90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Според мен, Роб е прав. Ок, не се получи с Джино, но да се беше развела.

# 556
  • Fairbanks, Alaska
Здравейте , Последният ризорт кога го дават?
Всяка сряда от 22.00.  Сезонът вече свършва. Ако не си гледала предишния епизод и имаш връщане до 7 дни назад, побързай да го сториш още сега, защото докъм 20 ч. някъде ще може да се връща. Обикновено оставят час буфер.
Ако имаш опцията да записваш предаванията, 1.5 часа преди излъчването, възможността за нормално гледане изчезва. Но остава опцията за записване. Аз мога да запиша 10 часа за 30 дни. Понякога възможността за нормално гледане може да остане и до 1 час преди излъчването.

# 557
Ох, сега пуснах - ужасната сцена с махмурлията Стейси. Мисля, че тя преиграва, защото си въобразява, че в поведението й има нещо привлекателно - като онези героини в сериалите, които се напиват, а после не помнят... В действителност е отвратително и тя е прекалено стара, за да се държи по този начин.
В Редит много й се подиграваха, че казва "емпанЯда", когато този епизод излезе в САЩ. Имаше коментари, че може би не може да го произнесе правилно, заради джуките.

# 558
Снощи приключи поредният сезон на "Преди срещата", последните 3 епизода бяха на живо в студиото с Шон Робинсън. Повечето двойки в този сезон се провалиха. Много малко от тях ще останат заедно.
Големият убавец Джоуи се оказа, че не е спирал да изнеревява и да лъже. Магда да бяха с 200 от този. Той няма как да се промени скоро.

Отново в дублажа промениха името на Йошко (Joško), снощи изненадващо беше "Йоско". Жал ми е за Ваня,  и Божо, и Йошко я зарязаха. Но донякъде ги разбирам. Ако не им идва отвътре, защо трябва да се насилват? И мен Ваня не ме привлича като жена, а като приятелка.

Довечера започва 11-ият сезон на "90 дни до сватбата" (оригиналният вариант, когато вече двойките се познават и имат някаква история преди първия епизод). Ще го дават всеки понеделник от 22 ч.

Доколкото знам миналата седмица са озвучени няколко епизода от по 88 мин. всеки, така че ще има да гледаме Grinning

# 559
Лорън и Фейт не са скъсали наистина - другите я принудиха в предаването да каже, че къса с него, но впоследствие двамата се бяха снимали заедно и то с пръстен.

Божко постъпи по-добре с Ваня - не я харесва и не спа с нея, дори не я целуна. Не знам защо всички трябваше да му се качват на главата за това - нормално е.
Тя е хубава и изглежда е добра жена, но честно казано и на мен ми изглежда досадна (както я е нарекал Йоско) - все едно е отчаяна да си хване мъж и не й пука кой е, стига да прояви интерес.

# 560
Йошко си е търсил временно забавление явно. А Ваня е доста настъпателна и веднага готова на всичко. Мъжът не търси такова нещо, той трябва да преследва и да си иска, не жената да му се предлага сама на тепсия и да хленчи и реве, ако не й се получи веднага. Това отблъсква до краен предел.

Този с инвалидната количка е тотал щета, с 4 брака и още 2-3 отказани брака... Аутистът пък на няколко пъти си изпусна нервите и заплашваше Аднан... представяш ли си такъв човек да ти е вкъщи? Аднан е абсолютно обсебващ и е диктатор. Жена му вече е покрита, според ислямските порядки. Този с гонореята е пълна гняс, откачалка отвсякъде.  Джоуи е женкар и няма как да си избяга от природата, дори и да се ожени за Магда. Несериозен, непостоянен, лъже, маже... с такъв човек да си нямате работа.

В повечето случаи, мъжете са виновни за провала на връзките им. Единствено при онзи от ЮАР ... по-скоро той е свестният, а Вея/Вия е за бой.

# 561
И Майлс, и Аднан са дразнещи - не си представям да търпя такъв типаж дори като колега.

Виа (или както там  се произнася) е най-голямата лъжкиня, защото се хилеше и правеше планове за деца, а в същото време -
Скрит текст:
в момента, когато е заснет епизода, тя е била вече омъжена за нейния кучегледач. Преди бях писала май - накарала е Съни да й прати парите за визата (просто за да ги вземе - естествено, че не е подала документи, след като вече е приключила с него), а след това лъже, че тя му била давала пари (което той отрече категорично и каза, че той е платил за нейното пътуване до ЮАР).

Оня инвалид, бивш наркопласьор обижда бившата си и се опитва да я засрами, защото имала две деца от различни бащи, а в същото време той има 4 брака и не знам колко годеници. Не знам как си въобразява, че някоя ще се задържи при него - ще си кара по същия начин, докато умре и все ще се оплаква, че жените го използват за виза и пари.

# 562
Този сезон беше един от най-измъчените и безинтересни досега. Може би се изчерпаха. Нямам големи очаквания от новия.

# 563
  • София /Абсурдистан
Изгледах новият първи епизод. Светът е пълен с откачалки.

# 564
Къде го гледа?

# 565
Снощи по TLC са го давали в 22. Аз гледах само 10 мин онези с тройката - много са зле!

# 566
И аз мислех да гледам, но ме хвана мигрена (не съм гледала пълен епизод - само някои клипове в Ю туб, но знам горе-долу какво се случва).

Сега гледам резюме на първа част на финала на Последния рисорт и всъщност
Скрит текст:
Роб не просто нарече Джазмин бременна к..ва, а го повтори няколко пъти пред нея и в антрето, докато чакаха да се успокои (тя го нападна).

# 567
Аз сега гледам епизода от снощи (90 дни: 11 сезон, 1 еп.).
Интересни двойки. Но досега не бяхме виждали тройка в това предаване.
Значи американско семейство от Сан Диего + мексиканка. И за да дойде мексиканката в САЩ, трябва да получи годеническа виза, за да си продължат полиаморната връзка. И щом мъжът е женен, трябва да се разведе с жена си, за да се ожени за мексиканката, но пак ще са си заедно тримата и ще живеят заедно. И са се съгласили на това. Луда работа..
Ами ако се изпокарат след година, две...?  Неслучайно и приятелите на американците са против.

Всички двойки двойки са нови, с изключение на Шикайна и отвратителния Сарпѐр. Живеят в Анкара.

# 568
Не са съвсем нови - има две двойки от Любов в рая.

# 569
О, тези ги бях пропуснал. Извинявам се.  А бащата на Стиви дето казва на иранския си кандидат-зет "Ще я принуждаваш ли да носи... "джихад" (вместо "хиджаб"), ц ц ц .... то бива, бива непросветеност, ама чак такава издънка...

Общи условия

Активация на акаунт