ми беше казал да пия шуслерови соли 2, 4 и 8.
2, сутрин по 5 таблетки
4, обед по 5 т.
8, вечер по 5 т.
Освен тях пиех и много чай, от тези за кърмачки на ХИП и Лактеса. Не знам дали всичко това помогна, но имах кърма като за 2 бебета.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 10:23 от Tessaria

# 47
Най-добре да не дохранваш, а да кърмиш на поискване. Така бебето няма да е гладно, а кърмата се стимулира. Да не говорим колко е лесно..... Почнеш ли да дохранваш, ще приключиш с кърменето много скоро след това.

Общи условия

Активация на акаунт