90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Мисля, че Андрей просто искаше да поживеят там. Той и без това няма истинска работа в САЩ, така че е все едно къде живее. И двамата май се издържат от семейните пари на Елизабет.

Впрочем, като гледам как вървят нещата, май и Сарпер скоро ще се върне - от Великден са скарани с Шикайна и тя публикува упреци към него на профила си.

# 631
Бяха ми интересни Андрей и Елизабет, не се учудвам, че искат да поживеят в Молдова. Там ще са богаташи с парите на Елизабет, в Америка май не са средна класа..... Сумите и Джени също са ми интересни, най- вече с това, че продължават да живеят в Индия, явно човекът не се е женил за визата, а за жената, браво!

# 632
Изненадах се за Андрей, че иска да се върне, изглеждаше, че се стреми неистово към живот в САЩ. Елизабет ще е шокирана от живот в Молдова, ще избяга с писък. Едно е на посещение, друго е живот в панелка, голям културен шок ще е за нея.
Сарпър има приятен живот в Истанбул, не виждам как ще се приспособи към студио, в което се прави лифтинг в кухнята и не може да си направиш закуска. И марш навън по улиците, щом има клиент, еми…

# 633
Когато близките на Елизабет отидоха за сватбата им в Молдова, бяха наели една нова луксозна къща, не пречи и сега да наемат някоя, доларът сигурно е с висок курс. Има навсякъде хубави и луксозни места за живот, само пари да имаш. Андрей иска според мен да живее като богат човек, а не толкова къде. На Елизабет ще е трудна адаптацията в напълно чуждата култура, може това да е проблема, в панелка едва ли ще се установят.

# 634
  • София /Абсурдистан
Никак не беше лош жилищният комплекс в Индия. Не по-нагъчкано, отколкото тук при нас.  Любопитна съм какъв е наемът там, то и жилището им беше добро също. И всичко си имат в комплекса, сигурно за безопасност. Сумит каза, че сега Джени може вече да излиза сама. Кой знае каква престъпност имат. Този е луд да кара 65 годишна жена да започне работа. Какво ли ще работи и колко ще спечели. Жената си е пенсионерка, минало и е времето да се гърби на работа, особено пък в Индия. И без това плаща всичко с американската си пенсия. Би трябвало да им стига за там.

# 635
Бащата на Елизабет е милионер - цялото семейство се издържа с неговите пари и май всеки или работи за него, или има някаква измислена работа (като едната сестра на Либи, която е фотографка, но не изглежда да печели от това).
Така че са над средната класа.

# 636
  • София /Абсурдистан
Женската част от семейството на Либи са много агресивни.

# 637
Да. А другата й сестра (не фотографката Беки) - Джен, сега твърди, че се среща с Джош и в един от последните епизоди се изказа много грозно за Натали.
Джен преди беше омъжена за "успешен бизнесмен" (тя го беше казала в някакво интервю), но явно това е приключило. Имаше снимки с по-възрастен афроамериканец и две момичета, които приличат на него (не знам дали някое от тях е било общо или са само негови).

Наталия може да е всякаква, но от нея е по-добра.

# 638
  • Sofia
Шекайна все нещо недоволстваше за апартамента на Сарпер,а нейният изобщо не става за живеене 🤔

Тази много ми заприлича на транс бразилката Алия 😀

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 22:38 от Doli

# 639
Клео обясняваше в Дневниците, че искала да си прави операция на челото, защото имало разлика в начина по който върви линията на косата при мъжете и жените - при жените горе има малко стесняване, докато при мъжете било обратното. Не съм се заглеждала подробно, но май е вярно.

До тук Дъглас/Алиа е най-добре изглеждащата транссексуална участничка - има много правилни черти.
Клео прилича на Пеньо, Ники и като жена, и като момче прилича на кон, а Фейт е доста обикновена.

# 640
  • Sofia

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 21:53 от Doli

# 641
Гледах със закъснение "Последният курорт", където са всички в студиото. Натали уж си има нов приятел, а Джош вече ходи с Джен, сестрата на Елизабет (жената на Андрей), ехеее... то заприлича на Дързост и красота.

# 642
От снощния епизод на новия сезон: Махди как се шашва всеки път като види някоя гола кълка по улиците. Отидоха на фитнес и той беше в ступор, че има обща фитнес зала за мъже и жени. В Иран само мъжете ходят на фитнес, така е.   Стиви сипа някакъв алкохол в чашите и той каза, че в Иран следват 40 удара, ако те хванат с алкохол. Лошото е, че ако той не се ожени за нея, ще го върнат обратно в Иран и там.. жална му майка. И поиска да се оженят час по-скоро, а Стиви каза, че е притеснително това прибързване. Лоша работа.

# 643
В Редит коментират, че той преувеличава и има много иранци, които пътуват до САЩ и се връщат в страната си без проблеми.
Не знам дали е вярно.

# 644
Зависи дали плюят по страната си, дали са разни писатели, поети.. дето говорят за режима там и изобщо за политика. Тях си ги следят плътно. Колко хора има, които издадоха книги и филми на запад и не смеят да се върнат. Е, Махди не е от тях. На мен ми се вижда симпатичен човек, кротък и спокоен. Не сме виждали агресия от него, както от Сарпер или някои араби в това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт