Отговори
# 465
# 466
Каква ли тайна ще каже Ифа на Агата ?
И около Кязъм и Есме ще излезе нещо ..
Охх много ми е интересно, нямам търпение за утрее 🔥
Новия Враг какво ли ще иска също ми е интересно ...

# 467
# 468
Пуснаха го !! Само то телевизията за сега

# 469
Пуснаха го в инстаграм

# 470
Направо прекалиха вече 😡😡😡😡😡
Аз съм до тук с тази простотия и гадост 🤢

# 471
Правилно ли разбрах, че казаха, че освен психологическо насилие е имало и сексуално? Дано аз да съм в грешка

# 472
Чакам превода, но настръхвам като гледам Сейран отчаяна на терасата, на високия етаж... Не трябва да остава сама, дано по-скоро започнат сеансите й.

# 473
До колкото разбрах за закъснели вече с нещо
Ужас

# 474
Аз разбрах от фрага че има рак.

# 475
Мацки, слагам превод от рускините. Не гарантирам за точност. Ако Рени или някой друг иска да го преведе. Чакам и превод от Сабина. Поне тук не пише за сексуално насилие

Защо ме спаси?
-Какво означава това, Сейран?
— Г-жа Сейран е била подложена на психологическо и физическо насилие.
- Мамо... не мога. И без това не живея така. Не можеш да се справиш с това.
- Имам лошо предчувствие. След тази глава на овен ще има продължение... И продължение с огромни проблеми/катастрофа.
„Няма да бъда с друга жена, освен с теб.“ Можете ли да ми кажете същото?
— Товарът на честта е най-силният от всички товари. Ето как този товар ще свали главата на човек...
- Моето възхищение от теб...моята слабост...
- Може би са закъснели.
- Много те обичам. Ти си моето всичко, Сейран.

# 476
Правилно ли разбрах, че казаха, че освен психологическо насилие е имало и сексуално? Дано аз да съм в грешка
Не. Изречението на доктора остана недовършено. Утре ще се разбере в епизода.😜

На мен ми хареса, но аз си чакам епизода с нетърпение така или иначе от миналата седмица.

# 477
Преди малко видях превода на Сабина Disappointed Relieved за жалост и там тя превежда, че Сейран е била подложена на сексуално насилие, също така казва (предполагам на Ферит) ти няма да издържи Hushed.
Нещо Гюнтер съвсем кривна.  Ако наистина изкарат, че Сейро е била изнасилена, ще бъде вече върха на върховете. Дали Акън не й го е причинил?. Онази Animal Fish вече  два сезона се носи като мумия, прави какви ли не гадости и какво..... не ми харесва това.

# 478
Докторът каза физическо и сексуално (физиксел ве джинсел)... Тук направи пауза и после се чува насилие /нападение/. Може би не е от същото изречение. Много се надявам наистина да е лоша шега на Емрулах.

# 479
Еве, сега прочетох при Сабина, че според източник това е извадено от контекста и е нямало насилие. дано да е така. Тя също пише, че турците се бунтуват от фрага

Общи условия

Активация на акаунт