90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 6 206
  • 173
  •   1
Отговори
# 150
Гледахте ли Дарси в Асеновата крепост?
Снощи гледах от полунощ "Pillow talk", всички по диваните, които коментираха, казаха, че е много красиво в България.  Ех, че яко ми стана Simple Smile

# 151
Аз не съм гледала.

Новината за Джулия не е истина

# 152
Андрей добре се е наиграл в Молдова с тази “инвестиция” в недвижим имот. Фирмата неоткриваема, изчезнала с 85000 долара!

# 153
Аз я гледах, напоследък страдам от безсъние...

Андрей е изгубил 75 000, но всъщност Елизабет му ги е дала - т.е. попитал я е, не е като да ги е взел без нейно знание. Обаче инвестицията изглежда много тъпа. Да беше купил някакъв нормален имот - да го дава под наем...

# 154

Тирей е отслабнал - направо е наполовина! При това май без операции.

# 155
  • Пловдив
Браво на него!
Дано и момиче да си намери , защото ми изглежда добро момче.

# 156
Той изглежда много добро момче, но непрекъснато се киска, на всяко изречение се смее. Не е нормално да не може да говори сериозно дори за минута. Всяка фраза казана през смях и с много неприятно кискане накрая.  Коя жена би приела сериозно мъж с такова поведение?

# 157
Така е, но дори двете 300 килограмови сестри си намериха гаджета, че и се омъжваха (още преди да отслабнат - не че сега са станали много красиви, но поне са по-подвижни и активни, би трябвало възможностите им да са се увеличили).
Имам предвид - ако критериите не са много високи, винаги може да се намери нещо.

# 158
В случай, че гледате На лов за любов, за Карло излезе доста гнусна информация:
сестра му писа в Редит,
Скрит текст:
че като малка е била жертва на сексуален тормоз от страна на баща си и Карло.

Явно той не само изглежда и се държи като психо, а наистина е такъв.

# 159
Като мине Брадъра, ще пусна и на Лов за любов Wink

# 160
  • Пловдив
Аз също го следя и не виждам Шантел, защо е там? При положение, че тя има съвсем различна ориентация и тя е към др.пол.
Надявам се, и Кортни да е заедно с Колт❤️

# 161
Според мен, Шантел не е бисексуална, а е в депресия, откакто се разведе и не й се занимава.

# 162
Юлия (Джулия) още не е родила. Наскоро беше писала в стори по повод на това, че имаше много противоречиви новини, свързани с детето й, че чака тризнаци - две момичета и едно момче, носила ги е повече от година и не са от Брандън, защото я е било страх, че ще приличат на Бети Joy

# 163
  • Швейцария
А от кого са?

# 164
Това е шега. Такова й е чувството за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт