Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 904
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
За някакви суми до 196000 лв. няма нужда да се притесняваш. Онлайн ги депозираме, лихвата е по-висока.
Де да имах 196к .Щях да си купя имот,който да ми носи"лихва" всеки месец 😂😂😂

През приложението и през банкомат така ли, ако се престраша ще ви се похваля

През банкомат да откриеш депозит ли? 🙄

# 481

Де да имах 196к .Щях да си купя имот,който да ми носи"лихва" всеки месец

А дано ама, надали ... трудна работа е това, пък и за тия пари имот.

# 482
За някакви суми до 196000 лв. няма нужда да се притесняваш. Онлайн ги депозираме, лихвата е по-висока.
Де да имах 196к .Щях да си купя имот,който да ми носи"лихва" всеки месец 😂😂😂

През приложението и през банкомат така ли, ако се престраша ще ви се похваля

През банкомат да откриеш депозит ли? 🙄

Не, да откриеш депозит през банкомата, а да вкараш парите, нали го откриват онлайн после в офис ли отиваш, на банкомат ли?! Например в обб при депозит правиш си го онлайн и на банкомат може да внесеш  парите, дааа налулиха  ме то не беше нокиа с фенерче, то не знам си какво защото питам, ами съжалявам за невежеството ми, но имам и нов  въпрос не е късае нокии  нито банкомати, а картата неон....
Съжалявам за горе написаното....
Та, прочетох в сайта им, че също предлагат 2,1% лихва върху парите това така ли е илие до 2,1% и според периода или нямам идея

# 483
Не, да откриеш депозит през банкомата, а да вкараш парите, нали го откриват онлайн после в офис ли отиваш, на банкомат ли?! Например в обб при депозит правиш си го онлайн и на банкомат може да внесеш  парите, дааа налулиха  ме то не беше нокиа с фенерче, то не знам си какво защото питам, ами съжалявам за невежеството ми, но имам и нов  въпрос не е късае нокии  нито банкомати, а картата неон....
Та, прочетох в сайта им, че също предлагат 2,1% лихва върху парите това така ли е илие до 2,1% и според периода или нямам идея
TBI Bank нямат собствени банкомати и не може да се внася на банкомат.
Не знам какво четеш и къде, но в сайта си пише ДО и не е 2.1%.https://tbibank.bg/depozit-mobilno-prilojenie/

# 484
.....Може ли да се прави блинк от Булбанк към ТБИ и каква е таксата? ....

Може да се прави блинк превод по сметка, таксата 1,20лв. За онлайн превод максималната сума е 20000 или 30000лв., не запомних точната сума.

# 485
Не знам какво четеш и къде, но в сайта си пише ДО и не е 2.1%.https://tbibank.bg/depozit-mobilno-prilojenie/

В самото приложение чета и за неон картата ми пише, че получавам 2,1% върху парите които имам

# 486
Това вече го няма, има 1%год. върху сумата в касичката и до 3% год за депозити, направени през приложението. Прочетете темата от началото.

В самото приложение чета и за неон картата ми пише, че получавам 2,1% върху парите които имам

# 487
Имам още едно питане, при откриването на неон нямам никакви такси, при закриването също и за да направя депозит трябва да имам тази карта неон, правилно ли съм разбрала?

# 488
  • София
Не си. Не е задължително да имаш карта Неон за да имаш депозит. Това са съвсем различни услуги.

# 489
Не си. Не е задължително да имаш карта Неон за да имаш депозит. Това са съвсем различни услуги.
Ами как да депозирам сумата, не трябва ли да имам карта неон и от нея, нямам идея ...

# 490
Точно така си е. Ето това е описано в сайта:

Как да открия депозит в tbi bank app?
Регистрирай се в приложението
Открий си  сметка neon
Стартирай депозит в секция „Сейф”
Избери условия по депозита и въведи сума
Потвърди и започни да трупаш лихви

# 491
Тока е, ако искаш в приложението да го направиш, върви с Неон. Пък после картата ако щеш я ползвай. Но депозитите могат и в офис да се откриват, леко по-ниска е лихвата обаче, съответно затова и заради удобството малко хора ще идат на място.

# 492
  • София
Точно така си е. Ето това е описано в сайта:

Как да открия депозит в tbi bank app?
Регистрирай се в приложението
Открий си  сметка neon
Стартирай депозит в секция „Сейф”
Избери условия по депозита и въведи сума
Потвърди и започни да трупаш лихви
Това е просто един възможен начин.
Депозити в TBI съм имал години наред преди да имам карта Неон.

# 493
Значи няма нищо страшно да го направя онлайн и да поръчам такава карта, с куриер идва предполагам, а ако направя депозит за 36 месеца и предсрочно реша да изтегля цялата депозирана  сума, освен лихвата не губя нищо нали ,  е също така за закриването  има ли някакви такси. Извинявам се предварително, че спамя, но наистина не разбирам и не съм запозната с тези неща, а честно казано искам да се ограмотя..

# 494
Точно така е, освен ако не променят нещо драстично докато опреш до това, нямаш такси и не губиш нищо. В най-лошия случай излизаш с точно толкова пари с колкото си влязла.

Общи условия

Активация на акаунт