Творческо вдъхновение -1

• 11 577
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
https://www.wattpad.com/1450430323-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8 … D0%BD%D0%B8%D0%BA

Свърших окончателно Стихийните магове 2 - Изобретателят.
Сложих и речника. Който иска да чете. Приемам забележки.

Вече знам, че ще има две кратки новели - едната ще се казва  книга на Повелителят на сенките, а другата няма още име, но ще е за едно момиче, което намира разни работи. Теоретитично тя трябва да дойде по-рано, Книгата на Повелителят на сенките ще дойде в по-късен етап.

П.С. Знам че героите на моменти звучат съвременно, ама реших че по-важно да създадам атмосферата и да покажа използването на магията, а не да задълбавам в изказа. Пък и някои думи като инфлация не измислих с какво да ги заменя.

# 211
Прочетох, интересна история, с отворен край. Да видим този Повелител какво крои 🤔🙂.

# 212
Нещо ме нахвърча музата да сменям обложките на приказката. Какво мислите за това:
Скрит текст:

# 213
  • София
На мен ми харесва повече този вариант, само медальона да е закрит от мистични мъгли или нещо такова и да не е толкова огромен. Примерно мъглите могат да излизат от него, но той да е леко наклонен и... Ае загадъчен да е

# 214
Супер! Много по-добре е, а вулканът отзад е много тематичен.

# 215
Много ми харесва тази обложка, Аниш, супер е!

# 216
Благодаря на всички за отзивите. Има още доста работа по обложката, но принципно това е идеята за ПРА 1.
За ПРА 2 мисля да сложа силуетите на Тедж и Мая, отчаяно прегръщащи се на фона на изригващото плато, а за ПРА 3 глася окованата Аалин пред светилището и тълпата около нея.

# 217
Чудесни идеи! Най-искрено пожелавам успех!

# 218
Напоследък ми е интересно да правя портрети на героите от ПРА. Уомбото доста помага. Някой от челите книгата може ли да разпознае кой кой е?
Скрит текст:

# 219
  • София
Интересно 😍
Скрит текст:
Първата с виолетовите очи е Мая. И съм дотам с физическите характеристики 😁 Изобщо не помня дали конкурентката, дето я блъсна във Вортекса, беше червенокоса, или тъмнокоса.... Залагам обаче на момичето с червена рокля и черна коса.
Албиносът е този, дето Наа го взеха и обвързаха с кръвна клетва още в началото. Даже единият по-възрастен мъж е единият от двойката Наа, която се оттегли преждевременно.
😀

# 220
Интересно 😍
Скрит текст:
Първата с виолетовите очи е Мая. И съм дотам с физическите характеристики 😁 Изобщо не помня дали конкурентката, дето я блъсна във Вортекса, беше червенокоса, или тъмнокоса.... Залагам обаче на момичето с червена рокля и черна коса.
Албиносът е този, дето Наа го взеха и обвързаха с кръвна клетва още в началото. Даже единият по-възрастен мъж е единият от двойката Наа, която се оттегли преждевременно.
😀
Албиносът наистина е Рилдж. Кои са другите, ще напиша довечера.
-------
Кой, кой е:
Скрит текст:
Първа картинка: Аалин/Лина Хайс,    Мая Шау Нарада,    Фериита Инсет,    Арасаи/Реесая
Втора картинка: Сиилая Шау Хатари/Аалея,    Каалимея Шау Ено,    Лейрен
Трета картинка: Вииран Шау Нарада,    Рилдж,    Тедж/Наат,    Илилан/Наата

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 19:38 от Аниш

# 221
Напоследък имам идея за поредица от превъплъщенски разкази. Лошото е, че все не остава време, напоследък съм луднал. Ще видим как ще протече тази седмица, стискайте палци да "отпуша"

Работни идеи - Повелителят на Змиите, Господарят на гарваните, Орлово око, Повелителят на вълците (засега най-вероятно. Имам някакви нахвърлени неща в главата, но не и избистрена идея)

Друг вариант е някаква дистопия, ама точно сега не ми е до това.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 15:57 от Лорд Сняг

# 222
https://www.wattpad.com/user/GeorgeAleksandrov82

Смених профила. В момента съм в работна фаза на нови идеи. Слагам си линка тук да не го забравя.

# 223
  • София
Аниш, имам усещането, че в Сиела харесват книги като твоите за издаване. Така стилово, ако може да се дефинират издателствата по профил....

# 224
Аниш, имам усещането, че в Сиела харесват книги като твоите за издаване. Така стилово, ако може да се дефинират издателствата по профил....
Благодаря. Само че в момента не ми е точно до търсене на издателство. Случиха се някои промени в кариерата ми и от близо две седмици съм направо зарината от служебни задължения. А и четвъртата книга си стои на фаза подробен сюжет. Логиката сочи, че хартиените книги трябва да са две, всяка с обем около 600 страници. Първата ще е историята на Тедж и Мая, а втората ще проследява развитието на отношенията между драконите и хората, докато се научат да живеят съвместно, показано чрез историята на Аалин, духовете на Вортекса (досегашната трета книга), отмъщението на Баарис Шау Ено/Нуумея Шау Сарида и трагедията на Илилан и Клиан (ненаписаната книга).

Общи условия

Активация на акаунт