90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 3 834
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Здравейте , гледам снимки в инстаграм на Шантел 🤔🤔🤔 и нещо явна съм изпуснала - тя обратна ли е сега?

# 121
В сезона, който дават в момента (На лов за любов), тя каза, че нейна приятелка на име Ашли я била целунала. Накрая на сезона каза, че иска да има връзка с нея и сега уж са заедно.

# 122
# 123
Тази Вероника не се кротна, ейй… Колко ги смени от началото на форма̀та…

# 124
  • sofia

БЛЯК 🤮

# 125
Шантел ще направи добре, ако отслабне малко. Те сега ще отстранят няколко килограма от нея (от гърдите), но тя твърди, че много се интересува от външния си вид и от процедури, не е лошо да помисли за това, щом е така. Може да си сложи пръстен на стомаха, като Тифани, например.

# 126
Мама Гинче пратила съобщение на Дарси, хахахахах

# 127
Малко нагласено ми изглежда, предвид че никой от родителите не говори английски... А и да речем, че е по Месинджър - Дарси, която е риалити звезда, как ще се сети, че това е съобщение от майката на Георги... На мен ми се е случвало да получавам съобщения от непознати хора в миналото и изобщо не съм ги отваряла, защото не ме интересуват...

# 128
И аз мисля, че е нагласено. Те го коментираха, че майката е писала на Дарси "защо го изхвърли на улицата"? Един вид, че той се е оплакал на майка му, та Флориан иронизира, че Джорджи бил като в училище и се оплакал на мама Grinning Тя е писала нещо на Дарси, но едва ли е това от скрийншота.

Общи условия

Активация на акаунт