90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 11 190
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Тези първите се учудвам, че още са заедно.

И тук голямо размножаване🤭
Всяка година бебе...

# 181
Да, ужас. А  Лорън в неделното "90 дни: заживяха ли щастливо" каза, че родила 3 пъти за две години и половина? Е кажете ми, че това е нормално... Раждаш и още същия месец забременяваш пак. То и нашите малцинства не правят така, извинете.

Някой гледа ли предаването? В анонса за следващия епизод даваха Стейси и Флориан също в България, направо ше падна! Grinning

# 182
Последната снимка е от финалния епизод - вместо на хотел пак са в къщата всички заедно.
Дарси е платила за тези телеса...

# 183
От няколко дни се появи новина, че Кобе и Емили очакват четвърто дете. Simple Smile

# 184
И сигурно още живеят при родителите на Емили?
Като знам как баща й реагира за първото дете... а после за второто вече щеше да получи удар, представям си сега Grinning

# 185
Аз гледах клип как реагира - мислеше, че се шегуват и му каза, че ще му подари презервативи и ще го научи да ги използва(нещо от сорта🥴).

# 186
Мисля, че се изнесоха.
Освен това Емили тази година беше на диета и отслабна доста - можеше да си го спести.

Допълвам поста - снимки на Джазмин от завършването й (предполагам, че става дума за университет, а не училище) - да им се насладим заедно Simple Smile :

Тази Джазмин, в случай, че не е ясно:

На русите снимки трябва да е на 20 и няколко години...

В Редит коментират, че прилича на Бейбигърл Лиса на млади години.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 20:18 от pppqqq

# 187
В момента по ТЛС върви някакъв нов сезон на "90 дни наобратно"? Тези двойки не съм ги виждал. С изключение на Джени и Сумит, Маделин и Люк. Кога пък е започнал този сезон, че съм му изпуснал началото.. сега гледам, че пише сезон 7, епизод 7...
Май ще трябва да си направя едномесечен абонамент за "НВО Мах", за да изгледам първите епизоди, ц ц ц ....
Ама и вие нищо не казвате?

Някакъв шашав австралиец от Тасмания дават в момента.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 21:58 от diziler

# 188
Да, и аз ги хванах - това е сезонът, който върви в САЩ, но доста по-назад.

# 189
Жалко, не знаех, че изобщо е тръгнал.
Скрит текст:
В събота по това време гледах Биг Брадър и сега като вече свърши, пуснах случайно на ТЛС и попаднах на непознати двойки. В програмата (в интернет) винаги пише само името на предаването и епизода, а не пише кой сезон и дали е премиерен, това е доста объркващо.  Видях на самия телевизор, в менюто на EON, че пише С07, ЕП.07. А вниманието ми беше привлечено от надписа New Episode на екрана.
Нищо, по празниците ще се абонирам за МАХ за един месец и ще изгледам изпуснатите епизоди + ... други работи Wink
Люк буквално се унижава с тази Маделин. Чудя се как не й е бил шута още. Нито е някоя красавица неземна, нито поведението й е предразполагаща. Вечно мрънкащо и недоволно същество.

Джени тренира йога с майката на Сумит, която й натяква, че е напълняла. То и една "йога"...

# 190
Това за Люк е вярно, но в Редит му викат "п.дофила" Люк, защото той е на 30 и няколко, а тя е на 19 и имат връзка от няколко години.
Маделин е една от малкото участнички, за които има консенсус, че е грозна (оприличаваха я с насекомо и със Сид от Ледена епоха).

В този сезон ще дадат семейното кафене на Джени и Сумит - накратко казано, ако човек се озове в Индия, по-добре да не си купува нищо за ядене и пиене...

# 191
# 192
Много е симпатична.

Аз не гледам нищо от предаването сега, но ви следя. Моля, пускайте и снимки като коментирате участници:)

# 193
Ето ги Маделин и "чичо" Люк:

Тя се мисли за Мис Свят или нещо подобно.
Скрит текст:
В един от епизодите започна да гребе от буркан Нутела с гигантските си нокти и да ги облизва... Мислех да сложа снимка от този момент, но като прегледах снимките, ми се доповръща и се отказах.

# 194
  • Пловдив
Жалко, не знаех, че изобщо е тръгнал.
Скрит текст:
В събота по това време гледах Биг Брадър и сега като вече свърши, пуснах случайно на ТЛС и попаднах на непознати двойки. В програмата (в интернет) винаги пише само името на предаването и епизода, а не пише кой сезон и дали е премиерен, това е доста объркващо.  Видях на самия телевизор, в менюто на EON, че пише С07, ЕП.07. А вниманието ми беше привлечено от надписа New Episode на екрана.
Нищо, по празниците ще се абонирам за МАХ за един месец и ще изгледам изпуснатите епизоди + ... други работи Wink
Люк буквално се унижава с тази Маделин. Чудя се как не й е бил шута още. Нито е някоя красавица неземна, нито поведението й е предразполагаща. Вечно мрънкащо и недоволно същество.

Джени тренира йога с майката на Сумит, която й натяква, че е напълняла. То и една "йога"...
А да и аз си го мислих за тази Маделин.
Какво толкова ѝ харесва на тая джукла
Той ми изглежда много свястно момче.

Общи условия

Активация на акаунт