90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 938
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Да, между другото, американците забелязаха (поне доста коментиращи), но тези, които правят клипове на епизодите твърдят, че нарочно го казва така, защото го повтори - не е неволна грешка.

Аз гледах клипове с този човек (бащата) и не му разбирам абсолютно нищо, като говори - по принцип разбирам английски, нямам проблем и с акцентите, но той или има говорен дефект, или използва някакъв диалект. Между другото, той май има субтитри - т.е. от екипа на предаването са му сложили, както слагат на чужденците.

# 571
Да, южняшки акцент. Те на това наблегнаха няколко пъти. И дъщеря му за този акцент говори. Иранецът разбирал английски, но не и южняшки акцент, така че ... ще видят зор с комуникацията.

# 572
# 573
  • Sofia

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 21:14 от Doli

# 574
Уинтър е булка? Дано да й е на късмет, тя имаше доста проблеми с гаджета.

# 575
Джасмин има сладко бебе от румънеца.

# 576
Как така? Зарязала е Джино?

# 577
  • София /Абсурдистан
Заряза го. Той също има нова приятелка.

# 578
Горката му нова приятелка. Сигурно всеки ден му пуска водата в тоалетната, че той "забравя". И му събира чорапите по земята, разхвърляни из цялата къща. Неоправени легла, вечно ходене с шапка... супер странни навици има този Джино. И ходи облечен като прошляк, а в същото време ... има пари.

# 579
  • София /Абсурдистан
То нали Джазмин каза няколко пъти, че Джино е много стиснат Simple Smile

# 580
Не беше стиснат, докато й плащаше квартирата в скъпия комплекс в Панама и й даде пари за скъпите екстеншъни (тя твърдеше, че стрували хиляди долари) и лицевите процедури (устни, очи и не знам какво още имаше). Гърдите май също са от него.
Бас държа, че румънецът няма намерение да налива пари в нея. Може да се грижи за детето си, но едва ли ще й плаща интервенциите.

Но може би Джазмин ще вземе половината от парите на Джино, като се разведат и ще се уреди...

# 581
На мен Джино ми е мега противен, даже много го изтърпя.

Малката Матилда

# 582
Беше си правила нещо на дупето... което беше хиляди долари.  Някаква операция на задните части, ако не се лъжа за 9000 долара.. И това бяха от парите на Джино за сватба и сватбена рокля. 
Меркантилна си е, няма какво да се лъжем. Като Даниела от Ергенът 4, хахаха.

# 583
А дали официално имат развод Джазмин и Джино? В откъси от Tell all които гледах,  Роб я пита, защо не се е развела с Джино, като е бременна от друг Rolling Eyes

# 584
Нямат развод за сега. Но не са заедно.

Джино й дал 4000 долара, за да си купи булчинска рокля, а тя преспала с бившия си Дан срещу 6000 долара и общо за 10 000 си направила операцията на дупето (което изглеждаше заострено - в Редит много й се подиграваха).

Общи условия

Активация на акаунт