90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 31 971
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Сарпер и Шикайна са смешни със сватбата в кревата (беддинг - според тях)...

За Хуан и Махди наистина си мислех, че ще избягат, но все пак - никога не е късно 😆

# 722
  • Sofia
За Хуан и Махди наистина си мислех, че ще избягат, но все пак - никога не е късно 😆

Хе-хе, кой бяга от Зелената карта... Wink

# 723
Хуан така или иначе ще я изгуби, ако в крайна сметка реши да се върне на круизния кораб. Нали трябва 2-3 години да не работи нищо - не вярвам, че ще издържи - сигурно ще се побърка в това заспало градче.

# 724
Ахахаха, женски бой за Джино, жива да не бях Joy

# 725
  • Sofia
Нали трябва 2-3 години да не работи нищо ...

Не знам какво са излъчвали в предаването (точно за сроковете си признавам, че не съм следяла), но в действителност иде реч за много по-кратък период. Мисля, че до максимум 8 месеца издават разрешението за работа (то си идва преди самата Green Card). Като, разбира се, този срок може да е дори наполовина по-кратък от споменатите 240 дни. Във всеки случай, бързичко става.
Именно поради това, аргументът, че някой си временно нямал право да работи в САЩ, винаги ми се е виждал несъстоятелен – говорим за някакви си месеци, все пак, не за 5 г. Но в предаването повечето участници, сякаш, го използваха с цел манипулация – например, за да се изкарат жертви. Ето, сещам се как Джазмин обясняваше, че нямала право да бачка към момента, съответно – била на 100% зависима от решенията на Джино и това било страшно бреме. Е, тя все едно много работеше и допринасяше, докато той ѝ плащаше квартирата в Панама, или там, където беше.

# 726
Не си спомням точно за какъв срок ставаше дума, само помня, че Зиед беше издържан от Ребека доста дълго време, преди да започне да си търси работа, уж заради това условие. А имаше и други. Може да са преувеличили.

П.п. Може да се приеме като спойлер - трейлър на последния епизод на този сезон:
Скрит текст:

Като дават Махди отгоре, ми прави впечатление, че косата му е доста оредяла. А иначе е хубав мъж и няма 30 години.

Чудя се защо Шикайна, която вероятно е дала много пари за визията си, настоява да носи тази гигантска пластмасова перла - носи я и на синхроните. Изглежда като нещо за 5 лв, да не би да е емоционално привързана към колието?

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 17:32 от pppqqq

# 727
  • Fairbanks, Alaska
Кой е на последната снимка?

# 728
Сам - който се ожени за Цитра. Двамата за сега имат стабилен брак, не са скандална двойка.

# 729
  • София /Абсурдистан
Хуан ще отиде на круизния кораб защото там е купон, той сам си го каза. Къде по-интересно от седене в къщи, битовизми и грижи за три хлапета.

# 730
Хуан от толкова мацки по круизите, точно тази безлична американка ли намери, че и от някакво забутано място. А, и със злобна приятелка, която много ѝ завижда.

# 731
  • Sofia
Хуан от толкова мацки по круизите, точно тази безлична американка ли намери, че и от някакво забутано място.

Пак ще кажа – пътят към заветната Зелена карта никак не е лесен. Grinning Дълбоко се съмнявам, че някоя готина, вървежна мацка, без деца, ще тръгне да му оправя документите, за да го домъкне при себе си. Това е много голяма инвестиция, в края на краищата. Всъщност, не съм сигурна, че и сред не-готините дами са много тия, които биха се омъжили за чужденци, нуждаещи се от Зелена карта.

# 732
Не съм сигурна дали е така, но всъщност тази госпожа не се ли е развела заради него - изживяват си свалката по време на почивката, тя забременява, развежда се и останалото е история.

На мен Хуан ми изглежда много несигурен дали иска да се грижи за тези деца и да живее в САЩ...
Той няма никакъв проблем да продължи да живее както до сега - някой беше писал в Редит за служителите на круизни кораби, че дори да са неквалифициран персонал (като в неговия случай - барман), че ако човекът е работил няколко години без проблеми, винаги ще бъде предпочитан от круизните компании, в сравнение с нов човек с по-малко опит и може да продължи по същия начин дори десетилетия.

# 733
  • Sofia

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 19:31 от Doli

# 734
Струва ми се, че веждите на Алиа преди изглеждаха по-добре.

А Амани (от тройката) си е правила пластични операции и сега носът й е като на Майкъл Джексън 😵 Не знам как може хубава жена да се съсипе така!

Общи условия

Активация на акаунт