90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 31 959
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Божее, горките родители на Гошо, така да ги излага пред рода и комшии🤣 Всички смятат, че просперира отвъд океана, пък той да доведе онова нещо Дарси, всички ще са в потрес.

# 706
  • София /Абсурдистан
Няма лошо де. Тъкмо Дарси да види на живо прасе и кокошки.

# 707
Е, той нали преди им е довел афроамериканката - те вече са свикнали да привличат вниманието на съседите. Разликата е, че сега ще ги дават по телевизията.

Те бяха в София - това е заснето преди повече от година. Спомням си, че имаше снимки в софийски клуб от този период.

Предишният мъж на Дарси май е сърбин - тя би трябвало да е горе-долу наясно какво да очаква и да не се превзема. Но като за предаването може да се шокира от разни неща.

# 708
Дали е вярна новината за смъртта на момиченцето?

# 709
Не вярвам, на профила на Никол има снимка с детето в басейн, от този месец. Още повече, че в кликбайта са използвали много стара снимка - сега Мей е значително по-голяма.

# 710
  • sofia
Оооо суперррр от кога чакам да видя Дарси в България 🤣🥳 кога започва ? 🤔 Нямам търпение

# 711
От 6-ти юли в САЩ - тук обикновено го пускат скоро след това.

Сега забелязах този кадър - по принцип съм обикаляла доста по туристически места, но не мисля, че съм ходила тук - къде е това?

П.п. Гугъл казва Асенова крепост край Асеновград - наистина не съм ходила там.
Интересно, ако бях попитала чат гпт дали щеше да ми отговори правилно...

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 19:26 от pppqqq

# 712
Точно Асеновата крепост е. Бях там преди няколко месеца (през деня де). Ще са интересни епизоди

# 713
А съм ходила толкова пъти в Бачковския манастир - нямам представа, защо не съм посетила и крепостта.

Значи родителите на Георги са някъде в района, иначе нямаше да я дават?...

# 714
  • Благоевград
Точно така, това е Асеновата крепост. Много приятно място с красива гледка. Дано да покажат повече красиви места от България.

# 715
Щом са снимали Асеновата крепост, значи може да са се разходили и из стария Пловдив.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 21:08 от diziler

# 716
  • София
Дано отидат да видят и Пловдив и да ни представят добре. В София си бяха пускали снимки само от дискотеки, имаше и видеа, Дарси знаем, че си пада по нощния живот. Ако сте ги изпуснали, в инстаграма на Joro Frenski са. Ноември бяха тук. Обикаляха Джанъм, Театро, Manco, The One. Дарси добре се вписваше, цялата блестяща и двамата с цигари.

# 717
Дарси си е чалгарка отвсякъде - знаем музикалното й творчество. Едва ли ще се занимава да разглежда културни забележителности.

# 718
Абсолютно и аз така мисля. Може да няма чалга в САЩ, но щом си пада по регетон и й чухме "музикалното творчество", стана ясно по какво си пада. Едва ли е отраснала с класическа музика. А и целият й външен вид е чалга. Както и начинът на мислене.  И двете сестри с ц*ц*те напред, с устните, абе ужас..

# 719
Доколкото знам Дарси е видяла Пловдив миналия път. Не знам дали са я впечатлили възрожденските къщи, но заведенията в стария град със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт