90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 891
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Ма тя бременна ли е?

# 121
Така пише.

А Майкъл на Анджела си е открил сметка за дарения и за няколко дни е събрал над 27 000 долара Joy Уж са за съдебни разходи, защото Анджела се опитва да го депортира, но тя всъщност няма основание, едва ли съдът би й обърнал внимание.

# 122
Радвам се за Билял и Шейда. Тя много искаше дете, предвид и че годините я притискат. Нека изкара една спокойна бременност.

# 123
В YouTube Шейда беше казала и за двата аборта, които имаше. Дано всичко е наред този път. От сърце им го пожелавам.

Гледах Tell All, в крайна сметка частният детектив , който нае Анджела абсолютно нищо нередно не откри в живота и постъпките на Майк. И аз наистина вярвам, че той я обичаше.

Джибри прекарва доста време в Сърбия. Забавлява се, раздава пари. Като го гледам малко ми е жал за него, сякаш иска да се върне в приказката която е изживял или да срещне нова любов. Спомняте ли си освен с музика с какво друго се прехранва, за да може да си позволи да стои толкова време в Сърбия без да работи?

# 124
Май с нищо, затова живее с родителите си и сигурно затова Миона го напусна.
Предишната приятелка на Джибри също е сръбкиня, той има някакъв фетиш. Не мисля, че седи там, защото страда по Миона.
Както някои хора си мечтаят да са японци или американци, той иска да е сърбин.
Не знам защо не вземе да се явява на кастинги за техни риалитита - Сървайвър, Фермата - каквото имат. Може да поизкара пари и да се установи трайно в страната.

# 125
Сега гледам епизод от "90 дни до сватбата: заживяха ли щастливо?".

Лицето на Анджела е доста зле с увисналата кожа. Тя нали си прави някаква операция на корема мисля, да намали мазнините. Забравила е за лицето или не са стигнали парите.
Не знам нов епизод ли е . С Майкъл са в хотел. Тя говореше по телефона с ней приятел/познат. Иска да пътува до Канада, зада му помогне за здравословното състояние. Майкъл не е съгласен и ревнува от него .
В инфото. На тв пише сезон 7 , епизод 15.

# 126
Видях я преди малко. Такава си е и в момента, не може да я оправи операция. Тя пуши непрекъснато, а в Редит я подозират, че взима и наркотици. Няма 60 години, а кожата й е на 80 годишна.

Майкъл вече събра над 36 хиляди долара, при зададена цел от 25 000. Има над 1000 дарители, които са дали малки суми. Чак ми се прииска и аз да пратя 30 долара, само защото мразя Анджела Grinning

# 127
  • София /Абсурдистан
На Анжела щяха да и направят фейс лифтинг, но само ако спре цигарите, иначе не можело. И тя се отказа.

# 128
# 129
  • София
Много се радвам за тях двамата. Знам какво е да мечтаеш за дете и колко е трудно понякога. Сладка двойка са, въпреки че в началото Билял малко кофти се отнесе с нея. Надявам се, че са щастливи и ще имат много хубаво семейство с малкото човече.

# 130
След като Анджела поиска анулиране на брака, а Майкъл си събра пари за адвокат от дарения, вече излезе официалният отговор на нейната молба - той иска развод и издръжка, като твърди, че е бил подлаган на системен тормоз и унижения - някои от които излъчени и в телевизионно предаване.
https://starcasm.net/michael-cites-cruel-treatment-by-angela-divorce/

# 131
Беше въпрос на време да се покаже и той като измамник. Много дълго я изтърпя.

# 132
Някой тук изобщо дали си е помислял, че са заедно по любов Grinning

# 133
Не, но около 7 години (май) са заедно. На моменти се замислях 😃

# 134
За мен не е възможно някой да харесва Анджела. Очевидно предишните й съпрузи също не са се задържали дълго (дъщерите й май са от различни бащи).
Майкъл не лъже, че тя го подлага на тормоз, а бракът не е фалшив - независимо дали се е оженил по любов или не - в закона определението за фалшив брак е друго.  Както в българския, така и в американския.
Един човек, който работи като юрист в миграционните служби в САЩ беше писал в Редит, че много често се случвало американци да твърдят, че са измамени, защото са живели няколко години с чужденец, който не ги обича и ги е напуснал. Това не е фалшив брак - това си е истински брак, който се оказал несполучлив и не е причина да се екстрадира другият човек.

Общи условия

Активация на акаунт