90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 313
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
За Марк и Ники не се знае нищо - той е бил много недоволен след техния сезон и искал да съди предаването, но май не се е получило.
И двамата нямат профили в социалните мрежи, или поне не с истинските им имена. Не общуват с никой, който е свързан с предаването.

# 691
  • Sofia
В Internet циркулира инфо, че Марк неотдавна е подал молба за развод, но после я е оттеглил (това за молбата било документално потвърдено, т.е. не е слух).
Били все още в граждански брак, но са отчуждени и не живеят заедно понастоящем.

# 692
  • Sofia

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 17:18 от Doli

# 693
Само Грег и Джоан изглеждат добре на сватбата си.
Алиа е облякла ужасно перде.
А тройката все едно са на карнавал. Тази розова поличка на Бренда/Ани вероятно е от Алиекспрес.

П.п. Шон вероятно харесва Сарпер много повече от жена си.

# 694
  • Sofia

Роб

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 08:51 от Doli

# 695
Браво на Майк! Да им е честито!
Аз не знам защо толкова хора писаха, че той нямало да си намери жена, защото бил противен и т.н. Много мъже са същите, а си имат жени и деца.
И Джино щеше да има деца, ако не търсеше непрекъснато жени, които изглеждат като п.рно звезди.
И Цезар щеше да си намери съпруга, ако не се беше фиксирал върху 25-годишните украинки...

Роб изглежда добре на тази снимка. Жалко, че единственото му качество е външният му вид.

# 696
Трейлър на новия сезон на Заживяха ли щастливо? - участват Дарси и Георги и ще идват в България:

Дали са впечатлени от новата снаха:
Скрит текст:

Американците май не ядат луканка, на един познат са му я конфискували на летището от тяхната страна и са били възмутени...

# 697
Отново драма и скандали:)

# 698
На мен точно такъв тип ми харесват. 😃 Със сигурност ще гледам.

# 699
Кара и Гилермо са разведени или се канят да се развеждат понастоящем - не знам дали това ще е част от сезона, който е сниман преди повече от година. Но са в добри отношения, грижат се заедно за детето и общуват.

# 700
Гийермо е душа човек, Кара е злобен съсел. Обича са се налага и да унижава по-бедния: Беше въпрос на време да се изпокарат. Но той търпи, защото иначе ще го екстрадират. Георги и Дарси къде ли ще ходят? Хасково?

# 701
Сигурно ще излязат още трейлъри и ще видим къде са.

# 702
  • София /Абсурдистан
Георги и Дарси къде ли ще ходят? Хасково?
Наш Гошо е от старозагорските села Simple Smile

# 703
А, вече съм забравил. Нещо ми се въртяха хасковските села, хаха. Бас хващам, че родителите му не знаят английски и ще е кринджава ситуация с преводите.
Дано разгледат малко центъра на София, на Пловдив... знам ли.

# 704
  • София /Абсурдистан
Той нали уж щеше да прави бизнес с розово масло, а нищо не направи.

Общи условия

Активация на акаунт