90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 10 245
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
Коментирайте нещо за новите двойки в "Наобратно", никой ли не гледа в събота вечер?

# 211
Гледах малко. Не харесвам Грета - за мен това да оставиш домашния си любимец заради мъж, е непростимо.
Скрит текст:
Освен това, знам как ще се развие тяхната история и това ме кара да я харесвам още по-малко.

# 212
  • Sofia
На колко год.е Мат?
Изглежда ми като неин набор.

# 213
Ами толкова. Джазмин твърди, че е на 38.
А Натали (тази, която беше поканил Джино и Джазмин я нападна да я бие) е на 53. Според мен, двете изглеждат на една и съща възраст.

Дъщерята на Джени сега е изкарала ново видео, в което казва, че Джени не е получила удар и има други здравословни проблеми. Заради слуховете в Редит.

# 214
Кадри от партито - Джени е дошла от Индия, даже има нови интервюта с нея (тя говори толкова бавно, че изглежда неадекватно, но очевидно й харесва да участва в предаването и в прес събитията); Сумит си е в Индия. Двамата не са скарани и тя се върне при него, просто той не иска да пътува до САЩ.

Видях откъс от някакво интервю - Кимбърли (която беше с Усман), е присъствала, заедно със сина си Джамал и е казала, че изобщо не съжалява за участието си в предаването и е благодарна на Усман, че й е предоставил тази възможност. Най-много се радва заради сина си Джамал, който си е намерил нови приятели, печели пари и вече е "известен".

# 215
За мен е доста непонятно това с Кимбърли и Джамал и изобщо една майка да говори толкова свободно за s*x пред сина си.  Още повече той е плод на подобна "любов" между нея и чернокож африканец. После тя влиза във връзка с Усман, дето е почти на годините на Джамал, пак африканец...  Джамал пък с Вероника, направо Дързост и красота, свършиха се жените в САЩ, та трябваше да е непременно с такава от предаването.
Тия са идеални за поредиците на ТЛС "Обичам мамино синче" или "Имението МИЛФ". Семейна разкрепостеност на макс.

# 216
Плод е на брака й. Американците редовно се развеждат, затова и чужденците от двойките не ги приемат сериозно.
Бащата на дъщерите на Джени също е чернокож, момичетата са светли, защото са се метнали на нея.

Вероника от доста време е с друг мъж, вчера видях, че сега двамата са били арестувани, но не разбрах причината. Май заради семеен скандал (подложили са се на домашно насилие взаимно).

# 217
А, какво стана с русата Натали (украинката)?

# 218
Натали е участвала наскоро в нов епизод на Дневници - в момента е сама (с майка си) и си направи пластична операция на носа, за да не прилича вече на носа на майка й. Май си направи и някакви други процедури.
И уж щяла да учи психология, но не съм сигурна дали това е сериозно.

# 219
  • Sofia

Зъбите и шията също си е понаправила.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 13:23 от Doli

# 220
За носа е ясно, но тя не е пълна, не виждам разлика при шията.

Елизабет на Андрей има нужда, защото е на 30-тина години, относително слаба и има двойна гуша.

# 221
# 222
# 223
Горките деца! До преди месец тези хора се обиждаха по най-грозен начин из социалните мрежи...

Между другото, Джазмин и Мат (румънският Мат - уточнявам заради този от тройката) пак са скъсали. Но тъй като се случва през ден, може би не си струва да се коментира.

# 224
Яко хейт във ФБ страницата на ТЛС България за Дарси и Георги, хахаха
https://www.facebook.com/share/v/1DXMhqf3aV/?mibextid=wwXIfr

Общи условия

Активация на акаунт