Отговори
# 495
Халис да ми говори за чест, тези двамата трябва да се линчуват, заедно с Хатиджето.

# 496
Мисля,че писателя има нужда от психологична помощ. Ако са скалъпили тази гнусотия за Сейран.  Това са болни и отчаяни опити да си върнат престижа и рийтинга.  Да му се счупи химикалката,дано. Гавра със Сейран  и със зрителите.  

Много обичам сериала  и СейФер, точно затова няма да мога да  гледам този ужас. Broken Heart

# 497
Гледам и не мога да повярвам , какво направиха от гордата и смела  Сейран .  Просто съм бясна на сценариста /който и да е той/. За единия рейтинг, от творческо безсилие, пише ужаси. Как можаха на това невинно момиче да и напишат такава съдба ?!  Като си помисля , че на Пело и се размина само с няколко упрека от Ферит и откачам .
Сега и Есме ще превърнат в прелюбодейка  и така Кязъм ще е оправдан за  залитането по Зерин.  И Ифа май ще се върне  пак на топличко и мекичко.
Е, стига вече. Кога  насилниците и  виновните ще започнат да си плащат ?
Аз  ще гледам епизода /дизито/ , защото си чакам възмездието , каквото и да е то ! Това ще бъдат любимите ми епизоди !

# 498
Чакайте, когато карат някой ранен, в началото няма как да кажат какво й е и доктора така говори на пръв "поглед", докато не я прегледат, а докторката говори за рак и че са закъснели.
На мен поне така ми се иска, да е първоначалното изказване на доктора преди прегледа.

# 499
  • София
Ферит не прегръща Сейран, за да не я нарани.
А за фрага, нямам думи. Като онзи път, когато Ферит биеше Сертер и във фрага изглеждаше, че е заради рибата.
Автогол.
Всички сини отметки в Х и тези с достъп до по-достоверни спойлери казват, че няма изнасилване. И аз чух прекъсването, нарочно е, но ефектът е обратен...

# 500
Ама къде го четете тоя рак, момичета? Лекарката говори, че не иска да нагнетява положението, но те били отдавна закъснели

# 501
Това че говори за рак и че са закъснели ,предполагам е свързано с Есме.

# 502
А за фрага, нямам думи. Като онзи път, когато Ферит биеше Сертер и във фрага изглеждаше, че е заради рибата.
Автогол.
Всички сини отметки в Х и тези с достъп до по-достоверни спойлери казват, че няма изнасилване. И аз чух прекъсването, нарочно е, но ефектът е обратен...

Глупостии, Ферит не прегръща Сейран, защото прочете нещо на телефона и е видимо шокиран !

# 503
Сейран заслужава всички награди за най-добра актриса. Направо ми идва да отида и да помогна с каквото мога, толкова е истинска... браво на това момиче 😍😍😍

# 504
Гюнгер да обича Сейран ?? Гюнгер е скапан сценарист , който не може да нашише сценарий за рейтинг без  издевателства и мъчения  над Сейран ! Публиката , феновете се асоциират и съчувстват на Сейран от еп 1 на сериала .

# 505
И този фраг е тъжен и безнадежден  Cry
Серията утре ще е много тежка ,но нямам търпение да я гледам въпреки всичко.
Дано Сейран да не е изнасилена ,то другото не стига ,че и това да и причинят.Angry Въпреки че след като могат да и причинят такива гадости какво им  пречи и това да добавят към греховете си .Angry
Все си мисля ,че ако имаше и такова нещо Сейран щеше да е още по-съсипана -ако има изобщо на къде де ,но все си мисля щеше да  е още по-зле.Ох не знам  да идва епизода утре вечер и да става каквото ще .
Но Ферит мисля ,че не прегърна Сейран защото се страхува да не я нарани ,а не заради нещо друго.

# 506
Автогол.

Глупостии, Ферит не прегръща Сейран, защото прочете нещо на телефона и е видимо шокиран !

Когато получава съобщението Сейран е облечена в халат, а когато го прегръща е по тениска, което според мен означава че са по различно време

# 507
Надявам се в тази пауза дето е направи Емрулах, докторът да казва НЯМА сексуално насилие! 😢

# 508
Ама къде го четете тоя рак, момичета? Лекарката говори, че не иска да нагнетява положението, но те били отдавна закъснели

Всъщност докторката казва karamsar, което означава- песимистичен.
Точно, не говори за рак, но трудно е да се чуе от музиката, камо ли да се разбере.

# 509
Да, права сте и аз гледах фраговете отново току що, извинявам се ! Но пак е умислен, притеснен и шокиран..
Ще видим утре !

Автогол.

Когато получава съобщението Сейран е облечена в халат, а когато го прегръща е по тениска, което според мен означава че са по различно време

Общи условия

Активация на акаунт