Отговори
# 90
Едва ли са го поливали с вода
Невероятен 🔥
https://x.com/wizbutcute/status/1781435392207581621?s=46

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 00:56 от Kirilovaa98

# 91
  • София
Забравих да напиша, но и Берил много ми хареса в тази серия, много добра актриса

# 92
Мистери Heart Flowers Rose

Не съм гледала серията Сега разглеждам Х

Какво прави това момче?  Страхотен е Heart Eyes

https://twitter.com/wizbutcute/status/1781435392207581621

# 93
И една поговорка на Ферит гласи:
 „Ако нещо се случи със Сейран, ще загубя, ще загубя ума си, ще загубя себе си, а докато губя, няма кой да спечели!“

# 94
Доколкото разбрах Акън мислеше да убие себе си и Сейран. Не чух много добре, но тя май му каза да си изпълни обещанието. Защо иска да умре 🙄

# 95
Едва ли са го поливали с вода 😂

Как с вода. Та той такива буйни движения и ритници по вратата направи, че всичко това
е физическо усилие. Някой хора се изпотяват много бързо при подобни обстоятелства.
В туитър повече коментират добрата игра на Афра.
Въобще серията този път беше на ниво. Само не знам дали Ферит ще прости на Хатидже.
Всички в този конак са подмолни и двулични, не трябва да остават да живеят при тях.
Двамата дъртофелници трябва да си платят за злините. Май се оказа, че от Антеп и
мъжете и жените са много жестоки и отмъстителни.

# 96
Защото иска да не умре Ферит, за да го предпази сигурно
Доколкото разбрах Акън мислеше да убие себе си и Сейран. Не чух много добре, но тя май му каза да си изпълни обещанието. Защо иска да умре 🙄

# 97
Чуха се обаче два изстрела,да видим за кого са

# 98
Тя не иска да умре, иска Акън да не стреля по Ферит - саможертва, това което и после направи Ферит за нея като я покри с тялото си.

# 99
Паралел 36/66 епизоди

# 100
Ох, викам да напиша няколко реда докато емоциите са още пресни и не са утихнали. Хубав епизод беше, но си имам и забележки. 😁

Много случки, много емоции. Първо да кажа, добре, че имаме Мерт и добре,че Ферит се играе от Мерт!! Мерт изнесе целия епизод на гърба си! Невероятен! 🧿 🏆

[За всяка сцена и за всеки герой от днешния епизод мога да напиша, но кой ще чете толкова 😂, затова трябва да подбера за този пост.]

Забележки:
- Видяхме Афра в, горе-долу, 8 минути общо екранно време!? Нищо не видяхме от това какво преживя Сейран, научихме повече от фрагманите отколкото в епизода, за нея. Трябваше да видим поне нещо, надявам се в следващият епизод да сложат flashbacks, за да видим реално какво ѝ се е случило.
Гюнгер и StarTv ми оставиха цялата работа ли? Сега трябва аз да си представям сама ли, в съзнанието ми?😅
Разбирам, че не можете да понесете мъченията над Сейран и не искате да ги виждате, но все пак тя е главната героиня в сериала, ако не нейните, то проблемите и мъченията на другите ли да гледаме (визирам Пелин)?

- Обърнаха го на мафиотски сериал толкова стрелби, прибирания, толкова мъчения над хора...

Например, ваденето на ноктите на Сертер с клещи от Казъм беше нова доза психарство. Ферит как ли го гледа, не знам 🤮 "По тези ръце има достатъчно невинна кръв" вика. Все така гнусен - противен насилник, е Казъм.

Корхан сами организираха акцията, нападнаха - с пушки, с пистолети, дронове, коли тн. Даже Кая уцели един въоражен с пушка на покрива, с пистолета си (после започна да му пищи главата и се срина де.. 🙁)! Дано след тази сцена да спрят да твърдят, че сме "по сценарий от реалния живот". Надминаха и мафиотските сериали с тази сцена. 😃
Искаше ми се ръцете на Ферит да не бъдат цапани с кръв, но ето че и той стреля по двама (макар и да са живи...). Изпълни ги думите от 1-ви сезон, че "без да ми мигне окото ще умра за теб, Сейран". Легна върху нея да я прикрие с тяло от дулото на пистолета.
Искаше ми се да видя повече Сейран тази вечер. Хареса ми играта на Афра в края - изнемощялостта и предаването на Сейран, но де да я бяхме видяли повече време...

За този пост, толкова.😂В следващ смятам да напиша какво ми хареса.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 01:47 от bellie_ellie

# 101
Много екшън,много насилие!Ако утре рейтинга се увеличи значи съм права,че насилието "продава"!Но съм доволна,че Суна дойде на себе си,Кая се доказа като истински мъж и много ми допадна сцената между него и Ферит.Двамата братовчеди си приличат повече отколкото го осъзнават и ще бъдат много силни ако обединят усилията си.Ферит най-сетне осъзна,че деде не е това,за което се представя.Сега ще очаквам и да се разкрие как е използвал чуждите идеи за да създаде империята си.Началото на края на Ифакат започна.Не очаквах Гюлгюн да я "очернят" така,но Гюнгер пак ни изненада.Май не Суна,а тя ще е първата пациентка на Гюлсерен.Относно края на епизода и началото на другия смятам,че Акън ще използва двата куршума за майка си и себе си.Така отмъщението ще приключи.В отвличането на Сейран си мисля,че пръст има и Пелин и това ще се разкрие,така ще завърши и нейната сага.Кайсун май ще ги бъде.

# 102
Един спойлер за лека нощ
Нз как ще се спи след този еп…
Скрит текст:
Кязъм ще стреля по Акън

# 103
От кога е тази снимка? Фандома полудя! 🤣 АфРам или СейФер?

# 104
  • София
Почти всички в Х я споделят тази снимка и се чудят. Молят се сега на Стар ТВ да им я даде в HD.

Еве, тези дето чакат Мерт в по-стойностни проекти просто не искат да си партнира повече с Афра.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 08:18 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт