90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 31 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Гледах откъси от Tell all Амани освен носа, е правила лифтинг на лицето, ббл на дупето, липо на корема и още нещо май каза... Просто е някаква патология при нея. Преминала през тежка криза на личността... Много е объркана горката. Странно ми е Мат, колко много я обича и подкрепя във всяка прищявка, а тя е тотална кукувица и манипулатор. Пълна каша е положението при тях.

# 736
Мат не работи нищо - тя го издържа. Всичко, което притежават е нейно. Ако действително се разведат, заради Ани, той няма да претендира за нищо (понеже тя няма да отстъпи, а и нали уж ще си бъдат тройка).
Ани си мисли, че той има някаква власт, но той не може да я осигури, не може да й плаща наема (което Амани прави), нито да й дава издръжка, нито каквото и да е. Много сериозна грешка от нейна страна.

Мисълта ми е, че самият Мат е нещо като домашен любимец и е ок с това. Дори идеята за тройка е нейна, а не негова (въпреки че той ще намаже повече).

# 737
# 738
Ани🤣мексиканката, което разбира се е измислено име, е много наясно как стоят нещата при новите ѝ жертвички. Не случайно се върти около Амани и ѝ обяснява, че повече я обича. Онзи малък Мат се гъне и трепери да не го изхвърлят от “семейството”. Мексиканката, както и да се казва, е вряла и кипяла в тези работи няма да ги пусне лесно без да монетизира, тъкмо ги е закачила, пък и “мениджър” си има.

# 739
  • Швейцария
А Амани какво работи?

# 740
Амани има бизнес - не съм сигурна какво точно, а иначе двамата с Мат имат Онли фенс.
Преди години са участвали в друго риалити, посветено на семейния бюджет - имаше коментари за това в Редит. Изглежда предаването е за хора, които печелят много, но не си управляват добре парите и харчат повече, отколкото могат да си позволят.

Май трябва да пусна нова тема...

# 741
  • Sofia
Май някъде казаха, че се занимава с недвижими имоти, ако не бъркам.

# 742

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 22:50 от Hot Summer🌊

# 743
Амани наистина е избрала много странна визия Joy

Утре ще пусна новата тема - бях много заета. Ако някой друг иска да я направи - нямам против.

А в Редит са открили, че роклята на Шикайна е от някакъв сайт от типа китайски (не е Тему или Шейн, но нещо подобно) и струва 160 долара. Даже самата тя се е снимала с роклята в ревютата и е писала положителен отзив, така че няма грешка.

Понеже Ани е стриптизьорка, във финалния епизод Мина и Сарпер казаха, че също са работили като такива (не че е тайна) и си споделяха сценичните имена Grinning На Марк и Шикайна не им пука (те си знаят) - даже им беше много весело.

Пуснах нова тема - извинявам се, че я направих малко набързо:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1789458.new#new

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 18:44 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт