ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 16 482
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
За съжаление кученцето ми почина. Cry Cry Cry

Много, много съжалявам😢 Домашните любимци са като част от семейството ни и разбирам болката ти😔

Привет, момичета. Съжалявам, че се изгубих вчера. Наистина не влизах и не преглеждах нищо. Просто не ми остана време и възможност😔
Видях тази сутрин новината за Кюбра и се зарадвах. Много го чакам и него😀

Семави: Няма значение кой ще се изпречи на пътя ни. Кълна се, няма да гледам сълзите в очите им!

Мисля, че сезон 2 ще е по-интересен и от сезон 1✨️✨️✨️⭐️⭐️⭐️

# 646
Пипи, и аз съжалявам за кученцето . Cold Sweat Знам какво е . Домашните любимци са част от нас и ние загубихме такъв и после ни беше кофти и мъчно и си взехме друго котенце .  Наскоро си навехна лапичката и я водихме на ветеринар и беше  стресирана , щото не е свикнала с други хора и да излиза навън .  Но я излекува и мина бързо и сега си тичка и лудува.. Animal Heart Eyes Cat

Хубавата новина идва от Нетфликс - Турция . Спазиха си обещанието премиера на ''Кюбра''- Сезон 2 Финал от 6 - ти юни само Нетфликс .
Направо сме превирилигировани, че толкова бързо без туткане пускат Чачовите проекти за разлика от други проекти на колеги , които ги точат...  Чаатай е Кралят на Нетфликс Турция и не само .  
От платфмата много го обичат и уважават и това е взаимно.
 Той е новатор за тях  и донесе много успех, когато стартираха на турският пазар.  Рискуваха взаимно и спечелиха .Чаатай снима най много за тях и всичко е успешно и предизвиква еуфория навсякъде..  ''Кюбра'' е  от шедьоврите и ролите на Чаатай Улусой , както и на ОГМ Пикчърс и Нетфликс, като дистрибутор купил правата. Толкова различно от всичко останало не само, като визия . Сложен , дълбок , особен проект и роля с послание и мисъл и философия.  

Снимки от Сезон 2

Превод на резюмето от руски чрез гугъл

Сюжетът на 2-ри сезон на сериала на Netflix „Кюбра” с участието на Чаатай Улусой: Гьокхан възприема разобличаването на Кюбра, като ново изпитание за вярата си и започва да се бие. Той се изправя пред последствията от всяко свое действие, воден от непоклатима вяра, която го прави "Семави". Сега той трябва да взема решения, които струват много, и да се бори не само с врагове, но и с близки, както и със себе си. Възниква въпросът дали Kübra ще успее да хвърли светлина върху тъмнината и  Гьокхан ще успее да намери истинския път, потвърждавайки силата на вярата си в избрания път на Семави ?

Продуциран от OGM Pictures, базиран на романа на Афшин Кум, режисиран от братята Тайлан. Премиерата на сезон 2 в Netflix е на 6 - ти юни.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 15:38 от femmi2

# 647
И аз тъкмо бях започнала да го пускам от английски😀 Ще се повторя, че ми отне време, ама ще го пусна😀 :

Истинската борба за Гьокхан, който вижда разкриването на истината като още един тест за вярата си, започва сега. Всяко решение, което взема със силата, дадена му от неговата непоклатима вяра, която го прави "Небесен/Божиствен", сега има цена. В нови трудности той трябва да се бори не само срещу онези, които смята за врагове, но и с близките си, и дори със самия себе си. И така, докато Гьокхан има за цел да прегърне силата на своята вяра и да намери правилния път, по който той е избрал да върви като Семави, ще му помогне ли Кюбра да освети тъмнината?

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 15:31 от YoanaIv.

# 648
Йоана, редувам те, макар и късничко, за да отделиш двата поста. Интересен ми е спойлера. Не зная дали е вярно, но има надежда!

# 649
Благодаря🌹😊

И още нещо от мен, относно Гаддар.
 Този блогър, не знам до колко е надежден, го засичам няколко пъти да говори. Дали наистина е толкова сигурен в това, което твърди, никой не знае. Но все пак, препращам ви.

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1789786324200820799?t=Kb … 7C_lk4IAeGNg&s=19

Айдан изглежда окончателно се раздели с Дахан. Айдан изглежда държи на собствените си условия. Дахан ще полудее в новият епизод. Различията им ще станат още по-големи. Но нека изясня нещо. Финалът е щастлив. Във финалният епизод или епизодът преди финала, Айдан и Дахан ще се оженят. Това е 100% сигурна информация!

# 650
Йоана , как се зове тоя блогър, който е така категоричен?
Ако е Токио ,той приказва общи неща и приказки , които всеки може да стигне до извод и  напише. Аз също вярвам в хепиенда на сериала и АйДах.
След буря винаги изгрява слънце , светлина , дъга и надежда.  

На снимката зад кадър за сефте виждаме Айдан да шофира.
След поредното отвличане от Куркут и на двамата те се спасвят и сдобряват или поне Айдан няма да му е вече толкова сърдита.  
Имам въпрос от новоя откъс..
Куркут прилага същата инжекция и серум за парализа на Дахан , който самият той му заби, когато се сбиха и гонеха..
И как ще се спаси пак ли ветеринарката ще се намеси?!
Аман вече ! Head Band
Да измислят нещо по оригинално и тоя филм вече сме го гледАли.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 16:31 от femmi2

# 651
Благодаря🌹😊

И още нещо от мен, относно Гаддар.
 Този блогър, не знам до колко е надежден, го засичам няколко пъти да говори. Дали наистина е толкова сигурен в това, което твърди, никой не знае. Но все пак, препращам ви.

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1789786324200820799?t=Kb … 7C_lk4IAeGNg&s=19

Айдан изглежда окончателно се раздели с Дахан. Айдан изглежда държи на собствените си условия. Дахан ще полудее в новият епизод. Различията им ще станат още по-големи. Но нека изясня нещо. Финалът е щастлив. Във финалният епизод или епизодът преди финала, Айдан и Дахан ще се оженят. Това е 100% сигурна информация!

Не вярвам, че сценаристът ще си позволи да ни "изненада" с дежавю̀. Направо ще бъде жалко ако постави Дахан в същата ситуация, да крещи, че Айдан е станала рекламно лице, че хората ще я гледат, да полудява и да се заканва. Много тесногръд ще го изкара, ще олекне образът му, ще се загуби Гаддар. Това е личното ми мнение и ще се моля Дахан да "полудее" не от гняв по Айдан, а поради факта, че Коркут е наоколо.
     Феми, нямам идея кой е този блогър, а нямам и време сега да го издирвам. Видеото е споделено от Only Çağatay Ulusoy в Twitter, а вероятно и на страницата им в IG.

Много добре се движим в YouTube.

# 652
Ali Ergün се казва този. Ама то и той може да си говори глупости. Те за това от фенклуба са написали "вероятен спойлер". Нищо сигурно няма, според мен. Но пък щом е толкоз сигурен, ще се радвам да е така.

И аз честно казано не искам да има такова дежа-вю. Това коментираха и в Инстаграм след фрага, че ситуацията се повтаря. Куркут да отвлече Айдан, Дахан да я спасява отново...някак тоя филм вече го гледахме и ще е добре да измислят нещо по-различно. Също и да не се карат отново и отново АйДах все за същото. Ще е добре, може би, да си дадат почивка. Но да са поне приятели, да им създадат съвместни екшън сцени, да действат заедно до известна степен.
И аз забелязах, че Айдан кара. Даже не знаех, че може😀 Тя просто само на дивана стоеше до момента, без нищо смислено да прави. Ама като гледам започнаха и визията да й променят, да я правят шофьорка...добре вървят нещата, така ми харесва. Честно, харесвам Сумейе, харесвам ги с Чаатай като двойка заедно, но просто вече започнах да не искам да виждам Айдан и това, в което я превърнаха- крещяща, свадлива, ревнива, без приятели, без да прави нищо смислено в ежедневието си, с майка си и леля си като постоянен антураж, сърдита, скучаеща и леко простовата (само образът коментирам тук)...трябва промяна тука, ама коренна. От изтеклите фотоси виждам, че такава промяна започва да има и това ми харесва. Надявам се да вървят в тази посока.

Тази им снимка особено много ми хареса. Тандем в черно😀

# 653

Типичният му маниер зад тила Sleeping

Уникален , невероятен , разкошен , харизматичен , греховно жесток прелестен Аполон !  Това якенце чок му отива . Стайла му е топ младежки и точно отговарящ на героя си . Илка се справя добре .  Не знам кой облича Айдан , но и тя не е зле, като за безработна. Време е да помисли за себе си да е независима . Може пак да се върти около Дахан да се дразнят взаимно и въртят номера  с жестоката си любов това не трябва да  й пречи да бъде независима . Айдан още от началото е със самочуствие , наперена , темперамента, лудичка и цапната в устата.. Когато се почуства обичана и още по уверена айде в другата крайност и хввърли пръстена. От всичко това е доволна Оя , защото не иска да са заедно.  Ще я спаси от психаря и после пак ще си кажат някой неща . При тях спокойните разговори  липсват това да излушваш другия да се опиташ да го подкрепяш и разбираш.. Двамата са ипмулсивни , инатливи приличат си по характер.. и затова не е лесно във връзката им . Те са заедно от 10 години и преди са имали спадове и сдобрявания .. Такива отношения не са лесни и в реал и сериал. Такава жестока любов истинска поддържа адреналина и те кара да се чувсташ жив и усещаш болка .  Точно му каза Айдан на Дахан ..  ''Дори, когато ме Обичаш си жесток '' Broken Heart  

Пред и зад кадър  . Много заряд има в тия двамата атмосферата с екипа е невертоятна ..  Hands Clap

Всички искаме отново екшън сцени с Айдах да си помагат взаимно.. Това с инжекцията и серума си го обяснявам, че се повтаря същата история , защото Куркут иска Дахан да изпита същото полудяване и болка каквато той е изпитал на лодката .. Дахан е този който има какво да губи , психото вече изгуби близките си и му отмъщава . Всичко тръгна от това и Гаддара се чувства виновен затова..

Ще се избият в сериала...  зад кадър се кискат и забавляват.  Сприятелили са се с Ибо и двамата имат общи интереси дори се последваха в ИГ.  

Емкаааа:tulip: , като се освободиш ще резниш ли гифчета от тук Blush
Големи са шемети и скици каинчо и Енвер..Фатма ги строява и им вика, че са братя  и Дахан се нерви и протестира . Не са кръвни такива , но вече е част от семейството. Като му каза Гаддар пред аннето и Дахан го стрелна с поглед и вика шъъъът , тихооооо ... Joy

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 02:33 от femmi2

# 654
Ще се избият в сериала...  зад кадър се кискат и забавляват.  Сприятелили са се с Ибо и двамата имат общи интереси дори се последваха в ИГ.  

Емкаааа, Flowers Tulip  като се освободиш ще резниш ли гифчета от тук Blush
Големи са шемети и скици каинчо и Енвер..Фатма ги строява и им вика, че са братя  и Дахан се нерви и протестира. Не са кръвни такива, но вече е част от семейството. Като му каза Гаддар пред аннето и Дахан го стрелна с поглед и вика шъъъът , тихооооо ... Joy

Току-що се прибирам и съм пуснала "Капките" - не мога да изпусна финала, затова набързо слагам гифката. Ще коментирам след шоуто.

# 655
Момичета, днес е пустош в социалните медии. И аз тамън заседнах за Капките
💃🎶🔊
Грандиозен концерт. Явно май ще е наистина последен сезон, както се коментираше. Чак ме е яд, че се отказах да взимам билети🤭
Ще ви видя пак като свърши концерта. Приятно гледане, за който гледа😍

# 656
Страхотно шоу върви. Изненадаха ме Капките този път. Всичко е изпипано, а хуморът на водещите балансиран. Добре, че тук не слушам  плоските шеги и заяждане на Рачков.
Целия сезон гледах, но само изпълненията, прескачах шутовете. Добре се представиха дотук участниците.
И за да не спамя - един сладък Чачо за десерт!

# 657
И една сладка Ахсен- екранната сестричка.

И на мен много ми харесват всички тази вечер. Сякаш го правят за забавление и са по-освободени. Ясно е кой ще победи така или иначе, та хората излезнаха и се забавляват, и се справиха страхотно. Това шоу и Денсинг старс са единствените, които ме зареждат положително в ефира и няма какво лошо да кажа за никой от участниците. Страхотно шоу👏👏👏🎉🎉🎉
Чак и аз се разпях и разтанцувах с тях у нас😆

# 658
Новината за сезон 2 на Kübra днес залива всички сайтове. Вече не зная за кого да пиша по-напред - Чачо е страхотен във всички трансформации!

Адмирации за всички участници в Капките. Всички ми харесаха, а Християна направо ме разплака с песента "Излел е Дельо хайдутин" на Валя Балканска.

# 659

Както се смях с тях, така си и поплаках😢 Тези дечица бяха страхотни, толкова талантливи и сладички. Радвам се отново ги поканиха💞💞💞

Общи условия

Активация на акаунт