Отговори
# 120
# 121
Рейтинга ,дами. Много добре

# 122
Ееее, не съм доволна от рейтинга.
Второ и трето място са неоправдано ниски стойности. Само в ютуб бяха над 193 хил. гледания.
При тази игра на персонажите този път ми се  струва, че рейтинга не е реален.

# 123
Май Стар Тв правят някакви хитринки с този рейтинг…

# 124
Явно гадостите се гледат с кеф от съседите. Щастието не им е по вкуса..

# 125
Аз си мисля, че е възможно, Сейран да иска Акън да си изпълни обещанието, заради гадостите, които са й причинили. Не ни ги дадоха, но изглеждаше като че ли пречупена, въпреки школовката от Кязъм.
Гюлгюн през цялото време мълчеше, а знаеше къде им е къщата на тези.

# 126
Важното е , че и трите стрелки са зелени! 🧿
“Не е достатъчно!”

Следващата седмица повече! 🤘

# 127
  • София
Я, без нито една сцена с онази, дето вдига рейтинги

Важното е , че и трите стрелки са зелени! 🧿 Следващата седмица повече! 🤘

# 128
Сега кой ще понесе отговорност затова, че Сейран го отнесе заради чужди грешки от преди 50 години? Направо нямам думи каква гадост..

# 129
Само не знам Шербета с техните глупости и слаби актьори , как изкараха тоя рейтинг?
Поздравления за нашите , все така и да си върнат челните позиции!❤

# 130
Благодаря за новата тема !
Епизода беше супер. Отдавна не е имало такъв. Отредиха на Мерт поне 70% от времето , за което съм им благодарна.  Афра обаче остана ощетена в това отношение. Не видяхме силните и сцени от фраговете. Като си помисля , колко ли дубъла е имало и колко  се е натоварвала психически и ме хваща  яд. Поне таланта и послужи за привличане на вниманието на зрителите. От друга страна предпочитам да не ги гледам , отколкото да накажат дизито ни и после 2-3 седмици да караме без него.
Не ме вълнува рейта изобщо , ако ще гледаме такива епизоди.
Останалите актьори също успяха да покажат потенциала си и това ме кара да се питам  - защо чак сега ?!
За мен няма  епизод - граница.  Трябваше поне на 7-8 епизода да има един като този , за да държат зрителите при себе си.
Започнаха избелването на Суна. Честно да си кажа - не ме радва. Както при другите   изведнъж , с магическа пръчка , се превръща в осъзната и добра. Няма плавност и развитие.
Ифа си получи заслуженото , но това я прави още по-ожесточен враг. Шехо, ще му понаместят кокалите и това е .
И от Асуман очаквам изненади. С това заключване  в стаята я предизвикаха.  Гюл  да и се ненадяваш. Готова на всичко за Орхан ! Забрави годините на унижения и изневери. Всички прощават , забравят , замитат ,продължават все  едно всичко е нормално. То кой ли вече не е имал нервна криза !?
Есме раздава шамари , но чак сега !
Кая и Аби ми харесаха. Суна не ги заслужава.
Халис най-накрая призна , че вече му е минало времето. Хатуч и тя се е проснала . Надявам се  поне малко да има възмездие за нея , ама надали . Това наказание трябваше да е за нея , не за добрите деца.
Направи ми впечатление , че от поне 30 епизода , нямахме дори за миг Пелин ! Хубаво  , ама късно !
Акън !  И той е жертва на откачената си майка . Колкото и да се държеше , рухваше на моменти . Колко трябва да си отчаян , за да предложиш на жертвата си да умреш заедно с нея ?! Мисля , че изобщо няма да успее да стреля. Някой ще го гръмне преди това.
 Поне 50 пъти чух : Къде е дъщеря  ми ?  Къде е Сейран ? Очаквах  повече в тази насока.
Сега видях рейтинга. Добре е. Няма начин да си върнам предишните позиции. Грешката е само на сценаристите ,които и да са те .

# 131
Аз си мисля, че е възможно, Сейран да иска Акън да си изпълни обещанието, заради гадостите, които са й причинили. Не ни ги дадоха, но изглеждаше като че ли пречупена, въпреки школовката от Кязъм.
Гюлгюн през цялото време мълчеше, а знаеше къде им е къщата на тези.

Че те Гюлгюн и духчето не се срещнаха в къщата им. Поне аз така видях...
Но и нейния образ развалиха, яд ме е. Не и отива да е лоша...

# 132
Eee, момичета, рейтинг нагоре с над 1,5 за една серия си е подвиг ... в мирно време. Hug
Цитат
Че те Гюлгюн и духчето не се срещнаха в къщата им. Поне аз така видях...
Но и нейния образ развалиха, яд ме е. Не и отива да е лоша...
И аз така видях, отвлекли са и нея, но срещата беше на неутрална територия. А по въпроса за образа й - мисля, че не са го развалили, тя не е лоша, безхарактерна и едноизмерна в мисленето си е.

# 133
Няма я некадърната Буче и има рейтинг! 🤘
Я, без нито една сцена с онази, дето вдига рейтинги

Важното е , че и трите стрелки са зелени! 🧿 Следващата седмица повече! 🤘

# 134
Пука му на някой за Буче Joy Ааа пардон, има и такива Stuck Out Tongue Winking Eye

Сейрошуууум, раненото ми птиченце Broken Heart Макар да бяха изрязали сцените с насилието, присъствието й беше много осезаемо Disappointed

Аз пак съм тук, новата музикална тема е сърцеразбивач Broken Heart

https://twitter.com/omggirlsssss/status/1781425512256098638

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 11:49 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт