90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 10 936
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Гледам в момента: Георги е завел Дарси на народни танци и я учат да играе хоро.   Стейси и Флориан са дошли също в България.

Джасмин се държи брутално зле с Мат. Хем е бременна от него, стоят на плажа и тази само хейти по него. Той е в добро настроение, тя само му прави забележки и все нещо мрънка. Егаси токсичната жена. И постоянно го сравнява с Джино. На кой мъж ще му е приятно да го сравняват с друг?

# 196
Това са повторения - тези епизоди са излъчвани преди по бг канала.

Джазмин вероятно през целия си живот е правила това - лошото отношение не е нещо, което е било запазено за Джино, а е обичайната й практика.

# 197
Е не знам, пише new episode горе вдясно. Някаква Елена учи на народни танци Георги, Дарси, Стейси и Флориан в момента. Чува се говор на български. Играят хорце. Мисля, че това е премиерно.

# 198
Може, струваше ми се, че съм гледала епизода и превключих - да не би да са давали два един след друг (от същия сезон) и да съм изтървала новия...

# 199
  • Швейцария
Този е нов, не са го давали. Аз ще си го пусна на запис по-късно.

# 200
  • Sofia

Евелин/певица,беше на 18год.,когато се омъжи,развод…и този е новия/

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 13:03 от Doli

# 201
Да им е честито!
Джон не ми изглежда много сериозен като човек, но дано да се кротне, щом ще става баща.

# 202
  • Sofia

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 21:37 от Doli

# 203
Интересно от какво събитие е последната снимка?
Гърдите на Стейси на практика са отвън. Разбирам, че не искат да са консервативни, но това тяхното е следващо ниво. Не е ясно как не изскачат.
И Ваня е с деколте и определено не е консервативна, но изглежда нормално.

# 204
Аз съм изненадана от Тифани и роб

# 205
Съмнява ме да е сериозно. Тя има две деца, той се изживява като тинейджър, въпреки че е на 30 и няколко...
Но тя го беше харесала в Последния рисорт (котаго той се занимаваше с Елис и Дженифър). И като цяло - повечето хора от каста (с изключение на Коул) симпатизираха на Роб.

# 206
  • sofia
Аз изпуснах нещо- защо Джазмин се обръсна ? Знае ли се (или просто така се харесва)

# 207
Да, уж се е обръснала, защото има алопеция и искала да повиши нивото на съзнателност на хората. И Мат се е обръснал от солидарност. Според мен, е за внимание.

В Редит има слух, че Джени е прекарала лек удар и затова сега е по-бавна и е напълняла. Но няма намерение да оставя Сумит. Нейната дъщеря е говорила във видео за това, но не съм сигурна дали е казала, че е точно удар или друг здравословен проблем.

# 208
Този Мат изглежда в пъти по-добре от захлупения Джино. Тя и него започна да тормози, да прави въртели, скандали за няма нищо, сценката на плажа беше абсолютно излишна. Човекът релаксира, тази му намила на главата.  Намерила си е красив на баща на детето, да се държи мило и добре с него е достатъчно.  Ужасна жена.

# 209
Мат е с 20 години по-млад, а Джазмин не се държи по-добре с него и определено не е истинска любов. Така, както се снимат прегърнати и усмихнати, през няколко дни тя пише, че е сама на света с детето си (защото явно е забравила, че има още две).
Мат я нарече "демон" в един от епизодите (май още не е излъчен по нашата тв) и беше много разстроен, но той сам си е виновен, като не пробира с кого спи и има деца.

Скрит текст:
Впрочем, Джазмин беше писала, че Джино има още един брат (той има доста роднини), който е със специални нужди и живее в дом. Като се има предвид, че и единият от синовете й е "специален", вероятно това е била една от причините тя да не иска дете от него.

Общи условия

Активация на акаунт