90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 6 198
  • 173
  •   2
Отговори
# 165
Наскоро Дарси и Георги са имали лайф в Инстаграм и много хора са писали в коментарите (на живо) обидни неща за лицето на Дарси. Тя се е държала много любезно и е казала, че действително филърите й не са ок и не могат да се разградят, затова обмисля оперативно премахване на част от тях.

И друг път съм виждала в Редит коментари, че всъщност Дарси се държи много любезно с фенове на предаването, въпреки че в епизодите изпада в истерия понякога. Дори една жена беше писала, че била с приятел в клуб и видяла Дарси и Стейси и съпрузите им и отишла да ги поздрави, при което близначките ги поканили да купонясват заедно (пишеше, че си е прекарала много приятно).

В САЩ сега предстои финалният епизод с интервютата на Заживяха ли щастливо.

# 166
  • Пловдив
О,, да чакам с нетърпение да ги видя как са сега. Някой знае ли след колко време се излъчват епизодите? Тоест колко време е минало, откакто е излъчен този епизод.

# 167
Струва ми се, че ние вървим с 4-5 епизода назад, така че няма да дойде много скоро.

# 168
Гледах "90 дни: На лов за любов" - скука.
Колт и бездомен, и безработен. Коя ще го търпи този? Ни визия, ни стабилност, ни заплата, ни дом...

Шантел е станала двойна направо. Бюстът и той.

# 169
Още от първия епизод  "90 дни: На лов за любов" ми беше скучен и престанах да го гледам.

# 170
Колт наистина се е занемарил, откакто се разведе с Ванеса, но честно казано, повечето неща, които са верни за него, важат и за останалите участници.
Примерно Кортни живее при родителите си и не е ясно какво работи. Същото май се отнася за Дженифър - мисля, че освен това майка й й отглежда детето. Роб вероятно има квартира, но също не се знае какво работи. Тифани с две деца, май също е при майка си. Тя преди твърдеше, че е гримьорка, но в едно по-скорошно интересно беше казала, че не й е професия. Нямам представа от какво се издържат тези хора.
За Тим знаем, че е търговец (продава луксозни оръжия), Шантел е медицинска сестра, Усман е професионален изпълнител, което е смехотворно, но той печели пари от това - беше си купил нова голяма къща в Нигерия (може и да са само пари от предаването, но къщата изглежда добре, едва ли стигат).

# 171
Ох, към Усман изпитвам някаква погнуса, още откакто се включи в "90 дни..." , как някоя жена би се навила да има нещо общо с него,  не си представям.А и ми се струва доста посредствен изпълнител, нищо че той си се смята за звезда.

# 172
Нормално - той спи с пенсионерки за пари, а после се чуди защо жените на неговата възраст не го искат.
При това дамите, които си намира, са все обсебени от него - и Лиса, и Кимбааали искаха да го изядат, докато той видимо се отвращаваше от тях...

# 173
Интересно, пътят на Сарпер ще се окаже една от малкото истории за успех, свързана с 90 дни. Стига да не го дават прекалено много в основното предаване (за да не опротивее на хората), човекът може да постигне много и сам. В Редит често коментират хора, които са го гледали (има комедийно шоу) и всичко е позитивно - ето една тема от днес:
https://www.reddit.com/r/90DayFiance/comments/1oolek0/sarper_stand_up_show/

А имаше добри отзиви и за гимнастиката, която води (на групи - не е индивидуален треньор). Кой би предположил.

Общи условия

Активация на акаунт