Американски колеж - тридесета тема

• 77 638
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
9570 новата такса... утешителното е, че са предвидили над 2500000 за финансова помощ, което е най-високата сума досега...

# 211
Страхотен беше Феста вчера! Изкарах целия ден точно на щанда с картинга. Толкова много емоции имаше😄 Снимки във возилото, меденки, аромат на бензин и яка музика.
Ще ми липсва от следващата година.

# 212
На арт-феста капелата бяха вълшебни, танцовият състав се раздаде докрай. Момчетата бяха представени на събитието колкото за цвят.
В темата цари мъртвило. Само две мнения и едното копиращо TV-репортажа, а и другото отбелязва само картинга. Децата заслужиха много повече от това.

# 213
  • софия
Дай им го. Всеки (не) пише, когато, каквото и колкото иска.
В темата цари мъртвило от години поради причини. Наложен стил.

# 214
Много беше хубаво. Аз на миналогодишния не можах да отида, но тази беше по-хубаво от по-миналата година.
Имаше много интересни идеи.

# 215
giorko,
Не разбирам коментара Ви…
Когато има повече зяпачи отколкото участници често става така-темата замира.
Това не е увеселителен парк, че да забавляваме някого. Ако имате тема за разискване свързана с АК-давайте я!
In General- има приливи и отливи в темата. В края на семестъра деца, родители и учители са на предела на силите си. Емоциите от приема след 7 клас минаха. За мен това затишие е абсолютно нормално.
Отново за протокола: Феста беше прекрасен! Може би най-добрия на, който съм била аз.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 14:38 от raly78

# 216
Много ме е яд , че го пропуснах тази година, но понякога така се случва.

# 217
И аз не успях тази година, но се надявам догодина да не го пропусна.
А иначе мнението ми съвпада с това на Рали. Малко ни омръзна след всеки наш пост да идват да ни обясняват как сме в грешка 😉

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 15:32 от StefiZ

# 218
  • софия
Никога не съм харесвала да ми казват какво и как, ако не преча, наранявам, влизам в чуждо пространство. Все пак отдавна съм пълнолетна и отговарям за себе си.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 15:23 от zvаnchе

# 219
Стефи, сега трябва да се изтрия, а ще е тъпо да оставям една точка. Затова трябва да кажа нещо по темата, че колкото повече се убеждавам, че АК ще е най-подходящото за нас, толкова по-кофти ми става заради таксата...става все по-трудно постижимо, дори и при финансова помощ, която изобщо не е гарантирана..

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 15:38 от Татко Мецан

# 220
  • София
Ето раздвижвам темата с въпрос. Миналата година кога раздваха БГ дипломите?

# 221
Лелеееее, съвсем съм изключила, че има и българска диплома😄
Нали все рева на церемонията по връчването на американските дипломи.
Горгонзолче,
Твоето дете не е ли випуск 2025?

# 222
  • София
Цъ. 24 е. Ама нали имам и още едно, та оставам в бойните редици.

# 223
Здравейте, за втората година как така договорите за обучение трябва да се върнат в колежа до 31.07.2024 г., а срокът за кандидатстване за намаляване на учебната такса е от 15.07.2024 г. до 16.08.2024 г.?
Тоест подписваш договора преди да знаеш дали и с колко е намалена таксата?

# 224
  • софия
Да. При одобрение изпращат анекс към договора.

Общи условия

Активация на акаунт