90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 314
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
“Руска пропаганда,”???😅 Ето,  pppqqq го написа, цитирам
“Аз за първи път видях информацията за децата в Редит - хора, които я познават питаха къде са изчезнали децата й.
После тя самата писа в профила си, че Махди е в добри отношения с нейните деца, а тя не е искала да ги показва по телевизията.”
Поизлъгала, разкрили я, замазала истината, друга гледна точка…

# 676
Аз също съм забелязала, че всички американци смятат, че са най- великата нация и няма човек по света, който да не иска да живее в Америка. И, да, мигрантите също попиват от тези представи или пък са били с тази нагласа и затова драпат натам.

# 677
Андрей от Молдова се наживя в САЩ, видя от първо лице какво що и ще си води семейството в родината. Ако не е сценарий за по-голям интерес към тях и е истина, просто не виждам как Елизабет ще живее в Молдова.

# 678
Ето, някои бягат - нали сега върви едно предаване за афроамериканци, които се заселват в различни африкански страни. Обаче и те са някак заблудени - примерно разглеждат голяма луксозна чисто нова къща и после изпадат в шок, че наемът е 5000 долара на месец. Защо си мислят, че там ресурсите са по-евтини? По-точно кое би направило имота евтин, като е в Гана, а не в САЩ?
Тази къща и в Плевен да беше, пак щеше да струва около толкова.

# 679
Tо е ясно, че за ще изберат хора с проблеми, издънки, изцепки и простотии, което не означава, че трябва да се лепва като етикет на всички американци. Ясно е, че ако са спокойни и кротки хора без проблеми в едно предаване, никой няма да го гледа.

Иначе и руснаците, и американците се имат за най-велики. Напълно нормално. А и това са двете най-велики сили в света.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 20:56 от diziler

# 680
Кой го е казал, че са най-великите в света? По какви и по чии критерии? Въпросът ми е риторичен. Мнението ти-напълно субективно. За мен най-великата нация са китайците. За мен. Тези с имперските щения са в 19-ти век по мислене. Светът се развива и нещата се поменят доста. Нека излезем от кутийката, в която сме се завряли.

# 681
  • Sofia
Кой го е казал, че са най-великите в света?
Е, как кой го е казал? Simple Smile Много наивно звучи представено по този начин.
Просто погледнете обективните показатели, по които можем да сравняваме нациите – БВП, иновации, предприемачество, територия, население, културно влияние и куп други неща.

По-точно кое би направило имота евтин, като е в Гана, а не в САЩ?
Както казват брокерите – кои са трите фактора, които определят цената на един имот? Отговор – локацията, локацията и локацията. Simple Smile
Шегата настрана, но имот в центъра на Гана, макар да не е евтин сам по себе си, би струвал десетократно, ако не и стократно повече, ако беше ситуиран в Ориндж Каунти, например.

# 682
Брокерите може да са го казали, но това не отговаря на реалността.
Затова напоследък доста хора се чудят защо не могат да си купят жилище - сигурно си мислят, че цените трябва да са по-ниски, според някакви техни представи.

# 683
  • Sofia
За София специално е така – цените в центъра са 3 пъти по-високи, спрямо тези в крайните квартали.
И не само в София, де – навсякъде по света. Wink

# 684
И в Плевен не са ниски цените на имотите, особено като се има предвид, че си имаме медицински университет. Но като цяло май никъде в страната не е евтино.

# 685
Кой го е казал, че са най-великите в света?
Имах предвид, че са двете най-велики сили в света, които от край време си ги мерят (много отпреди ние да се родим), и двете се стремят към тотално превъзходство.   (Не говорим за култура, разбира се)

Колкото до предаването, в първите сезони имаше по-нормални двойки, но с напредването на сезоните все повече и повече откачалки избираха да са сред участниците, за да е "по-интересно".

Новия 11-и сезон на "90 дни до сватбата" баш сред американците има пълни кукувци. Или разни лузъри, които не са постигнали нищо.  Джоан и Грегъри например. Той не работи, живее при майка си, тя го издържа. В същото време Джоан идва от Уганда (държава от третия свят), ама с висше образование и стабилна професия. Зарязала е всичко, за да дойде в "мечтаната Америка" и накрая се натъква на маминия син, който дори не желае да работи и да се отдели от майка си. Тотал щета! Е, то е ясно, че заради такива като него не трябва да лепваме етикет на всички американци.
В някои от двойките повечето от недостатъците са в този, който е от САЩ. Не винаги са за бой тези от бедните държави, които се борят за виза К1. Но разбира се, американците ги считат за меркантилни, на първо място.

# 686
На мен Джоан ми е противна - как каза на майка му, че трябва да излиза повече. Жената е пенсионерка, отглежда си кученце и кокошки, това си е нейната къща.
Много по-търпелива е от мен, защото аз щях да я изгоня - в секундата, която чуя такова нещо, я пращам да си събира куфара.
Но тя сигурно си мисли, че никоя друга няма да вземе Грег и затова търпи.

# 687
О, да, разбира се, това беше мега нагло. Жената си е вкъщи. По-скоро сравнявах "двамата млади". Грегъри е към 35 по мои спомени, докога смята да не работи и майка му да го дондурка?
Просто трябва стабилна професия и доходи... и да живее с африканската си жена в друг дом, не при майка му. Защото не само тя притеснява тях, а и те притесняват нея.

Махди и Стиви заедно ли са към днешна дата?

# 688
Май не са излизали техни нови снимки, така че не се знае дали са заедно.

# 689
Какво става с Марк и Ники, заедно ли са още?

Общи условия

Активация на акаунт