ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 15 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
И в очакване на следващия петък 😠😀😀😀

# 91
Здравейтеее😊
Малко учудващо за рейтингите. И в същото време не толкова. Видях в социалките някакви откъси за Чапкъна и там се активираха да са в час с конкуренцията. Включили и екшън. И хората явно това са чакали.
Не мисля, че рейтинга е заради "недостойна" партньорка. Даже от отзивите за последния епизод феновете са недоволни, че тя почти не участва и изобщо не дават близост между  тях двамата. Въртят цялата история около Лейля, а тя не се харесва особено. Мисля, че има леко разочарование вече. Честно казано и на мен това не ми хареса. И ако не беше Чачо, а и сега взаимодействието му с Ибо, едва ли щях и да следя сериала. Малко как да кажа, идва ми в повече тая драма "кой уби баща ми"... Но има фенове, които не са като нас да следят само заради актьорите и се отказват, когато нещо не е по вкуса им. Аз може и да се дразня, но няма да зарежа сериала. Но други ще го направят.
Такива размисли ми се въртят. Може и не всички да са съгласни, но така лично аз мисля😉
Хубав ден на всички. Следващия епизод ще е по-добре, надявам се. Проектът е застрахован от Чаатай, рейтингите нямат значение вярвам, но на нас все пак ни се искат високи цифри🔝

# 92

Ох, тая рейтингова система направо ни вгорчи живота. А не трябва да е така, но в Турция (и не само) всичко си има политическа окраска.
     И за ниския рейтинг не са виновни актьорите, нито пък конкурентните сериали, които не зная откога се излъчват, но умело притъпяват съзнанието на зрителя. Много по-лесно е да се отклонява вниманието от щекотливите социални проблеми. Да не се мисли за тях, да не се поставят въпроси и търсят отговори.
     Сценаристът на "Gaddar" се е заел с нелеката задача да отвори очите на зрителите, да ги направи съпричастни към проблемите от ежедневието и липсата на каквато и да е загриженост към страдащите и онеправданите.
     Горчи им, че се показва безсилието на турската полиция и правосъдна система. Недоволни са, че факти от реалната действителност намират място в сериала, че обществото надига глас и търси справедливост.
     И в снощния епизод е подхванат нов социално значим случай, но днешната преса не си направи труда да го оповести, да шуми, да рови и търси отговори от отговорните институции. По-лесно е да се каже, че рейтингът е слаб, че няма гледаемост и да се направи всичко възможно, за да занулят сериала. Няма да се изненадам ако и дотам се стигне.
     А международната общност обожава сериала и изказва откровено и непреднамерено своето мнение. Достатъчно е да се погледне в YouTube - за 14 часа сериалът е гледан от над 1 114 000 души, а е забранен за уважаемия турски зрител. Защо?
     Спирам дотук, че "подпалих моторетката" - ще си чакам превода, за да изкажа още веднъж положителното си мнение за епизода.

Цитат
Снощи беше невероятен епизод #Gaddar , но преди всичко те засегнаха много конкретен и опасен случай поради последиците, които има ,,от случая Epstein". Това е смелост. Браво на всички 👏👏👏 и много добре #CagatayUlusoy 🥇 , когото той никога не разочарова 💪💪💪 .

# 93
След снощната еуфория искам да обърна внимание на шапката на  новата тема сътворена от Еми:kissing_heart: .. Много префесионално , за което и благодаря . Работим отборно . Аз давам идейте , тя ги реализира . Сега пооправих темата  на края.. в бързината не съм оформила всичко .

Цитат
Проектът е застрахован от Чаатай, рейтингите нямат значение вярвам, но на нас все пак ни се искат високи цифри🔝

Така е застрохаваен е проекта  и така трябва да се прави по принцип с тая несигурност в тв . Не всеки може да си позволи и изисква и отказва и сезони .

В Социалният рейтинг сме в топа

Тренда е супер .  Ейваллах на феновете за поддръжката.

Така е сценариста се е заел с нелека задача . Иначе конкурентните сериали в петък се излъчват вече два сезона  и още ще продължат ..  за Чапкъна не било толкова сигурно за трети сезон .

През толкова емоции преминава ..Sob Феноменелаен ! Храна за душата и сетивата е този човек ! Никога няма да остави близките си хора и ще се грижи и закриля, както е правил досега.

https://twitter.com/nisagul899/status/1781400627999895757
Екшън тупаника е  ТОП , като по учебник !  Такова взаимодействие от двамата .Nature Boom Превръщат се в любим мъжки тандем след братя Йелмаз . Даахан надминава Сарп, като игра и образ . Като цяло серила доста се различава от Ичердето  и това е добре. Винаги различен и не повтаря характери и роли и история .  Затова се гордеем с темерутчето ни Хамелеон !

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 17:19 от femmi2

# 94
Още едно клипче и от мен с най-готините моменти🔥
За съжаление е в инстаграм и не може да се визуализира. Както казах, стига ми да гледам само играта и действията между тези двамата😍 Заедно с Енвер, Курт и Мюдюр.

https://www.instagram.com/reel/C5-oTMCIT4S/?igsh=MXZiaTNvcnE1cDF3Yg==

И поздравления отново за темата👏👏👏

# 95
https://twitter.com/nisagul899/status/1781400627999895757
Екшън тупаника е  ТОП, като по учебник!  Такова взаимодействие от двамата .Nature Boom Превръщат се в любим мъжки тандем след братя Йелмаз. Даахан надминава Сарп, като игра и образ . Като цяло серила доста се различава от Ичердето  и това е добре. Винаги различен и не повтаря характери и роли и история.  Затова се гордееем с темерутчето ни Хамелеон!

Още едно клипче и от мен с най-готините моменти🔥
За съжаление е в инстаграм и не може да се визуализира. Както казах, стига ми да гледам само играта и действията между тези двамата😍 Заедно с Енвер, Курт и Мюдюр.

https://www.instagram.com/reel/C5-oTMCIT4S/?igsh=MXZiaTNvcnE1cDF3Yg==

Момичета, след тези готини видеа в следващия си пост ще пусна и нещо разтоварващо - запознанството на Курт и дъщерята на Мюдюра. Много ми допадна тази двойка, много естествено и непринудено протече тяхното запознанство. Глътка свеж въдух на фона на всички напрегнати моменти. Заради Курт свалих целия епизод 13 на компютъра си - да мога да изрежа любимите моменти.

# 96
ВИДЕА - Гаддар

Жестокият Екшън с ултра качество

Нека изключим мафиотския режим и се посмеем малко 😅 - Гаддар

Невероятните екшън сцени в Ичерде и агент Сарп под прикритие .

Зад камера от Ай Япъм . Готино и свежо . Smile

Емкааа , мила Тешекюлер за гифчетата . Nature BoomЗадължително отиват в архива

Поздравления  за Уур Йелдаръм , като екшън координатор и режисьор.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 17:23 от femmi2

# 97
Още няма автоматичен превод, нали? Да не изпусна 😁

# 98
Ооо Сарп и Ичерде...уникално клипче😍
За мен това си остава любим образ и продукция. Щом и след толкова години още ми е в главата пръстенът на Джошкун: так-так...така-так...ритъмът не излиза от паметта ми и няма да излезе😀🫢
Малко спомени😍

А ето ги и нашите сладури. Мисля, че всички си ги харесахме и искаме още от тях🥰

# 99
Так - так с  пръстена на Джошкун е емблематично . Супер продукция си остава ”Ичерде” и много успешен не само като история и каст ,но и с рейтингите. Сериала се излъчваше по шоу тв в понеделник. Чачи се подготви в Америка за проекта и се учи на бой и стрелба. УУр там е с дълга коса и е голем пич . Тук някак по възръстен ми изглежда .
Къв  сладур е като е влюбен.
Ще споделят обща страст - солетите.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 20:46 от femmi2

# 100
А ето ги и нашите сладури. Мисля, че всички си ги харесахме и искаме още от тях🥰

Скрит текст:

Следва продължение...

# 101
Тук нямаме забележки по добре и ествествено се получи харесването и влюбването.
Курт и кафето си разля..  сладко  чифте са. Мисля ,че директора няма да има нищо против .. но ще видим как ще реагира.

# 102
Привет! Изгледах епизода с озвучка и си попълних неяснотите. Така, защо фирмата защити Коркут? Това е временно, чрез него трябваше да открият някакъв бос на сръбската мафия, който крадял турски деца за извратени богаташи. Тоест и нова поръчка към Гаддар. Както видяхме Дахан се справи. Мюдюра му каза, че след като е изгубил баща си вече е друг човек и е крайно време да мисли като злодей. Това и му помогна да направи капана на Коркут. И как точно Лейла е помогнала не знам, но последните му думи към Коркут ми подсказват това " Можех още там да те застрелям в главата, но те оставих да изпиташ болката от предателството и болката от това да убиеш брат си. " Затова Коркут беше толкова бесен още като се качи на колата преди да отиде при брат си, защото разбра, че Лейла го е предала, а и тя не изглеждаше очудена, че той бяга, а Дахан не дойде.

# 103
Привет! Изгледах епизода с озвучка и си попълних неяснотите. Така, защо фирмата защити Коркут? Това е временно, чрез него трябваше да открият някакъв бос на сръбската мафия, който крадял турски деца за извратени богаташи. Тоест и нова поръчка към Гаддар. Както видяхме Дахан се справи. Мюдюра му каза, че след като е изгубил баща си вече е друг човек и е крайно време да мисли като злодей. Това и му помогна да направи капана на Коркут. И как точно Лейла е помогнала не знам, но последните му думи към Коркут ми подсказват това " Можех още там да те застрелям в главата, но те оставих да изпиташ болката от предателството и болката от това да убиеш брат си. " Затова Коркут беше толкова бесен още като се качи на колата преди да отиде при брат си, защото разбра, че Лейла го е предала, а и тя не изглеждаше очудена, че той бяга, а Дахан не дойде.
     Пипи, благодаря за поясненията около епизод 13. Ще се опитам и аз тази нощ да изгледам епизода с озвучка, че не ми се чака до понеделник.
    Значи босът на сръбската мафия е по действителен случай, който се разследва в момента. Това е "случая Epstein".
    За Лейля също ми стана интересно. Мислех, че е в комбина с Коркут, а се оказва, че е съдействала на Дахан. Ето затова си трябва и превод.

От Нерон:

И линк за епизод 13 с руска озвучка:

https://turkrutv.net/besposhchadnyy-13-seriya.html#rudub

# 104
Здравейте и благодаря за отзивите. Значи фирмата не е против Дахан , и отново са вкарали реален случаи. Гаддара , както винаги се справи отлично. Съвета ,който му е дал Мюдюра е от полза и той го е приложил. 
Мисля днес да си пусна епизода със субтитри да му се насладя отново и  видя пропуските.

Общи условия

Активация на акаунт