90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 6 544
  • 178
  •   1
Отговори
# 135
Имай предвид, че Флориан е един от най-харесваните персонажи от американската публика.

# 136
# 137
Да му е честито!
Снощи гледах донякъде - гледала съм клипове, както споменах, но не и пълни епизоди.
Даваха част от прекарването в Пловдив.
Музиката, която са избрали за анонса на България ми звучи по-скоро сръбска. Не съм сигурна дали е така - чух само фрагменти.

# 138
И аз гледах Дарси и Георги. Той се държа ужасно, по български в Пловдив, крив и неприятен, не е ясно защо. Само стъпи в България и си върна фабричните настройки. Баща му шял да разгадае Дарси, защото бил профайлър от армията. Ами кажи си, че те е срам от жената, която си довел, ама се възползваш от нея там. Дарси правилно го разбра, ама влюбена 50годишна в неправилния мъж.

# 139
Американците обаче са на негова страна - гледам коментарите в Редит, дори в момента - след пътуването, за Георги са преобладаващо положителни, докато на Дарси масово й се подиграват.

Когато спореха за дрехите, имаше много дискусии на тази тема, като преобладаващото мнение беше, че в нито една държава не е прилично за 50-годишните да се обличат като Дарси.

Но, естествено, след като си я е избрал, той сам си е виновен.

# 140
Американците обаче са на негова страна - гледам коментарите в Редит, дори в момента - след пътуването, за Георги са преобладаващо положителни, докато на Дарси масово й се подиграват.

Когато спореха за дрехите, имаше много дискусии на тази тема, като преобладаващото мнение беше, че в нито една държава не е прилично за 50-годишните да се обличат като Дарси.

Но, естествено, след като си я е избрал, той сам си е виновен.
Може ли линк към коментарите? Благодаря!

# 141
Ее, 50 годишните да се обличат като амиши😅, безумни коментари. Дарси правилно каза, че си е отгледала децата и си е изградила стандарта, единствената ѝ грешка е пиявицата Георги. Той като е бил умно дете, къде са му успехите? Масажист, който си крие доходите от жена си.

# 142
Андрей ми беше прекалено неприятен още от самото начало. И се оказа още по-голям гадняр като заяви на партито в Молдова, че се връщат да живеят там, а Елизабет дори не знаеше за това. Тя се беше съгласила само да отидат там и да преценят дали да се преместят, без да има никакво намерение това да се случи, а той я постави пред свършен факт.  Ще бъде интересно...

# 143
В момента не мога да вляза в Редит, по-късно ще сложа линк към последните постове с много отговори, свързани с тях.
Но специално този за дрехите беше отпреди седмици, когато епизодът излезе там, така че едва ли ще го намеря - всеки ден се пишат нови неща. Даже си спомням, че имаше коментари от жени, които твърдяха, че са секс труженички, но и те не се обличат така (в случая коментираха аутфит с прозрачен клин/чорапогащник и черни гащи отдолу).

Редактирам и добавям
Ето скорошни разговори за Дарси и Георги, повечето коментиращи са на негова страна (всъщност трябва да търся, за да намеря коментар, който подкрепя Дарси):
https://www.reddit.com/r/90DayFiance/comments/1nza3lm/that_was_d … ner_conversation/

https://www.reddit.com/r/90DayFiance/comments/1nz6j86/why_didnt_ … stay_in_bulgaria/

Това е за парите и пак повечето подкрепят него (въпреки  че реално като съпруг, би трябвало той да поеме основната финансова тежест - аз съм консервативна и разбиранията ми са такива, но съм съгласна, че поведението на Дарси се издържа трудно):
https://www.reddit.com/r/90DayFiance/comments/1nxo5yo/georgi_hid … oney_from_darcey/

И още една тема от вчера, която засяга облеклото на Дарси и Стейси (подигравателна е):
https://www.reddit.com/r/90DayFiance/comments/1nz810k/what_were_ … iel_yoga_outfits/

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:43 от pppqqq

# 144
pppqqq, благодаря! Flowers Hibiscus

# 145
.         Случайно попаднах на Джибри и го споделям с вас. Добре изглежда.

# 146
Подозирам, че е филтър - тази тънка талия не ми изглежда много естествено.
Напомни ми за Софи - тя все пускаше такива снимки. Макар че я видях в един нов клип и вече прилича на филтрите - оперирала си е всичко възможно - дупе, гърди, вер талия...

# 147
Гледах епизода от неделя.  Гошко какво избухна за няма нищо? Какво е това поведение? И чухте ли как мьека на български? Говори като пълен селчо.
А Дарси на летището пред рентакар гишето каза, че й се изпотили ц*ц*те, понеже се навлякла с много дрехи. И така да е, защо изобщо го коментира? Тия хора нямат спирка на устата. Съдържанието е пълно с всякакви вулгаризми и простотии.

# 148
Дарси се опитва непрекъснато да прави сексуални намеци, което е просташко и неуместно.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт