90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 945
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София /Абсурдистан
На какво са се направили Стейси и Дарси, корекциите им са ужасни.

# 541
  • Sofia
А са били хубавки някога…

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 07:55 от Doli

# 542
  • София /Абсурдистан
Били са Simple Smile

# 543
Те даже и в първите сезони, в които ги даваха изглеждаха добре. Нищо особено нямаше да стане, ако не си бяха пипали лицата - наближават 50 - ок, не са толкова стари.

# 544
Има слух, че Майк (бившият на Натали) и приятелката му Сара имат бебе. Мисля, че още не е официално потвърдено. В неговия профил за сега няма снимки на детето.
Това са те:

# 545
  • Sofia
Аз пък мислих, че тази мацка:

Скрит текст:

... му е приятелката, но тя пък изглежда твърде хубава и нагласена, че да си подхождат.

Това нали са две различни жени? Grinning Че с тия обработени снимки в днешно време, нищо не се знае.

# 546
Взех снимката от нова статия, в която пишеше за тях и за този слух.
Но честно казано, няма да се изненадам, ако е същата жена, но с филтри.

# 547
  • sofia
Здравейте , Последният ризорт кога го дават? Не мога да го намеря нещо ... или свърши ? Гледах в инстаграм , колко яко ще е Тел ол хахаха - Джазмин бременна и т.н.

# 548
Май тази вечер към 22 часа е.

# 549
  • Sofia
В понеделник започва нов сезон на “90-те...”,но с доста стари познати двойки 🤨

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 18:36 от Doli

# 550
Това е сезонът с тройката (две жени и един мъж).

Иначе има хора от Любов в Рая, а също и Сарпер и Шикайна.

# 551
Здравейте , Последният ризорт кога го дават?
Всяка сряда от 22.00.  Сезонът вече свършва. Ако не си гледала предишния епизод и имаш връщане до 7 дни назад, побързай да го сториш още сега, защото докъм 20 ч. някъде ще може да се връща. Обикновено оставят час буфер.

# 552
Ако имаш MAX, преди беше HBO MAX, там са всички епизоди на всички варианти на 90 дни.

# 553
Гледах промото за Tell all. Много са изненадани всички,че Джазмин е бременна. Не знам, кога са снимани синхроните на Последния ризорт, но на нея и там ѝ личи,че вече е доста бременна Smirk  Това, което ѝ казва Роб е прекалено, но не е далеч от истината.

Тройката са ми много странни. Съпругата е много красива, другата бива, но мъжа в повечето случаи се хили като напушен и не съвсем в час... Общо взето тяхната история хич не ми е за формата. Има ли въобще опция за виза К1 в такава конфигурация?

# 554
  • Sofia
Ако имаш MAX, преди беше HBO MAX, там са всички епизоди на всички варианти на 90 дни.

Някои сезони липсват, между другото, но не знам защо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт