ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 15 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Да, на мен също ми хареса епизода. Имаше тръпка. Само ми се видя малко разпилян, но може би с превод ще е друго.
Календер беше като статист, да. И точно за това ме е яд. Актьора е чудесен и можеха повече да покажат от него.
Като статист е и Айдан. Нищо от нея. Повече дават Лейля като главен женски образ. Дали пък ох Ай Япъм не ни я готвят за следваща тяхна продукция? Имаше слухове за такава наесен? Цялото действие вече около нея се върти...
Но иначе ми хареса епизода момичета! Много ми беше приятно❤️

# 76
Олии, дадоха фрагмент към новия епизод.

Отмъщението ще е жестоко. Коркут е хванал и Дахан, и Айдан!

# 77
Този епизод беше по дълъг от другите.   Плана за отмъщение е перфектен. Адмирации и за сценария и екипа зад камера.
Мъжкият каст тотално превъзхожда всички. 
Как завърши епизода със смъртта на Календер. 
Коркут изрева ,като звяр от болка. Най посля я изпита какво е. Мен ме е яд за актьора. Добър е имаше още какво да се развие в образа му.
Не ми се мисли след това .. Коркут какво ще прави и живее.
Така Дахан още повече го нахъса. То добре измисли плана ,но с такъв психо трябва да се внимава във всичко.
Няма да се изненадам, ако отвлече Айдан или направо да гръмне още някой от близките му.

Дружки , кажете ми кой даде ключа от белезниците че това го изпуснах.
И как Дахан не влезе в капана?
Епизода е страхотен. Чок адреналеин и екшън и изменади.  С превод ще си отговорим на някой въпроси.

Благодаря за компанията в темичката ни и че бяхме заедно и в този епизод.

# 78
Дааа и аз сега видях😀 Чакай да видя дали го има в тубата да го кача😀

Фрагът🔥🔥🔥

# 79
Дааа и аз сега видях😀 Чакай да видя дали го има в тубата да го кача😀

Фрагът🔥🔥🔥

Напрежението ще е на макс и през следващата седмица. Отивам да резна гифки от новия фраг. Ако рускините сложат превод - веднага ще го донеса.

# 80
Олиии., веднага нов трей след епизода. Вайй , това рядко се случва. Явно и от канала се кефят на двата титана и нахъсват публиката и интереса. Знаех си че отмъщението на Коркут ще е още по жестоко след това. Аз го написах и в предния пост. Тази война как ще спре не знам...освен Коркут да умре.. Дахан няма да го занулят.. не искам такъв край не го заслужава. 

# 81
Следващата серия ще е жестока😥
Как ли ще се измъкнат Айдан и Дахан? Много го мъчат нашия😓
Забравих да спомена какво най-много ми хареса в серията😀
Взаимодействието между Чаатай и Ибо като се бият, дори и в разговорите им. Страхотна игра от тях, просто мастър клас.
Също и новата ни двойка. Чок чок чок сладки🥰
И накрая, когато Куркут си получи заслуженото. Нищо, че ще го върне двойно. Заслужаваше малко да му натрият носа. Сам в яростта си уби брат си!

# 82
Ооооо ужас, отмъщението на Коркут, как ще се спасят този път? Примамка този път е Айдан. Не мисля, че Коркут ще умре, станаха ли 6 епизода с него? Май не, а нали уж щели да ги удължат на 8? Още ще ни държи на нокти.

# 83
Ооооо ужас, отмъщението на Коркут, как ще се спасят този път? Примамка този път е Айдан. Не мисля, че Коркут ще умре, станаха ли 6 епизода с него? Май не, а нали уж щели да ги удължат на 8? Още ще ни държи на нокти.

Това дори и аз не мога да понеса ,а чок харесвам такъв жанр и жестоки образи..
Да гледам как Дахан страда и го намушкват пред любимата му и той е безсилен да се бори ми къса сърцето и раздира на парчета.Broken Heart  Играта е феноменална и от тримата. Няма кой друг да е примамката освен Айдан.
За нея той е готов да умре.
Ще се спасят ,но как ?
Аркадашите и комисаря няма да ги остяват сигурна съм.
Дахан трябваше да помисли че Коркут ще направи това и да беше му отмъстил по друг начин. Сега отново ще се самообвинява ако психото нарани Айдан или друг от близките му.  Това няма да го понесе вече.

Ако не греша това е трети епизод, като гост актьор на Ибо.
Договора му е одължен за 8 епизода.

# 84
Малко автоматичен превод, но горе долу...
Мюдюр казва на Дахан, че е убил брата на Куркут и той сега е като бомба със закъснител. Не се знае кога и къде ще избухне.
Дахан му казва да остави Куркут, но трябва да намери Айдан. Айдан я няма.
Айдан казва на Куркут, че иска той да умре в болка. Той й отговаря, че тя е Гаддар като него(Дахан). А тя му отговаря, че не е Гаддар, но средата й е лоша!
Дахан към Куркут: Какво искаш да направя? Каква ти е целта?
Куркут: играем игра. Ако видя, че не можеш да издържи и да понесеш болката, ще я причиня на Айдан.
Айдан: има, има още в мен/ мога да понеса. Така ме боли повече.
Куркут към Дахан: Много ли те боли? Хайде, тежко ли ти е?

После, ако някой намери по-точен превод, да пусне. Аз нямах търпение😆

# 85

Епизод 14, Трейлър 1

Айдан и Дахан бяха ОТВЛЕЧЕНИ!

- Това, че Коркут уби брат си е бомба със закъснител и не се знае кога и къде ще избухне.
- Спри да ме плашиш, директоре, трябва да намерим Айдан, Айдан я няма.

- Искам да умреш от болка.
- Ти си също толкова безмилостна, колкото и той.
- Не съм безмилостна, средата ми е лоша.
- Какво правиш, какво правиш, каква е тази игра, по дяволите?

- Нека играем: ако видя, че те боли и не можеш да издържиш, ще причиня същата болка на Айдан.
- Какъв човек си, крещи, крещи, мене много ме боли.
- Хайде, викай, Гаддар.

# 86
Оффф , ядосах се за рейта.Angry Тия турци немат вкус и не оценяват качество и класна игра. Уж харесват и гледат екшън, но явно повече са гледали сериалите ,които са свикнали в петък вечер по навик. Чета, че епизода на Чапкъна бил добър , но го превърнали в  екшън сериал имало и отвличане.
Ние това в Гаддар ще го видим другата седмица и дано задоволят вкуса на туркиш зрителя.

Благодаря за превода и гифчетата.  Сюмейе е задобряла в плача или поне тук добре  го пресъздаде. Това не знам как се понася да гледаш любимият ти как го измъчват и той понася стоически всичко онзи да не я нарани и докосва. Коркут няма какво да губи повече ,но Дахан има.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 13:22 от femmi2

# 87
Добро утро.
Аз не се учудвам от рейтингите . И вече много не се ядосвам .Хората си имат любими сериали ,конкуренцията е жестока и при това се справяме добре .Яд ме е ,че това му е първият проект след дълга пауза и бих искала да разбива класации ,а не да изглежда като неуспех.
Иначе съм на мнението ,че ако беше някоя любовна драма и му бяха избрали достойна партньорка щеше да бъде много по-гледан сериалът . Просто такъв стил не се предпочита много и отново конкуренцията ,там е по вкус и затвърдено. Simple Smile Важното е да не го спират преждевременно ,а от това ,което се изписа броя серии е определен и "капариран" . тъй че ще се радваме на нашето момче ! Simple Smile

# 88
Точно заради това се ядосвам . Заслужава много повече след тази дълга пауза и завръщане. В никакъв случаи не е неуспех ..  напротив достойно се представя. Факта , че от канала решиха точно с ЧУ и сериала да борят конкуренцията е показателен. Някой дори и тези резултати няма да постигнат. Спират сериали още  в началото и не им пука от нищо . Всичко е на късмет. Сериала е успешен и не спира да се шуми и пише затова и Чаатай Улусой. В чужбина много го поддържат огромната фенска маса. Вижда се и си личи, че и Чачо е доволен и удоволетеорен от избора  и в настроение и тъпи рейтинги няма как да му повлияят. Всичко е договорено  с определен брой епизоди и сме спокойни. Втори сезон няма да има. Много ме съмнява.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 05:54 от femmi2

# 89
Здравейте, дами!

Нов ден, нови емоции, нова тема...

Феми, благодаря за уютната къщичка, която си ни спретнала.
     Да я изпълним с настроение и любов! Да се забавляваме и разтоварваме, да коментираме и анализираме всичко, свързано с нашия любим темерут, откъсвайки се от ежедневните грижи, в свободното ни време.
   Дори и рейтингът не е в състояние да вгорчи насладата, която изпитах при онлайн гледането на епизода.
    Хареса ми видяното - имаше от всичко по много. Динамика в действието, ефектни екшън сцени, богата гама от емоции и преживявания на героите.
    С нетърпение ще очаквам и превода, за да вникна по-дълбоко в същността на сценария и да се насладя отново на играта на актьорите.
    Но е факт, че Чачо и Ибо направо ни отвяха с изпълнение. Титани - умеят да покоряват зрителя!
    Турските домакини да продължават да си гледат сълзливите драми, аз очаквам с нетърпение всеки следващ епизод на "Gaddar".
    За информация - ето цифрите, които и Диди е качила.

Цитат
📺 #Gaddar Резултати от оценката на епизод 13

Желая ви ден, изпълнен с енергия и доброта!
Забравете умората и скуката! Наслаждавайте се на уикенда!

Общи условия

Активация на акаунт