Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 933
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Направих прехвърляне от Дебитна карта на УК към ДК на ТБИ и първоначално в приложението на ТБИ изписа "Плащането е успешно", впоследствие получих известие "Неуспешна транзакция". И в момента от банката изпращач имам потвърждение, че парите са изпратени, а от ТБИ нямам известие за получаване. Имали ли сте подобни случаи и как процедирате? Случаят е от днес.

# 466
УниКредит нямат ли Блинк? Как от карта към карта, не ми стана ясно. С Блинк веднага става. С обикновен превод, сигурно след 10 ч. ще се осчетоводят.

# 467
Захранвам през приложението на ТБИ карта Неон от ДК на УК и тогава се получи това разминаване. Досега 5 захранвания минаха успешно. Не извършвам Блинк превод по банкова сметка.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 09:08 от ЕриДан

# 468
Аз все още се мисля и се чудя дали да сложа някакви пари в Тби за депозит

# 469
Аз се престраших и съм си направил депозити. Удобно е защото можеш да оперираш с парите си  без да се налага да ходиш до офис. Трябва още да поработят по приложението, че се бъгва.

# 470
Аз се престраших и съм си направил депозити. Удобно е защото можеш да оперираш с парите си  без да се налага да ходиш до офис. Трябва още да поработят по приложението, че се бъгва.

А, лихвите действително ли се изплащат  и наистина ли са защитени парите до 100000

# 471

А, лихвите действително ли се изплащат  и наистина ли са защитени парите до 100000

До 100 000 €. Да, ЗАЩИТЕНИ са!

Изплащат се, аз вече започнах да харча лихвите от депозитите ми отпреди 2,5 год. Simple Smile.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 13:07 от Seiko7075

# 472

Що за въпрос?
След като е банка, лицензирана от БНБ, всички подобни въпроси са абсурдни.

Искам да похваля приложението. От миналия ден получавам известия за неплатени битови сметки. Не е нужно да проверявам дали са излезли.

# 473
  • София

Не им вярвай, те са постоянно в темата. Може да са агенти на банката и да ти обещават всичко докато ти прилапат паричките. После,  я камилата, я камиларя. Bowtie 
Сега сериозно - защо не се заинтересува и не потърси законовите  положения преди да се излагаш тук?

# 474

Що за въпрос?
След като е банка, лицензирана от БНБ, всички подобни въпроси са абсурдни.

Искам да похваля приложението. От миналия ден получавам известия за неплатени битови сметки. Не е нужно да проверявам дали са излезли.

Не им вярвай, те са постоянно в темата. Може да са агенти на банката и да ти обещават всичко докато ти прилапат паричките. После,  я камилата, я камиларя. Bowtie 
Сега сериозно - защо не се заинтересува и не потърси законовите  положения преди да се излагаш тук?

Гуша братче, така се прави ... оттук оттам, да капе.

# 475

До 100 000 €. Да, ЗАЩИТЕНИ са!

Изплащат се, аз вече започнах да харча лихвите от депозитите ми отпреди 2,5 год. Simple Smile.
Тоест за някакви суми до 10 000 лв   да не се притеснявам или, знам че задавам по лични въпроси, но питам просто и онлайн ли ги депозирате или в офис

# 476
  • Там...
За някакви суми до 196000 лв. няма нужда да се притесняваш. Онлайн ги депозираме, лихвата е по-висока.

# 477
За някакви суми до 196000 лв. няма нужда да се притесняваш. Онлайн ги депозираме, лихвата е по-висока.

През приложението и през банкомат така ли, ако се престраша ще ви се похваля

# 478
  • София
Елизабетче, няма банкомат, още по-лесно е.
Лежиш си кротко на дивана, теглиш си приложението на телефона.
Но трябва да имаш интернет и смартфон за целта. Не става на Нокия с фенерче.
После действаш според указанията на бота.
Ама като ти чета цялостното творчество във форума те съветвам да отидеш в офис на ТБИ поне за първия път. Не боли - обещавам.

# 479
УниКредит нямат ли Блинк? Как от карта към карта, не ми стана ясно. С Блинк веднага става. С обикновен превод, сигурно след 10 ч. ще се осчетоводят.

Може ли да се прави блинк от Булбанк към ТБИ и каква е таксата? На мен ми омръзна да проверявам и помня десетките различни платежни системи и онзи ден като ми се наложи, ТБИ захраних с банков превод от Револют понеже знам че е безплатно, но пък преводна отнема един работен ден. А иначе да припомня условията за преводи Револют <> ТБИ
При превод от ТБИ по сметка на Револют EUR няма такса.
При превод от Револют по сметка в ТБИ EUR няма такса.
При превод от Револют по карта на ТБИ BGN има такса 0.7%.
При превод от Револют по сметка в ТБИ BGN няма такса, пристига на следващия работен ден.

При превод от извън ЕИП по сметка в ТБИ EUR ще мине като SWIFT, има такса - 5 EUR(Англия се води извън ЕИП за целите на превода).

Общи условия

Активация на акаунт