Отговори
# 105
Само аз ли мисля, че Акън ще стреля и по двамата-Сейран и Ферит?!!Ясно е, че ще оживеят, но щом с бясна скорост минахме пак на драма логиката ми ме води към този вариант.

# 106
Още ще почакат , за да гледат Рамо без Афра! 🤘

# 107
Цитат
Само Шефика е нормален човек в конака
И Шефика ще изтрещи. Нали има фраза " С какъвто живееш / движиш/, такъв ставаш". Децата копират родителите си. Та и тук така. Каквото си видял, това правиш.

# 108
Мога ли да помоля някой с две думи да каже как Ферит откри Сейран?И защо гонят Ифакат от имението?Благодаря

# 109
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема, Мистери, страхотна е HeartHeartHeart

Не гледах серията, само няколко клипчета с Мерт, а и не знам дали ще я гледам цялата. Радвам се на коментарите, че най-накрая са дали възможност за изява на всички от актьорския състав.

Сега е много важно как ще продължат. Ако отново претупат събитията, ще е голяма загуба, особено след този силен епизод. От една страна е хубаво, че не са дали мъченията на Сейран, от друга - защо тормозоха Афра да ги снима? За да ги дадат във фраговете ли? Ще кажете няма угодия, ама това е положението... Не им е за първи път да го правят, но това са доста тежки сцени и е можело да спестят труда на момичето.

# 110
Мога ли да помоля някой с две думи да каже как Ферит откри Сейран?И защо гонят Ифакат от имението?Благодаря
Добро утро! Simple Smile
Хайде този някой да съм аз.
На първия въпрос - Абидин откри, че е имало и някакъв друг път за излизане от къщата, в която бяха със Сейран и в разговора си с Ферит му каза, че ще му прати локация и Ферит може да пресрещне бягащите. Така Ферит и направи.
На втория - Ифакат беше изгонена за аморално поведение - хванаха я с любовника й (с който планират да правят дете) в стаята й. И ... Халис ага - стожер на морала в семейството Smile я изгони.
ПП Между другото, много бързо са превели серията със субтитри в ТуркРу, което май е показателно за интереса.
https://turkrutv.tv/zimorodok-66-seriya.html#subtitry_dizimania

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 08:08 от Katya_I

# 111
Добро утро! Simple Smile
Хайде този някой да съм аз.
На първия въпрос - Абидин откри, че е имало и някакъв друг път за излизане от къщата, в която бяха със Сейран и в разговора си с Ферит му каза, че ще му прати локация и Ферит може да пресрещне бягащите. Така Ферит и направи.
На втория - Ифакат беше изгонена за аморално поведение - хванаха я с любовника й (с който планират да правят дете) в стаята й. И ... Халис ага - стожер на морала в семейството Smile я изгони.
ПП Между другото, много бързо са превели серията със субтитри в ТуркРу, което май е показателно за интереса.
https://turkrutv.tv/zimorodok-66-seriya.html#subtitry_dizimania
Катя,благодаря

# 112
Изключително силен епизод с голям отзвук слез излъчването. Всеки един актьор пресъздаде ролята си невероятно, но разбира се....Рамо и Афра са ми най на сърце.
Не разбрах само защо Ифош отиде при гадателката, а Шехо не я приюти?! Thinking Много безотговорен бъдещия татко. Smiley

# 113
  • Яко в Матрицата...
В анкетата гласувах за 58-а серия, следващ фаворит ми е 38-а. Дори появата на бременната в 14 месец 🐟 не може да засенчи тези две серии.

# 114
Добро утро момичета нямах сили да гледам целия епизод и затова гледах отделни сцени !!
Силен но и доста тежък беше !! Чакам да видя следващия дали ще ни задържи пред екраните !! За анкетата сложих 38 защото с появата на рибата на мен ми убиха всички желания все едно се върнехме в началото !!

# 115
Скрит текст:
Кязъм и Абидин идват отзад един от двата стреля по Акън (за майка му нищо не се знае
От турски източник .

# 116
Зори, Ифакат я изгониха, а Шехмуз го закараха някъде на тайно място, ще се разправят още с него. В интерес на истината, Шехо до последно защитаваше Ифош и твърдеше, че тя няма вина, той бил виновен. Джентълмен до последно Grinning
Снощи всички се надпреварваха да дадат най-доброто от себе си. Абидин, Есме, Суна... Плаках с тях, но най-много с Ферит и Сейран. Уникален епизод!

Сейрошум е облечена с изненадата за Феро Broken Heart

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 09:23 от Еванджелин

# 117
Благодаря за темата! Чудничко е спретната! 🌷🥰❤️
Страхотен епизод! Браво на Гюнгер за всички изненади и за това, че ни държа в напрежение от началото до края! Браво на Мерт и Афра, браво на всички актьори и на целия екип! Това го може само Рибарче! ❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿

# 118
Аз съм още тук 😭😭😭
https://x.com/yalicapkinieng/status/1781425035309203706?s=46

Миличките 😭

Ето как се подготвя Мерт за драматичните си сцени 😁

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 09:50 от Kirilovaa98

# 119
И аз да се изкажа,страхотен епизод, един от малкото страхотни епизоди през втори сезон . Участваха всички до един,дори Асуман. Ние обаче като кажем ,че един епизод е страхотен,после рейтинга пада,затова дано Гюнгер да не се излага. Мерт -там просто надмина очакванията още повече,това момче не знам какво прави след работа и преди работа,но е страхотен. Афра и тя. Абидин ми направи страхотно впечатление в този епизод,заедно с Кая,рамо до рамо. Погледите на Аби и Суна. Дава и  утеха относно сестра й. Радвам се че не дадоха извращенията във фраговте. Показаха че може и без тях да е страхотен епизода. И накрая сцената с Ферит и Сейран,разби ми сърцето,как легна върху нея,обгърна я,защити я. Готов е пак да поеме куршума без да му мигне окото. Тези двамата наистина откъде тръгнаха (магазин за баклава) ,до къде стигнаха..като по филмите 😜

Общи условия

Активация на акаунт